------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
O kadar zengin deiliz :D

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Valla arkadaşlar ben bunu anladım ki bundan sonra alacağım telefonlarda kesinlikle samsung olmayacak

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar içinizde 64 gb hafıza kartı kullanan var mı? Bazı forumlarda 64 gb'ın sorun çıkarttığı yazıyor, içinizde böyle bir sorun yaşayan veya yaşayana tanıklık etmiş arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
yaklaşık bir aydır kart sepette bekliyor bir türlü cesaret edip alamadım :-) Teşekkürler.

Bu arada herkes sabırsızlıkla 4.3'ü bekliyor farkındayım, bende sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum lakin bize gelmesi Kasım'ın başını bulur bence :)

uguro

uguro

Üye
Arkadaşım illaki 64 gb full doldurursan sorun çıkartacaktir en iyi ihtimalle telefon yavaşlar diğer bir açıdan yanlış anlama da 64 gb lık ne atacaksın o kadar :D 32 gb rahat çoğu sey için yeterli bence telefonun sınırlarını zorlamaya gerek yok :D bu benim görüşüm tabiki... Hmm dersenki ben 20 -30 film aticam 50 kadar büyük kapasiteli oyun yüklerim 32 gb yetmez eyvallah ama o zamanda telefon yavaşlar doğal olarak :)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
uguro

uguro

Üye
4.3 k9nusundada şu an acı ama büyük ihtimalle gerçek :D benim de ümitlerimi kırdın :D

• Beğen
Tolga3521

Tolga3521

Üye
  • Beğen
uguro

uguro

Üye
Ben de öyle umuyorum sma sadece umuyorum :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme geldiginde zaten bilginiz olcak konu da sohbet etmeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve suskunderbedar3
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşım illaki 64 gb fu ll doldurursan sorun çıkartacaktir en iyi ihtimalle telefon yavaşlar diğer bir açıdan yanlış anlama da 64 gb lık ne atacaksın o kadar :D 32 gb rahat çoğu sey için yeterli bence telefonun sınırlarını zorlamaya gerek yok :D bu benim görüşüm tabiki... Hmm dersenki ben 20 -30 film aticam 50 kadar büyük kapasiteli oyun yüklerim 32 gb yetmez eyvallah ama o zamanda telefon yavaşlar doğal olarak :)
Aksine dostum ipadim olduğu için yüksek kapasite oyunlarımı orda oynuyorum. Ben sadece tüm fotoğraf ve müzik albümlerim için yüksek kapasite istiyorum, Müzik arşivim bir hayli geniş, sadece müzik ve fotoğraf depolayacagim mevcut oyun veuygulama dosyalarını dahi sd karta taşımayacağım :)
Yinede donma takılma ve yavaşlama yasarmıyım :-D

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Beyler s4 de hoşunuza giden bi uygulama varsa tavsiye edebilirmisiniz ? :D

baby_face_

baby_face_

Üye
4.3 k9nusundada şu an acı ama büyük ihtimalle gerçek :D benim de ümitlerimi kırdın :D
Belkide yanılıyorumdur dostum bakarsın yarın 4.3 dağıtılır, ümidinizi kaybetmeyin :-D

uguro

uguro

Üye
Aksine dostum ipadim olduğu için yüksek kapasite oyunlarımı orda oynuyorum. Ben sadece tüm fotoğraf ve müzik albümlerim için yüksek kapasite istiyorum, Müzik arşivim bir hayli geniş, sadece müzik ve fotoğraf depolayacagim mevcut oyun veuygulama dosyalarını dahi sd karta taşımayacağım :)
Yinede donma takılma ve yavaşlama yasarmıyım :-D
64 gb full doldurursan kesinlikle yaşarsın :) düşünsene galerinin tüm fotograflatin on görünümünu hazirlama süresini falan :D yinede senin kararın :)

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
64 gb fu ll doldurursan kesinlikle yaşarsın :) düşünsene galerinin tüm fotograflatin on görünümünu hazirlama süresini falan :D yinede senin kararın :)
Bunu bir düşüneceğim :)

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşlar içinizde 64 gb hafıza kartı kullanan var mı? Bazı forumlarda 64 gb'ın sorun çıkarttığı yazıyor, içinizde böyle bir sorun yaşayan veya yaşayana tanıklık etmiş arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
yaklaşık bir aydır kart sepette bekliyor bir türlü cesaret edip alamadım :-) Teşekkürler.

Bu arada herkes sabırsızlıkla 4.3'ü bekliyor farkındayım, bende sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum lakin bize gelmesi Kasım'ın başını bulur bence :)
64 gb da sorun yok ben ve bir arkadaşım SanDisk in c10 bir karti var gayet iyi

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Hindistan'a geldi güncelleme. Endonezya ve Vietnam için yükleniyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt