NanoTechnology
Üye
-
Konu Sahibi
-
g2 alırsan çağ atlarsın en iyi panel lg de
o ekranı sormayın samsungdan vazgeçmeme nedenim ama kamera bence z1'de daha iyi diye düşünüyorumDün itibari ile s4 ile takas ederek Z1 aldım. Ne yalan söyleyeyim S4 umu. Aramaya başladım. Ekran canlılığı olsun ekranın büyüklüğü olsun menu kullanım kolaylıkları ve zenginliği olsun şimdiden arar oldum. Z1 in ekrani kullanım alanı olarak daha küçük geri tuşuna ayrılan alan nedeniyle. Bence su geçirmezlik haricinde bir esprisi yok cihazın. Gereksiz kaba ve ağır bir cihaz. Kamerada da bence samsung daha iyi. Kullanmadığım marka ve model olmadı şu ana kadar iphone 5 htc one note3 dahil ve kesinlikle samsung bu işi biliyor ve olayı aşmış. Naçizane kendi gözlemlerim bu sekilde.
Dün itibari ile s4 ile takas ederek Z1 aldım. Ne yalan söyleyeyim S4 umu. Aramaya başladım. Ekran canlılığı olsun ekranın büyüklüğü olsun menu kullanım kolaylıkları ve zenginliği olsun şimdiden arar oldum. Z1 in ekrani kullanım alanı olarak daha küçük geri tuşuna ayrılan alan nedeniyle. Bence su geçirmezlik haricinde bir esprisi yok cihazın. Gereksiz kaba ve ağır bir cihaz. Kamerada da bence samsung daha iyi. Kullanmadığım marka ve model olmadı şu ana kadar iphone 5 htc one note3 dahil ve kesinlikle samsung bu işi biliyor ve olayı aşmış. Naçizane kendi gözlemlerim bu sekilde.
Yukarıda yazmadım uzatmamak. İçin konuyu ama en büyük hayal kırıklığım kamera konusunda olmaya devam édiyor. Ev içinde On kamerayı açtığımda sanki Kum larla dolu bir efekt uyguluyorum. Sırf karınca ve karanlık. Gündüz çekimlerine ve makro çekimine de baktım S4 den aman aman bir üstünlüğünu göremedim. Yani şaşkınım açıkçası şu an. Bunda S4 den geçiş yapmamın büyük etkisi var şüphesiz. En azindan ister istemez kıyaslama yapmak durumunda kalıyorum. Ama alisılır ise kullanılabilecek bir cihaz olduğunu da belirteyim. İşlemci farkı pozitif yönde hissediliyor tabiki.
Güncelleme kontrolü yaptım ama en Son yazılım yüklü diyor.
20 bin dolar mı yazdın yoksa bir yanlışlık mı varYa bu S4de OpenGL 3.0 olmaması canımı sıktı.
En güzel telefon iPhone aslındada yani çok pahalı. Ben iTunes'den alışveriş yapıyorum son 5 senedir (20.000$lardan fazla müzik ve film almışımdır). Ama Steve Jobs öldükten sonra iPhone benim için bitti. Android kullanmaya başladım buda çok hızlı gelişiyor bugün aldıgın üst seviye cihaz yarın piyasanın en kötüsü oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?