kendine kriter belirlemelisin .. S4 ten Z1 geçip memnun olmadıysan eğer.
Ya Note3 Snapdragon800 Versiyon
Ya Galaxy S4 Snapdragon 800 Versiyon
Ya da LG G2 Snapdragon Zaten yazmaya bile gerek yok ..
Bu 3 cihaz aralarındaki performans olsun , fiyat olsun yazdığım gibidir. he aradaki fark diyorum da yapabilceklerin 3ünde de aşağı yukarı aynıdır. şu anki tüm oyunları üçüde açar.
Fiyat/performans Doruğuna Ulaşmak İstiyorsan Tabiki LG G2 .
onun dışında Galaxy S4 snapdragon alıcaksan araman lazım hemde bulunca pasaport kaydı gerekicek.
ama note 3 snapdragon gerçekten aramaya değer bir telefon kesinlikle tavsiyemdir.
iphonelara gelince onlar bambaşka dünya.
-paraları alalım kullanılcılar kendimizin sunduğu bütün oyunları sorunsuz çalıştırsın. telefona hiç bişe yapamasın . herzaman olanıyla yetinsin. mantığıyla çalışıyor .adamlar kendi sisitemine göre oyun tasarlıyor. .
şöyle düşün örnek oyunumuz Real Racing 3 (günah keçisi

)
1) iphone 5-5s her neyse ekranı fu ll hd değil bu yüzden oyunun harcıyacağı işlmeci ve ram android yeni nesil telefonlardan kat ve kat aşağıdadır.
2) Gösterilen grafil gölge doku vs. vs. anlayamazsınız tabikide bunlar yine iphonlarda daha ayrıntısızdır.
3)onu geçtim ekranı 4" sizin android cihazınız 5" ten büyük ee sizce de bi fark yokmu performans açısından.
4) hem 1 gün şarzı gitmeyen telefona kim neden 2000küsür TL verir onu bilmem . o telefona para verenler masaüstü telefon almak isteyen insanlardır.
hemen açıklayayım (bkz:İphone olsun . 2000tl veriyim .masada şekil olsun. bide 150 tl ye kılıf alıyım daha bi güzel olsun)
gibisinden . zaten iphoneda realracing 3 oynasan 1 saat sonra aşırı ısınır kasa zaten metal telefonu elinden atmak istersin . 2. saate kalmadan .telefonun şarjı biter.
umarım açıklayıcı olmuşumdıur. her zaman diyorum telefonu ihtiyacınıza göre alın oyun oynamıycaksınız telefonu kurcalamıyacaksanız . anroid almayın arkadaşım . babalar gibi nokia lumia lar var sizin yardımlarınızı bekliyor çağ atlamak için.
bu arada Çok teşekkür ederim maxicep. az önce yanlışlıkla geri tuşuna bastım ve aşırı sövdüm ancak bi geldim mesaj duruyor ahahhahaha