Galaxy S4'mü,note 3'mü,iphone 5'mi ?

Lg g2 ye 4.3 sözünü verdi.4-4 ve 5.0 a vereceği belli değil.samsung note 2 ye 5.0 sözünü verdi.sony xperia z ye de 5.0 yapacağını belirtti..
piyasada en iyi işlemciye sahip olan ve en iyi tasarıma sahip olan bi telefon için bence 5.0 bankodur

eZeL634

Üye
Bence samsungu direk ele adamlar performans testinde hile çıkardı işlemci hızını Yükselyiyor test sırasında ama sen kullanırken düşüyor, o dedikleri hız yalan yani

kraldost

Üye
başındaki kızılötesi ile milleti deli ediyorum smart remoteyi yükledim televizyon uydu cihazların %90 ile uyumlu mağazanın önünden geçiyorum adam televizyonun karşısında film izliyor bekliyorum en heyecanlı yerinde ya kapatıyorum yada kanalı değiştiriyorum diğerlerini saymıyorum bile çift kamera 13 mp dehşet bu s4 note 2 tırt

Tepkiler: .caner. ve efe kavas

.caner.

Üye

Aynen kafedeyim televizyonda şarkı çalıyor kapattım televizyonu sahibi geldi ne oldu buna diye açtı televizyonu sonra tekrar kapattım adam kafayı yedi

Türe

Üye
G2

Tepkiler: .caner.
    Konu Sahibi
Telefonu vodafone dan alacağım için vodafone a lg g2 varmı diye sordum...ama lg g2 elimizde yok dediler..xperia z ve note 2 var dediler..ben şuan note 2 ve xperia z arasında kalmış bulunmaktayım..sizce hangisini seçmeliyim..ayrıca kusura bakmayın ikide bir karar değiştirip duruyorum

KayraBey

Üye
Lg g2 ye 4.3 sözünü verdi.4-4 ve 5.0 a vereceği belli değil.samsung note 2 ye 5.0 sözünü verdi.sony xperia z ye de 5.0 yapacağını belirtti..
Samsung önce 4.3 verebilsin de 5.0 şöyle kenarda köşede oturup beklesin

Kerim.

Üye
Benim icin tartismasiz g2

Invoke

Üye
Kardeşim ben sana açıkca söyleyim, optimus g ile z yakın zamanlarda çıktı. Z android güncellemesinden ayrı kendi uygulamalarıydı kamera güncellemesiydi vs bir şeyler aldı G hala 4.1.2 ve güncelleme alacak denmedi ama Z 4.3 alacağı kesin.

G2ye gelince güncelleme verileceği söylendi, lg google ile de arası iyi olan bir firma aslında, nexusları lg yapıyor, güncelleme lgnin keyfine kalmış. G2, G gibi olmayacak dendi...

G2 note2den de Zden de üstündür, vodafonedan almak zorunda mısın? Başka bir yerde alabiliyorsan G2 al ya da sor belki vodafoneda gelecektir biraz bekle. G2 daha mantıklı olur, uzun lafın kısası bu. Ha yok alamıyorum g2yi kesin eledim diyorsan senin kararın, Zde Note2de iyidir, pişmanlık verecek cihazlar değiller, içine hangisi siniyorsa hangisi bütçene uygunsa onu al.

Tepkiler: HighCore, efe kavas, Dede ve 1 kişi daha

PriZm

Üye
Kullanıcısı olarak,Note 2 diyorum.Madem S4 pahalı geldi o zaman Note 2 ye yönelmelisin.

Tepkiler: efe kavas, .caner. ve Dede
    Konu Sahibi
benim için bilgilendirici oldu..teşekkür ederim arkadaşlar son olarak söylüyorum..xperia z mi note 2 mii

PriZm

Üye
Note 2

Tepkiler: .caner. ve efe kavas

.caner.

Üye
Note 2

Tepkiler: efe kavas