------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bu şarj sorunu ne zaman çözülecek allah aşkına bakın telefonu fu ll şarj ettim 10 dk internete girdim sonra % 1 düştü tamam sorun yok ama ekranı kapattım 5 dk sonra tekrar girdim baktım sarj olmuş % 97 ne saçmalık bu yahu

Size birsey deyimmi bu samsung dan bi halt olmaz becerksizin teki

Size daha öncede söyledim cihazınızda eğer batarya değiştirdikten sonrada anormal bir düşüş görürseniz cihazınızda donanımsal sorun olabilir servise vermelisiniz.Sürekli konuda batarya ile ilgili mesaj yazıyorsunuz.Size yol gösterdim oysa tekrar ettiği takdirde gerekli belgelerle servise vermelisiniz.Kurallar gereği aynı hatadan servise gönderim yaptığınızda cihaz değişimi yapılır.
Ben geliyor diye biliyorum, nextman usta görünce cevaplar zaten.

Güncelleme gelsin anlaşılır kafalar çok karışık kesin bilgi 9505 için var ama 9500 için olmama olasılığı yüksek gibi.

• Beğen
Tepkiler: uguro, suskunderbedar3 ve .caner.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Size daha öncede söyledim cihazınızda eğer batarya değiştirdikten sonrada anormal bir düşüş görürseniz cihazınızda donanımsal sorun olabilir servise vermelisiniz.Sürekli konuda batary ile ilgili mesaj yazıyorsunuz.Siz yol gösterdim oysa tekrar ettiği takdirde gerekli belgelerle servise veriniz.Kurallar gereği aynı hatadan servise gönderim yaptığınızda cihaz değişimi yapılır.

Güncelleme gelsin anlaşılır kafalar çok karışık kesin bilgi 9505 için var ama 9500 için olmama olasılığı yüksek gibi.
Iyi de hocam bizde insaniz yani ben şimdi servise yolliycam 1 1.5 hafta telefon gelmiycek bide adamlar samsung servisine yollasalar yine iyi gidip sağda solda kenar Sokaklardaki servislere yolluyorlar hepsine hakkim haram zikkim olsun son bi kere daha yolliycam tekrar şarj sorunu boy gösterirse gidip tüketici haklari mahkemesine ilgili kurumu şikayet edicem

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Bi benim batarya mı sağlam o zaman mobil veri kapalı açık olanlar ses ve güç tasarrufu bide ram da hafıza sil diyorum gayet sarjim iyo gidiyor suskunderbadar3 senin içinde bilgi vereyim internet herşeyde şarjı fazla götürür laptop da olsa aynı gider belkide daha fazla

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve suskunderbedar3
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Media marktan ürün almayın bence arkadaşlar sorunlu orası

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En güzeli arkadaşım burda uslubu bozarak anca ceza alırsınız ki bu durumu hiç istemem.Ancak burada firma hakkında ileri geri konuşmanızada müsade edemem.Bir marka sadece sizi cihazınız ile ölçülmez çünkü.Yasal hakkınız ne ise onunla mücadelenizi vermelisiniz.Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve sawbaba54
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Telefondan gayet memnunum memnun olmayan arkadaşlar yanlış anlamayın ama belki de telefonu iyi kullanamıyorsunuzdur

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Bi benim batarya mı sağlam o zaman mobil veri kapalı açık olanlar ses ve güç tasarrufu bide ram da hafıza sil diyorum gayet sarjim iyo gidiyor suskunderbadar3 senin içinde bilgi vereyim internet herşeyde şarjı fazla götürür laptop da olsa aynı gider belkide daha fazla
Eyw. Hocam bilgi için müzik dinlerken 4 saatte anca % 10 gidiyor bazen % 9 gidiyor ama net çok yiyor olmadı servise veririm bilgi için Sağol tekrardan bu batarya konusunu kapatak admin kızacak sonun da

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve sawbaba54
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır arkadaşım neden kızayım lakin firma karalamasına asla izin veremeyiz.Zira bu işin servisi ve gerekli prosedürleri var.Onlara uyulduğu takdirde kurallar çerçevesinde herşey konuşulabilir.

• Beğen
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Telefondan gayet memnunum memnun olmayan arkadaşlar yanlış anlamayın ama belki de telefonu iyi kullanamıyorsunuzdur
Telefonu iyi kullanamamak dan kastiniz ne onu anlayamadim gerçekten yani bir telefon daha doğrusu bir akıllı telefon ile internette geziler birkaç oyun oynanır arada film vesaire e sonuçta tost Makinesi değil bu illa yoğun kullanicaz ben böyle kullanıyorum telefonu ama yine de sorun üzerine sorun neyse fazla tatava yapmaya gerek yok iyi akşamlar moralim bozuldu zaten

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Telefonu iyi kullanamamak dan kastiniz ne onu anlayamadim gerçekten yani bir telefon daha doğrusu bir akıllı telefon ile internette geziler birkaç oyun oynanır arada film vesaire e sonuçta tost Makinesi değil bu illa yoğun kullanicaz ben böyle kullanıyorum telefonu ama yine de sorun üzerine sorun neyse fazla tatava yapmaya gerek yok iyi akşamlar moralim bozuldu zaten
:))) kusura bakmayın laptop kullanmiyorsunuz sonuçta bir telefon :)) hayırlı akşamlar geceniz güzel olsun

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve baby_face_
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hayır arkadaşım neden kızayım lakin firma karalamasına asla izin veremeyiz.Zira bu işin servisi ve gerekli prosedürleri var.Onlara uyulduğu takdirde kurallar çerçevesinde herşey konuşulabilir.
Haklısın hocam bir şey demiyorum yerden göğe kadar haklısin kimsenin üslubunu bozmaya hakkı yok ben batarya konusu için dedim konu kirliliği oluşmasin diye yoksa arkadaşın firmanın ileri geri konuşmasına bende çok karşıyım saygilarimla

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her zaman söylüyorum ve beni bilen arkadaşlarınız var .Bir üründe sorun varsa kademe kademe yapılcaklar belli uzun uzun saymaya gerek yok.Neyse gelelim güncelleme işine hafta sonu gelsin bakalım opengl ile ilgili yazıştığım geliştirici arkdaşlarda kesin konuşamıyor.Beklemek en iyisi :oke:

• Beğen
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Bu batarya konusu için kendi adıma herkesten Özür diliyorim çok sinirlenmiştim ama burası maalesef kahvehane olmadığı için hakaret edemeyeceğim ama onun yerine yarın bi musteri hizmetlerine küfür ederek bunu telafi edicem çünkü çok sinirlendim gerçekten birinin ağzını patlatsam belki geçer

Şaka bir tarafa herkese iyi geceler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar bu Android 4.3 ile gelen en önemli yenilik bence OpenGL ES 3.0 ancak i9500 modeline gelmiyor ben telefonu boşuna mı aldım şimdi ?? Sizce ne yapmalıyım telefonu satıp HTC one yada başka bir telefon mu alayım ? Telefonda oyun oynamayı seviyorum açıkcası diğer telefonlarında ekranı büyük ondan kullanamıyorum i9500 modelini OpenGL ES 3.0 desteğini adapte edebilirlermi ek bir güncelleme ile
Gelmesi imkansız çünkü Exynos işlemciler 3.0 ı desteklemiyor malesef.
Media marktan ürün almayın bence arkadaşlar sorunlu orası
Kardeşime Media Marktan aldık 1 aydan fazla oldu cihazla ilgili hiç bir sorun yaşamadık. Teknoloji şans işi bence firmaları karalamayın.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Gelmesi imkansız çünkü Exynos işlemciler 3.0 ı desteklemiyor malesef.
Kardeşime Media Marktan aldık 1 aydan fazla oldu cihazla ilgili hiç bir sorun yaşamadık. Teknoloji şans işi bence firmaları karalamayın.

Kardesim teknoloji ne şans işi olmasi firmalara bağlı değil mi? Adamlar işini düzgün yapsalar bu hallere düşenler olmaz

baby_face_

baby_face_

Üye
Kardesim teknoloji ne şans işi olmasi firmalara bağlı değil mi? Adamlar işini düzgün yapsalar bu hallere düşenler olmaz
Sonuçta insan yapısı bir çok teknoloji alette bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz. Nextman'ın dediği gibi sorun yaşanıyorsa yapılacaklar uygulanacak prosedürler bellidir, yetkili teknik servisler bunun için var. Her cihaz sorunsuz olsa zaten teknik servis diye bir kavram olmaz, cihazda bir sorun varsa alın faturanızı götürün zaten kendi hataları varsa sizden ücret talep etmiyorlar, bu yüzden firmaları karalamak yersiz.

• Beğen
Tepkiler: .caner., Nextman ve sawbaba54
baby_face_

baby_face_

Üye
Samsung kendi içinde bir yazılım güncellemesi ile bu sorunu çözemez mi?
O kadar detaylı şekilde bilgi sahibi değilim kimseye yanlış bilgi vermek istemem. Bende bunu bir yerde yazıda okudum ve buradaki arkadaşlarla paylaştım.

yaso57

Üye
Abi bu guncellemeyi seneye vercekler heralde yaaa bu ne boyle:DD

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3, Nextman ve .caner.

Üst Alt