Telefon Tavsiyesi Galaxy SII, Galaxy Nexus ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII, Galaxy Nexus ?
Arkadaşlar sizce hangi ve neden ben nexus düşünüyordum baya bi sorundan bahsettiler ekran ışığını kısınca kalitesi düşüyomuş alttaki geri menü tuşu vs den dolayı ekran küçük gibi görünüyormuş sadece video izlerken tam ekran oluyomuş falan falan.. benm tercihim google nun desteği olmasında dolayı nexus anında güncellemesi geliyo çünkü kaç ay oldu daha S II ye ice cream gelecek ha bida nfc gömülü nexusta.. bide sizden dinleyelim özellikle kullanan arkadaşlar varsa alacak arkadaşlarada baya bi faydası olur zannımca..

Türe

Türe

Üye
Dostum ben galaxy s2 diyorum her iki cihazi da kullandim ama galaxy s2 deki rahatlik ve kullanim kolayligi galaxy nexus ta yok . Hatta cihaz bazen kendi kendini kapatti ,dokunmatigi 1-2 dakika calismadi , uygulamalari kafasina gore kapatti vs. Bircok hata var tabiki kotulemek istemem aslinda ama benim kullanici olarak deneyimlerim bunlar . Ben ekran haric her yonden galaxy s2 diyorum

tempestshine

tempestshine

Üye
Dostum ben galaxy s2 diyorum her iki cihazi da kullandim ama galaxy s2 deki rahatlik ve kullanim kolayligi galaxy nexus ta yok . Hatta cihaz bazen kendi kendini kapatti ,dokunmatigi 1-2 dakika calismadi , uygulamalari kafasina gore kapatti vs. Bircok hata var tabiki kotulemek istemem aslinda ama benim kullanici olarak deneyimlerim bunlar . Ben ekran haric her yonden galaxy s2 diyorum

Tamda Türe nerde diyecektim :ehe

Türe

Türe

Üye
Hehe :ehe

romanos

romanos

Üye
Kardeş ben galaxy nexus kullanıyorum çokta memnunum.. hiç bir problemim yok..

İncİnat

İncİnat

Üye
aklıma ilk Türe geldi :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
aynen türkiyede galaxy nexus kullanan tek seni biliyoduk türe

klongs

klongs

Üye
nexusu türe sayesinde öğrendik :)

RizeOnline

Üye
Galaxy S2 alman daha mantıklıdır. En azından tonla Rom desteği ver internette.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Türe

Türe

Üye
teşekkürler efenim :ehe türkiyede tektim bir zamanlar :ağlarım: :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

sadıkErd

Üye
arkadaşlar bende birşey soracağım
root olayı garanti dışı yapıyormuş varmı öyle bir şey resmi distribütör garantisini etkiler mi?

klongs

klongs

Üye
root yapınca garantin gidiyor ama servise vermeden önce rootu kaldırırsın tekrar garantiye girer

PriZm

PriZm

Üye
Nexus.

Astrosman

Astrosman

Üye
.S2

SuaT6027

SuaT6027

Üye
tek kelime ıle sadece nexus dıyorum.. tasarım harıkası resmen.... ve arkasında google var ki guncelleme ustune guncelleme .D:D

klongs

klongs

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla bende ikisi arasında kalmıştım dostum gittim note aldım :D Her tür karşılaştırmada o iki telefon arasında S2 önde ama nedense nexus a karşıda bir sempatim var. bence tamamen şahsi fikrim sende hiç girme bu polemiğe eğer boyutu sorun olmıcaksa senin için note al geç. boyutuna hemen alışıyorsun ve aşırı rahat. S pen olayı zaten çoğu uygulamada büyük rahatlık.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gs2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...