O da doğruTelefonda akıllı kaydırma, bekletme temassız kontrol var da ne kadar kullanıyoruz sanki![]()

benim batarya öldü zaten şarjım iyi gitsin 4.3 gelmesede olur problem değil
benimde öyle ama 4.3 için sabırsızlanıyomYazdım zaten.Peki s4 te olup G2 de olmayan özelliklerle g2 de olup s4 de olmayan özellikleri yazabilirmisiniz farkı görün
Firefox ile açabiliyorsunuzs4 ün facebook taki bazı videoları açmama sorununu öğrendim arkadaşlar. ADOBE YAZILIM FİRMASI SAMSUNG'A LİSANS VERMEMİŞ BU YÜZDEN FLASH PLAYER İNDİRSENİZDE Bİ FAYDASI YOK VE BUNDAN SONRA CIKACAK SAMSUNG TELEFONLARDA OLMAYACAGI GÖZÜKÜYOR SADECE FLASH DESTEĞİNE İHTİYAÇ OLMAYAN VİDEOLAR OYNATILABİLİYOR FACEBOOK ÜZERİNDEN DİĞERLERİNİ BUNUNLA İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMADIĞI SÜRECE İZLEYEMİYCEZ.. KAYNAK SAMSUNG DANIŞMA HATTI VE YABANCI FORUMLAR..![]()
Saat başı güncelleme var mı diy3 bakıyorumBugün gelse de tatil bitmeden rahatça flaslasak![]()

Hala sadece rusya diye gösteriyor.4.3 Rusya ve Almanya'da I9500XXUEMJ5 yapı numarasıyla kullanıcılarıyla buluşuyor![]()
bazı kaynaklardan aldıgım bilgiler böyle.Hala sadece rusya diye gösteriyor.
Hala Rusya da var sammobile de öyle gözüküyor bu bilgiyi nerden aldınız4.3 Rusya ve Almanya'da I9500XXUEMJ5 yapı numarasıyla kullanıcılarıyla buluşuyor![]()
Bizim türkiyede kullanilan model I9500 sadece Rusyaya verilmiş 2 gündür başka ülkelere verilmemis bu gidişle ay sonu anca ülkemize gelir
Almanya da I9505 için var.