Tolga3521
Üye
He bende telefon sandımHafıza Kartı

He bende telefon sandımHafıza Kartı

O kadar zengin deiliz![]()

Ne oldu ?Valla arkadaşlar ben bunu anladım ki bundan sonra alacağım telefonlarda kesinlikle samsung olmayacak

32 gb rahat çoğu sey için yeterli bence telefonun sınırlarını zorlamaya gerek yok
bu benim görüşüm tabiki... Hmm dersenki ben 20 -30 film aticam 50 kadar büyük kapasiteli oyun yüklerim 32 gb yetmez eyvallah ama o zamanda telefon yavaşlar doğal olarak 
Bi bakıyoz yarın tüm ülkeler için veriyolar ne güzel olur ha4.3 k9nusundada şu an acı ama büyük ihtimalle gerçekbenim de ümitlerimi kırdın
![]()

Aksine dostum ipadim olduğu için yüksek kapasite oyunlarımı orda oynuyorum. Ben sadece tüm fotoğraf ve müzik albümlerim için yüksek kapasite istiyorum, Müzik arşivim bir hayli geniş, sadece müzik ve fotoğraf depolayacagim mevcut oyun veuygulama dosyalarını dahi sd karta taşımayacağımArkadaşım illaki 64 gb fu ll doldurursan sorun çıkartacaktir en iyi ihtimalle telefon yavaşlar diğer bir açıdan yanlış anlama da 64 gb lık ne atacaksın o kadar32 gb rahat çoğu sey için yeterli bence telefonun sınırlarını zorlamaya gerek yok
bu benim görüşüm tabiki... Hmm dersenki ben 20 -30 film aticam 50 kadar büyük kapasiteli oyun yüklerim 32 gb yetmez eyvallah ama o zamanda telefon yavaşlar doğal olarak
![]()

Belkide yanılıyorumdur dostum bakarsın yarın 4.3 dağıtılır, ümidinizi kaybetmeyin :-D4.3 k9nusundada şu an acı ama büyük ihtimalle gerçekbenim de ümitlerimi kırdın
![]()
Airdroid. Ben 1 tane yazıyım arkadaşlarada kalsınBeyler s4 de hoşunuza giden bi uygulama varsa tavsiye edebilirmisiniz ?![]()

ZArchiver i tavsiye ederim sıkıştırılmış dosyaları açmada benim bir numaram.Beyler s4 de hoşunuza giden bi uygulama varsa tavsiye edebilirmisiniz ?![]()
64 gb full doldurursan kesinlikle yaşarsınAksine dostum ipadim olduğu için yüksek kapasite oyunlarımı orda oynuyorum. Ben sadece tüm fotoğraf ve müzik albümlerim için yüksek kapasite istiyorum, Müzik arşivim bir hayli geniş, sadece müzik ve fotoğraf depolayacagim mevcut oyun veuygulama dosyalarını dahi sd karta taşımayacağım
Yinede donma takılma ve yavaşlama yasarmıyım :-D
düşünsene galerinin tüm fotograflatin on görünümünu hazirlama süresini falan
yinede senin kararın 
Bunu bir düşüneceğim64 gb fu ll doldurursan kesinlikle yaşarsındüşünsene galerinin tüm fotograflatin on görünümünu hazirlama süresini falan
yinede senin kararın
![]()

64 gb da sorun yok ben ve bir arkadaşım SanDisk in c10 bir karti var gayet iyiArkadaşlar içinizde 64 gb hafıza kartı kullanan var mı? Bazı forumlarda 64 gb'ın sorun çıkarttığı yazıyor, içinizde böyle bir sorun yaşayan veya yaşayana tanıklık etmiş arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
yaklaşık bir aydır kart sepette bekliyor bir türlü cesaret edip alamadım :-) Teşekkürler.
Bu arada herkes sabırsızlıkla 4.3'ü bekliyor farkındayım, bende sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum lakin bize gelmesi Kasım'ın başını bulur bence![]()