Haber Galaxy S6 Üzerindeki Touchwiz Diğer Modellere Gelmeyecek!

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
deveyi görneden paçayı sıvamamak lazım efsaneliğini güncellemesiyle kamerasıyla satışıyla gösterir
Abi nokia süperdi ya. Tuşlu vardı bir tane s40 çok deliydi ya herşeyi yapıyordum telefonda o aralar samsungda kendi işletim sistemini kullanıyordu yani bada os. Yeminle adamın dokunmatik bada os lu telefonda yapamadığı şeyleri ben tuşlu s40 la yapıyordum. WhatsApp bile vardı :D. Yalnız symbean androidin yanında çok ezik kaldı be. Arayüz olsun herşey olsun olmadı be hacı. Bu sefer doğru yolu bulduğuna inanıyorum nokianin

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve MaxipmaN

Emre

Üye
bilerek yapıyorlar yoksa s6 kimse almaz

MaxipmaN

Üye
Abi nokia süperdi ya. Tuşlu vardı bir tane s40 çok deliydi ya herşeyi yapıyordum telefonda o aralar samsungda kendi işletim sistemini kullanıyordu yani bada os. Yeminle adamın dokunmatik bada os lu telefonda yapamadığı şeyleri ben tuşlu s40 la yapıyordum. WhatsApp bile vardı :D. Yalnız symbean androidin yanında çok ezik kaldı be. Arayüz olsun herşey olsun olmadı be hacı. Bu sefer doğru yolu bulduğuna inanıyorum nokianin
symbianda oyun uygulama kısmı sıkıntılıydı, geliştirmesi zordu sanırım, donanım da kıttı, bunun dışında kimi durumda c6-01 note2den hızlı hissettirirdi

• Beğen
Tepkiler: byAndroid, RetaXter ve Dark-Evil
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Nokia nın en büyük hatası tuşlu telefonların modası geçtikten sonra hala tuşlu telefon çıkarıyordu , symbian sonradan dokunmatik yaptıysada fayda etmedi zaten :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid, RetaXter ve MaxipmaN

Emre

Üye
s6daki donanım bellede olsaydı?

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Symbian düzgün bir şekilde devam ettirilse şuan wp değil symbian olurdu 3 büyük işletim sistemi olarak , donanım ilerletilip , market geliştirilse emin olun wp adını bilen çok az kişi olurdu

Emre

Üye
üzücü

Son düzenleme:

Emre

Üye
prdn

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye

• Beğen
Tepkiler: ykpknl ve Dark-Evil
0MG90

0MG90

Üye
Çok şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bir cihazın yücelmesi için çin ve hint paZarlarında çok büyük satışlar yapması lazım. Onlardan sonra amerika pazarında.

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
ANIL

ANIL

Admin
Touchwiz gelmesin sadece yazılım gelsin o da olumlu. :D

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil ve B.A.R.O.N

Hodor

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dark-Evil ve 0MG90