nanotex
Üye
-
Konu Sahibi
-
4.4.2 rusyaya kurdum dostum.4.4.2 için o kernel siz hangi roma kurdunuz?
Bende rus 4.4.2 var hiç öyle hata almadım,bu kernel 4.4.2 romlar için siz hangi roma kurdunuz?
Yeni kernel buldum test ediyorum 3 saattir pilde 1 tık bile oynama olmadı,test bitsin okeylersem buradan yayınlarım...
Olabilir bakmışlar rusya romu yükle demiştir bu adam rusyadan almış onu kuralım
Maalesef. sammobile daki 3 TR romunu da teker teker indirip kurmayı denedim, hiç biri olmadı. Rusya devam. Ya diycem şöyle şöyle rom kurdum TR romunu kurun parası neyse vericem. Ya da bu şekilde vericem diycem ki sorunum şu.
4.4.2 rusyaya kurdum dostum.4.4.2 için o kernel siz hangi roma kurdunuz?
Bende rus 4.4.2 var hiç öyle hata almadım,bu kernel 4.4.2 romlar için siz hangi roma kurdunuz?
Yeni kernel buldum test ediyorum 3 saattir pilde 1 tık bile oynama olmadı,test bitsin okeylersem buradan yayınlarım...
Götürmedim henüz. gerek yok sanırsam. Ama muhtemelen parasını alırlar işleminBen Galaxy S4 kullanıyorum orjinal rusya 5.0.1 yükledim tekrar 4.4.2 ye dönmeye çalıştım aynen senin aldığın hatayı alıyorum servise götürdüğünde aldığın sonuç ne oldu paylaşırmısın
Öncelikle iyi aksamlar
Bende ayni senin cektigin sorunu cekiyorum Burak kardes (nanotex) telefon kafayi yiyor bir kapatip aciyorum sarjim %50 iken %30 fln oluyor cabuk bitiyor gittim yeni orjinal batarya aldim biraz düzeldi ama yine normalinden cabuk bitiyor. Bende Aradim stock romu 4.2.2 yi geri dönmeye calistim ama olmuyor maalesef . Rusya romu acikcasi güzel birtek su sarj sorunu olmasa iyidi . Her neyse gittim servise cihazimin garantisi vardi durumu izah ettim adam tamam dedi aldi cihazimi bana 5-6 günde döndü cihaziniz hazir dedi gittim bana yeni cihaz verdiler onlar da kitkat yükleyip verdi yani anroid 4.4.2 ürün sifir amasende istersen bir sansini dene
Not : benim cihazda baska sorunlar da vardi islemci düzgün calismiyordu ekranda yanma vardi baya bi kavlama vardi birde bu vardi
Sen yinede sansini dene kardesim insallah degistirirler simdiden kolay gelsin Iyi aksamlar yardimci olabildiysem ne mutlu bana
bence knox sayacına bakarlar adamların işine gelir zaten garanti dışıysa paramızı alırız hesabıSenin adına sevindim. Benim durum biraz karışık şimdi. Bizim burdaki servise gittim ben, şarj aletini de getirmen gerek dedi. Şarj aletimde sıkıntı vardı ben de online olarak bağlandım samsung a anlattım durumu, şarj aleti aksesuar olduğu için garantiye dahil değildir dedi. Eyvallah dedim babama verdim o içini açarak halletti. Olaya geri dönüyorum, dedim ama bana garantiye dahil dediler. Kim dedi onu? dahil dedi görevli. Kafamda deli sorular oluştu
Kardeşimde s4 var onun şarj aletini götürebilirim. Ama benim tek sorunum bekleme modunda şarjın gitmesi bunu söyliycem umarım knox sayacına filan bakmazlar yoksa garanti dışı der direkt. Yeni telefon verilecek bir durum olduğunu da sanmıyorum bence, yazılım atacak, test yapacak (testlerde bekleme modundaki giden şarj belli olmayacak muhtemelen) bana geri verecekler, bi bakıcam geceleri yine gidiyor şarj
Ama bana umut verdin yarın gidip telefonu vereyim bakalım servise ne olacak.
@ahmetbalbey bu arada kitkat TR romu mu? Cihaz hakkında kısmını ss atabilir misin?
Senin adına sevindim. Benim durum biraz karışık şimdi. Bizim burdaki servise gittim ben, şarj aletini de getirmen gerek dedi. Şarj aletimde sıkıntı vardı ben de online olarak bağlandım samsung a anlattım durumu, şarj aleti aksesuar olduğu için garantiye dahil değildir dedi. Eyvallah dedim babama verdim o içini açarak halletti. Olaya geri dönüyorum, dedim ama bana garantiye dahil dediler. Kim dedi onu? dahil dedi görevli. Kafamda deli sorular oluştu
Kardeşimde s4 var onun şarj aletini götürebilirim. Ama benim tek sorunum bekleme modunda şarjın gitmesi bunu söyliycem umarım knox sayacına filan bakmazlar yoksa garanti dışı der direkt. Yeni telefon verilecek bir durum olduğunu da sanmıyorum bence, yazılım atacak, test yapacak (testlerde bekleme modundaki giden şarj belli olmayacak muhtemelen) bana geri verecekler, bi bakıcam geceleri yine gidiyor şarj
@ahmetbalbey bu arada kitkat TR romu mu? Cihaz hakkında kısmını ss atabilir misin?
Senin adına sevindim. Benim durum biraz karışık şimdi. Bizim burdaki servise gittim ben, şarj aletini de getirmen gerek dedi. Şarj aletimde sıkıntı vardı ben de online olarak bağlandım samsung a anlattım durumu, şarj aleti aksesuar olduğu için garantiye dahil değildir dedi. Eyvallah dedim babama verdim o içini açarak halletti. Olaya geri dönüyorum, dedim ama bana garantiye dahil dediler. Kim dedi onu? dahil dedi görevli. Kafamda deli sorular oluştu
4.2.2 Döndüysen hayırlı olsun kardeşimBeyler çok iyi oldu telefonşarj harika gidiyor. Gece bırakmadım hiç fırsat olmadı ama sorunsuz. Sanırsam anakartta sorun varmış
Sağolasın. Bir de tr ye kitkat gelse kullansak nalet olurdu4.2.2 Döndüysen hayırlı olsun kardeşim
Ben kitkattayım jb den bir farkı yok kitkatta iyi bence bu kadar kötülüyorlar amaSağolasın. Bir de tr ye kitkat gelse kullansak nalet olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?