cardanadam
Üye
Hayal kurmak güzel şeyBi bakıyoz yarın tüm ülkeler için veriyolar ne güzel olur ha![]()
Hayal kurmak güzel şeyBi bakıyoz yarın tüm ülkeler için veriyolar ne güzel olur ha![]()
Bende aynen o markayı alacağım zaten Sandisk class10 micro sdhc. O zaman siparişi veriyorum64 gb da sorun yok ben ve bir arkadaşım SanDisk in c10 bir karti var gayet iyi

Çok yavaş veriyor samsung hepsine bir den verse ne zararı dokunacak samsunga ki bize sona doğru verirlerŞuan 4.3 verilen ülkeler
Rusya
Vietnam
India(inu)
Indonesia
India(ins)
AynenÇok yavaş veriyor samsung hepsine bir den verse ne zararı dokunacak samsunga ki bize sona doğru verirler
Ok sorun yok dayıBir daha konuşmanıza dikkat etmezseniz gereken yapılır burası forum kahvehane değil.
Ben geliyor diye biliyorum, nextman usta görünce cevaplar zaten.Arkadaşlar bu Android 4.3 ile gelen en önemli yenilik bence OpenGL ES 3.0 ancak i9500 modeline gelmiyor ben telefonu boşuna mı aldım şimdi ?? Sizce ne yapmalıyım telefonu satıp HTC one yada başka bir telefon mu alayım ? Telefonda oyun oynamayı seviyorum açıkcası diğer telefonlarında ekranı büyük ondan kullanamıyorum i9500 modelini OpenGL ES 3.0 desteğini adapte edebilirlermi ek bir güncelleme ile
Kardesim gelmiyorBen geliyor diye biliyorum, nextman usta görünce cevaplar zaten.
Bende sizdeki gibi sıkıntı olmuyor 2 saat müzik dinliyorum 100 den 92 düşüyor telefonunuzdaki ayarları iyi yapınYa bu şarj sorunu ne zaman çözülecek allah aşkına bakın telefonu fu ll şarj ettim 10 dk internete girdim sonra % 1 düştü tamam sorun yok ama ekranı kapattım 5 dk sonra tekrar girdim baktım sarj olmuş % 97 ne saçmalık bu yahu
Size birsey deyimmi bu samsung dan bi halt olmaz becerksizin teki
Kısmen gelecek. Yani bazı özellikleriArkadaşlar bu Android 4.3 ile gelen en önemli yenilik bence OpenGL ES 3.0 ancak i9500 modeline gelmiyor ben telefonu boşuna mı aldım şimdi ?? Sizce ne yapmalıyım telefonu satıp HTC one yada başka bir telefon mu alayım ? Telefonda oyun oynamayı seviyorum açıkcası diğer telefonlarında ekranı büyük ondan kullanamıyorum i9500 modelini OpenGL ES 3.0 desteğini adapte edebilirlermi ek bir güncelleme ile
Aynen katılıyorum kardeşim çok iyi bir konuya değindinArkadaşlar bu Android 4.3 ile gelen en önemli yenilik bence OpenGL ES 3.0 ancak i9500 modeline gelmiyor ben telefonu boşuna mı aldım şimdi ?? Sizce ne yapmalıyım telefonu satıp HTC one yada başka bir telefon mu alayım ? Telefonda oyun oynamayı seviyorum açıkcası diğer telefonlarında ekranı büyük ondan kullanamıyorum i9500 modelini OpenGL ES 3.0 desteğini adapte edebilirlermi ek bir güncelleme ile
OpenGL ES 3.0 desteği çok önemli bir özellik piyasadaki en iyi Samsung telefonlarından birisini alıp bu özelliğin desteklenmemesi çok saçma OpenGL ES 3.0 ile oyunlarda daha akıcı ve net grafikler sağlanıyor ayrıca oyunlarda daha az şarj tüketimide cabası... Bu özelliklerden mahrum kalmamız aldığımız telefona göre çok saçma...Yeterli seviyede gelsin sıkıntı yok o zamanKısmen gelecek. Yani bazı özellikleri

Senin ki yine iyi ben 10 dakika nette dolaşırken % 95 e düşüyor orjinal batarya bir yedek daha aldım 2 batarya da aynı sorunYa bu şarj sorunu ne zaman çözülecek allah aşkına bakın telefonu fu ll şarj ettim 10 dk internete girdim sonra % 1 düştü tamam sorun yok ama ekranı kapattım 5 dk sonra tekrar girdim baktım sarj olmuş % 97 ne saçmalık bu yahu
Size birsey deyimmi bu samsung dan bi halt olmaz becerksizin teki