Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaGalaxy S4den Xperia Z1 Veya Lg Nexus 5e Geçiş...
Android gibi bir devle kapışamadı (Tim Cook yüzünden)
Android açık kaynak kodlu olmasını iPhone'a dezavantaj sağlıyor.
Tasarımda bile artık Android'ler iPhone'ları eziyor...
Ucuz olması ve özellik dolu olmasıda Android Telefonların avantajlarından
mehmettech
Üye
ucuz iphone bekledik ama ışte.................................,.,.....
Beyler eğer şuan Steve Jobs yaşasaydı iPhone piyasadan Android'i silerdi. Fakat Steve Jobs gibi dahi birinden sonr Tim Cook gibi sadece yazılıma yönelen biri şirketi batırdı.
Android ise meydanı boş buldu piyasayı ele geçirdi. Zaten Amerika-FBI ve Google işbirliği içinde maddi sıkıntıda yok. Google piyasayı ele geçiriyor.
Apple'a 2.Steve Jobs lazım
Yani? Konuyla alakası nedir acaba?Android IOS tartışmasına çevirmeyelim, ilk mesajdaki soruya cevap vermeye çalışalım... Diyordum ki konu açan da enteresan bir tartışma içine girmiş...
NanoTechnology
Üye
Konu Sahibi
Valla beni de çıkarttılar.
Evet sonuç. S4de devam mı edeyim yoksa Z1 ve G2ye mi bakim
Sonuç: "Senin kararın."
Z1de G2de S4den iyidir, aslında. Telefonun olmasaydı bu üçü arasından z1 derdim ama zaten S4'ün var. Yani, ilk sayfada dendiği gibi çağ falan atlamazsın. Bence devam et, sonra değiştirirsin...Ya da kendine şunları sor:
"S4'ü neden değiştirmek istiyorum?
S4de olmayan Z1de olan ya da G2de olan ne var?
Peki bunlara ihtiyacım var mı?"
NanoTechnology
Üye
Konu Sahibi
Yani benim aslında canımı sıkan OpenGL 3.0 destegi. Ama gerek var mı bilmiyorum.
Piyasayı biraz daha beklemek yani 4-5 ay daha bekleyip yani çıkan cihazları görmek daha mantıklı sanırım.
Yani benim aslında canımı sıkan OpenGL 3.0 destegi. Ama gerek var mı bilmiyorum.
Piyasayı biraz daha beklemek yani 4-5 ay daha bekleyip yani çıkan cihazları görmek daha mantıklı sanırım.
bencede bekle s4 hemen hemen g2 ile aynı 2 sinide kullandım biraz . z1 hiç kullanmadım farklı birşey çıkacağını da zannetmiyorum anca kamerası iyi olur G2 den .