------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman senin tercihlerini oncelikli olarak almak isterim. Recover mod olarak ''Teamwin'' onerirmisin? Bu arada root da yapmam lazim.
Denemedim henuz yanliz pil konusunda wanam herzamanki gibi baya önde

Ben su an wanam rom kurdum gayet akıcı ve stabil.ram kullanimida 800-900 mb surekli mobil acik.detayli konusu forumda varmi bakmadim yoksa acarim

İlgin için sağol ağabey :oke:

Rica ederim kardeşim her zaman bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
@Nextman ağabey birşey rica etsem? Forumdan gta vb. Bi kaç oyun test edebilirmisin ? Benim telefondamı sorun var acaba :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
cool_cat

cool_cat

Üye
şarjı telefonu elinden düşürmeyen biri için kaç gün gidiyor hacılar?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.caner.

.caner.

Üye

Yok caner okadarda değil en 8-9 saat sürekli site ve konuşma yaptığım oldu telefonda :).Ama belirteyimki şu an çok iyi şarj süresi custom rom ile

Abi ben durmadan oyun oynuyor um en fazla 5 saat gitti

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi ben durmadan oyun oynuyor um en fazla 5 saat gitti

Oyunmu orası tamam elinden düşürmeyen demek genel kullanım kastetmiştir diye düşünüyorum bu telefon sürekli oyun oynanması durumunu hiç anlamıyorum. :)

.caner.

.caner.

Üye

Oyunmu orası tamam elinden düşürmeyen demek genel kullanım kastetmiştir diye düşünüyorum bu telefon sürekli oyun oynanması durumunu hiç anlamıyorum. :)

Abi sıkılıyorum :) kardeşimde oynuyor benden daha fazla :) oyunların çoğunu açmıyor ama :(

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi sıkılıyorum :) kardeşimde oynuyor benden daha fazla :) oyunların çoğunu açmıyor ama :(
Tamam arkadaşım oyun ile ilgili gerekli incelemeyi yaparız ben oyun için genelde Evde ps3 oynadığımdan biraz o konulara girmiyorum ama deneriz sizler için :)

ANIL

ANIL

Admin
Buradan güncel oyunların videolarına bakabilirsin. Hepsi çalışıyor. Bende çoğunu denedim.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
.caner.

.caner.

Üye

Tamam arkadaşım oyun ile ilgili gerekli incelemeyi yaparız ben oyun için genelde Evde ps3 oynadığımdan biraz o konulara girmiyorum ama deneriz sizler için :)

Ahahaha benim kafadan ps oyuncusu hangi oyunlar abi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

baris3000

Üye
Merhaba arkadaşlar
1) Samsung Galaxy S4′ün uygulamaları SD karta taşımaya izin veren güncellemesini bugün yükledim.güncellemeden sonra cihazınızın ana bant sürümü I9500XXUBMEA oldu.Ben hafıza rahatlatacak derken 16gb olan telefonun hafızası bir anda yarı yarıya düştü .Sd karta taşı aktif oluyor ama sd kartta taşındığı yer gözükmüyor ve ana hafızamda bilgisayarımdan bakılınca şu şekilde gözüküyor.Üstadlar yardımcı olabilirler mi acaba sorun nedir?
2) Kamera ile çektiğimiz video ve fotoğrafların kayıt yerini hafıza kartı olarak değiştirmenin bir yolu yok mudur ?

Tplam Hafıza:9,5 GB
Kullanılan hafıza:3,7 GB
Boş Alan: 5,8 GB

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar
1) Samsung Galaxy S4′ün uygulamaları SD karta taşımaya izin veren güncellemesini bugün yükledim.güncellemeden sonra cihazınızın ana bant sürümü I9500XXUBMEA oldu.Ben hafıza rahatlatacak derken 16gb olan telefonun hafızası bir anda yarı yarıya düştü .Sd karta taşı aktif oluyor ama sd kartta taşındığı yer gözükmüyor ve ana hafızamda bilgisayarımdan bakılınca şu şekilde gözüküyor.Üstadlar yardımcı olabilirler mi acaba sorun nedir?
2) Kamera ile çektiğimiz video ve fotoğrafların kayıt yerini hafıza kartı olarak değiştirmenin bir yolu yok mudur ?

Tplam Hafıza:9,5 GB
Kullanılan hafıza:3,7 GB
Boş Alan: 5,8 GB

Cihazı root yaparsanız cihaz üzerinden bölümleri daha rahat görürsünüz.normaldede 16gb tamamen göremezsiniz bunun yarınısını cihaz belleği kullanıyor diğer kalan kısımı ise depo hafızası olarak yer alıyor varsa hafıza kartınız ayrıca gözüküyor

Kamere ayarlarına gelerek kayıt yeri bellek kartı olarak seçebilirsiniz. :oke:

baris3000

Üye
Teşekkürler hocam

• Beğen

canazoe

Üye
Benim soru kaynamış araya sanırım ;)Son güncellemeyi yaptıktan sonra gelen sms hem mesaj kutusunda hem de e-postada birleşik gelen kutusunda görünüyor... Bunu nasıl iptal edebilirim?
Teşekkürler şimdiden

Kendi sorumun çözümünü buldum :) Aynı sorunu yaşayanlar var ise, çözümü;
E-postadan-Ayarlar-eklenen hesaplardan (ilk eklenmiş olanı seçip, birden fazla varsa benim gibi)-Diğer ayarlar-SMS senkronize et
iptal ederek, gelen smslerin hem mesaj hem de mail kutusunda görülmesini engellemiş olursunuz ;)

• Beğen

Üst Alt