Karşılaştırma Galaxy S4den Xperia Z1 Veya Lg Nexus 5e Geçiş...

Sponsorlu Bağlantılar

Prof İterol

Prof İterol

Üye
Ya bu S4de OpenGL 3.0 olmaması canımı sıktı.
En güzel telefon iPhone aslındada yani çok pahalı. Ben iTunes'den alışveriş yapıyorum son 5 senedir (20.000$lardan fazla müzik ve film almışımdır). Ama Steve Jobs öldükten sonra iPhone benim için bitti. Android kullanmaya başladım buda çok hızlı gelişiyor bugün aldıgın üst seviye cihaz yarın piyasanın en kötüsü oluyor...
20.000 ? :halay3:

llovell

llovell

Üye
bugun z1 aldım arkadasım kesınlıkle almalısın cıhaz mukemmel derecede sık duruo bı cok program ınternet sekmesı actım verı ıdnrıdım cok hızlı takılma yok ayrıca daha demın suya atım dedım :D attık vıdeo cektık cok super oldu :D

Prof İterol

Prof İterol

Üye
arkadaşlar ben yine diyorum hep diyorum g2 almalısın
g2 fanı değilim
çok param olsa iphone 5s alırım ayrı mesele

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim ben seni anlamiyorum elindeki cihaz s4 gayet yeterli bir alet iken bosu bosuna degistirme ihtiyaci duyuyorsun ayrica multiwindow akilli beklemeyi felan cok ararsin z1 de ekran olarak s4 daha iyi cünku amoled bence kullanmaya devam et eger teknolojiyi böyle takip edersen yemek yiyecek para bulamazsin ben s2 kullaniyorum 3 sene olacak neredeyse cikmasina ama z1 in acipta bunun acamadigi oyun uygulama yok suanda bosuna zarara girme s4 seni 2-3 yil idare eder sonra düsünursun

Invoke

Invoke

Üye
bugun z1 aldım arkadasım kesınlıkle almalısın cıhaz mukemmel derecede sık duruo bı cok program ınternet sekmesı actım verı ıdnrıdım cok hızlı takılma yok ayrıca daha demın suya atım dedım :D attık vıdeo cektık cok super oldu :D

Hayırlı olsun =P

• Beğen
Tepkiler: llovell
Luck Star

Luck Star

Üye
kendine kriter belirlemelisin .. S4 ten Z1 geçip memnun olmadıysan eğer.

Ya Note3 Snapdragon800 Versiyon
Ya Galaxy S4 Snapdragon 800 Versiyon
Ya da LG G2 Snapdragon Zaten yazmaya bile gerek yok ..

Bu 3 cihaz aralarındaki performans olsun , fiyat olsun yazdığım gibidir. he aradaki fark diyorum da yapabilceklerin 3ünde de aşağı yukarı aynıdır. şu anki tüm oyunları üçüde açar.

Fiyat/performans Doruğuna Ulaşmak İstiyorsan Tabiki LG G2 .
onun dışında Galaxy S4 snapdragon alıcaksan araman lazım hemde bulunca pasaport kaydı gerekicek.
ama note 3 snapdragon gerçekten aramaya değer bir telefon kesinlikle tavsiyemdir.

iphonelara gelince onlar bambaşka dünya.

-paraları alalım kullanılcılar kendimizin sunduğu bütün oyunları sorunsuz çalıştırsın. telefona hiç bişe yapamasın . herzaman olanıyla yetinsin. mantığıyla çalışıyor .adamlar kendi sisitemine göre oyun tasarlıyor. .

şöyle düşün örnek oyunumuz Real Racing 3 (günah keçisi :bangin:)

1) iphone 5-5s her neyse ekranı Full hd değil bu yüzden oyunun harcıyacağı işlmeci ve ram android yeni nesil telefonlardan kat ve kat aşağıdadır.

2) Gösterilen grafil gölge doku vs. vs. anlayamazsınız tabikide bunlar yine iphonlarda daha ayrıntısızdır.

3)onu geçtim ekranı 4" sizin android cihazınız 5" ten büyük ee sizce de bi fark yokmu performans açısından.

4) hem 1 gün şarzı gitmeyen telefona kim neden 2000küsür TL verir onu bilmem . o telefona para verenler masaüstü telefon almak isteyen insanlardır.

hemen açıklayayım (bkz:İphone olsun . 2000tl veriyim .masada şekil olsun. bide 150 tl ye kılıf alıyım daha bi güzel olsun)

gibisinden . zaten iphoneda realracing 3 oynasan 1 saat sonra aşırı ısınır kasa zaten metal telefonu elinden atmak istersin . 2. saate kalmadan .telefonun şarjı biter.

umarım açıklayıcı olmuşumdıur. her zaman diyorum telefonu ihtiyacınıza göre alın oyun oynamıycaksınız telefonu kurcalamıyacaksanız . anroid almayın arkadaşım . babalar gibi nokia lumia lar var sizin yardımlarınızı bekliyor çağ atlamak için.

bu arada Çok teşekkür ederim maxicep. az önce yanlışlıkla geri tuşuna bastım ve aşırı sövdüm ancak bi geldim mesaj duruyor ahahhahaha :yuru:yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: PureFood, n000k, .caner. ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
kendine kriter belirlemelisin .. S4 ten Z1 geçip memnun olmadıysan eğer.

Ya Note3 Snapdragon800 Versiyon
Ya Galaxy S4 Snapdragon 800 Versiyon
Ya da LG G2 Snapdragon Zaten yazmaya bile gerek yok ..

Bu 3 cihaz aralarındaki performans olsun , fiyat olsun yazdığım gibidir. he aradaki fark diyorum da yapabilceklerin 3ünde de aşağı yukarı aynıdır. şu anki tüm oyunları üçüde açar.

Fiyat/performans Doruğuna Ulaşmak İstiyorsan Tabiki LG G2 .
onun dışında Galaxy S4 snapdragon alıcaksan araman lazım hemde bulunca pasaport kaydı gerekicek.
ama note 3 snapdragon gerçekten aramaya değer bir telefon kesinlikle tavsiyemdir.

iphonelara gelince onlar bambaşka dünya.

-paraları alalım kullanılcılar kendimizin sunduğu bütün oyunları sorunsuz çalıştırsın. telefona hiç bişe yapamasın . herzaman olanıyla yetinsin. mantığıyla çalışıyor .adamlar kendi sisitemine göre oyun tasarlıyor. .

şöyle düşün örnek oyunumuz Real Racing 3 (günah keçisi :bangin:)

1) iphone 5-5s her neyse ekranı fu ll hd değil bu yüzden oyunun harcıyacağı işlmeci ve ram android yeni nesil telefonlardan kat ve kat aşağıdadır.

2) Gösterilen grafil gölge doku vs. vs. anlayamazsınız tabikide bunlar yine iphonlarda daha ayrıntısızdır.

3)onu geçtim ekranı 4" sizin android cihazınız 5" ten büyük ee sizce de bi fark yokmu performans açısından.

4) hem 1 gün şarzı gitmeyen telefona kim neden 2000küsür TL verir onu bilmem . o telefona para verenler masaüstü telefon almak isteyen insanlardır.

hemen açıklayayım (bkz:İphone olsun . 2000tl veriyim .masada şekil olsun. bide 150 tl ye kılıf alıyım daha bi güzel olsun)

gibisinden . zaten iphoneda realracing 3 oynasan 1 saat sonra aşırı ısınır kasa zaten metal telefonu elinden atmak istersin . 2. saate kalmadan .telefonun şarjı biter.

umarım açıklayıcı olmuşumdıur. her zaman diyorum telefonu ihtiyacınıza göre alın oyun oynamıycaksınız telefonu kurcalamıyacaksanız . anroid almayın arkadaşım . babalar gibi nokia lumia lar var sizin yardımlarınızı bekliyor çağ atlamak için.

bu arada Çok teşekkür ederim maxicep. az önce yanlışlıkla geri tuşuna bastım ve aşırı sövdüm ancak bi geldim mesaj duruyor ahahhahaha :yuru:yuru:yuru

Eski yazılımda olmayan güzel şeyler bunlar :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
beyler şöförü hırsızlık yaparken çektim şimdi nereye şikeyet etcez ?

yeri değil ama olsun hiç bi yer yeri değil ona bakılırsa :D

NanoTechnology

Üye
    Konu Sahibi
iPhone hakkında dediklerine katılmıyorum. Millet iPhone hız ve güvenlik için alıyor. iPhone orjinal kullanmaya yönelik hızlı bir telefon. Bence hız için o paraya değer. Extra destek ve uygulamaları bile yeter yani.

Luck Star

Luck Star

Üye
iPhone hakkında dediklerine katılmıyorum. Millet iPhone hız ve güvenlik için alıyor. iPhone orjinal kullanmaya yönelik hızlı bir telefon. Bence hız için o paraya değer. Extra destek ve uygulamaları bile yeter yani.

abi tamam hızlıda sen diğerlerini yavaş mı sanıyorsun ? ayrıca androidler kassa bile dedim sana onun yaptığı işle iphone yarışamaz bile. iphone un tek bi iyi yanı var . aynı ps3 gibi bütün oyunlar tek bi alet için geliştiriliyor deneniyor kasıyomu kasmıyormu diye. öyle çıkartılıyor ee tamam iyide . sabah akşam oyun mu oynıyacağını sanıyorsun oyun oynıyınca 2 saatte pil bitiyor . oynamasanda 1 gün zor dayanıyor zaten şarzı .

sırf şarjı için alınmaz diyorum bende.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve .caner.
fk555897

fk555897

Üye
Bence Z1'e geç.

baby_face_

baby_face_

Üye
Sony o soluk ekranını yenilemediği sürece açık ara en iyi cihazı çıkarsada ne S4 den ne de başka bir cihazdan vazgeçip Sony almam.

NanoTechnology

Üye
    Konu Sahibi
Beyler eğer şuan Steve Jobs yaşasaydı iPhone piyasadan Android'i silerdi. Fakat Steve Jobs gibi dahi birinden sonr Tim Cook gibi sadece yazılıma yönelen biri şirketi batırdı.
Android ise meydanı boş buldu piyasayı ele geçirdi. Zaten Amerika-FBI ve Google işbirliği içinde maddi sıkıntıda yok. Google piyasayı ele geçiriyor.
Apple'a 2.Steve Jobs lazım

• Beğen
Tepkiler: mehmettech ve baby_face_
fk555897

fk555897

Üye
Beyler eğer şuan Steve Jobs yaşasaydı iPhone piyasadan Android'i silerdi. Fakat Steve Jobs gibi dahi birinden sonr Tim Cook gibi sadece yazılıma yönelen biri şirketi batırdı.
Android ise meydanı boş buldu piyasayı ele geçirdi. Zaten Amerika-FBI ve Google işbirliği içinde maddi sıkıntıda yok. Google piyasayı ele geçiriyor.
Tamamen katılıyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
Adam haklı

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende katılıyorum adamın zaten amacı oydu, androidi tamamen piyasadan kaldırmak istediğini bir röportajında okumuştum.

mehmettech

mehmettech

Üye
Konu biraz dağıldı ama arkadaşın bahsettigi röportaj m.chip.com.tr/haber/steve-jobs-android-i-oldurmek-istemis_29866.html