O da doğru ama tabletlere 3.2 verilmiş.Haftasonu pek yükleme olmuyor. Yarından itibaren gelmeye başlar.
Umarim hocam bekliyoruzHaftasonu pek yükleme olmuyor. Yarından itibaren gelmeye başlar.

Bencede Pazartesi yani yarın vericekler Rusya versiyonuda Geçen pazartesi verilmişti![]()
İnşLi-on pil sonuçta fark etmez.Arkadaşlar yeni batarya aldım sonunda ne yapmam gerekiyor nasıl kullancam şarja baglayim mi hemen fullesin mi
Bitene kadar kullan bataryayı sonrasındada Fulleyene kadar doldur 12 saat şarjda bırakma eskide kaldı artık telefon dolunca kendisi şarjı kesiyor zatenArkadaşlar yeni batarya aldım sonunda ne yapmam gerekiyor nasıl kullancam şarja baglayim mi hemen fullesin mi

Ok taktım bataryayi simdi şarj yüzde 58 bitirene kadar kullanicam dimiBitene kadar kullan bataryayı sonrasındada Fulleyene kadar doldur 12 saat şarjda bırakma eskide kaldı artık telefon dolunca kendisi şarjı kesiyor zaten![]()
Bitirene kadar kullan sonra şarja tak full olunca çıkart şarj çabuk gidecek ama korkma 1 hafta içinde batarya kendine gelecek ben çift yedek batarya aldım kullandım biliyorumOk taktım bataryayi simdi şarj yüzde 58 bitirene kadar kullanicam dimi
Aynen böyleBitirene kadar kullan sonra şarja tak fu ll olunca çıkart şarj çabuk gidecek ama korkma 1 hafta içinde batarya kendine gelecek ben çift yedek batarya aldım kullandım biliyorum

Sanırım olmayacak ama hafıza kartına taşı seçeneği gelecek diyorlardı data dosyaları için de.4.3 le hafıza da artış olacak mı?
Ovv çok iyi haber bu hafiza artmasin o zaman![]()

Tam olarak bilmiyorum ama söylenen oOvv çok iyi haber bu hafiza artmasin o zaman![]()

Nerden alcan ben 32 bulsam alcaktımGider 64 gb alırım yalan yok![]()