------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

canazoe

Üye
Benim soru kaynamış araya sanırım ;)Son güncellemeyi yaptıktan sonra gelen sms hem mesaj kutusunda hem de e-postada birleşik gelen kutusunda görünüyor... Bunu nasıl iptal edebilirim?
Teşekkürler şimdiden

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim soru kaynamış araya sanırım ;)Son güncellemeyi yaptıktan sonra gelen sms hem mesaj kutusunda hem de e-postada birleşik gelen kutusunda görünüyor... Bunu nasıl iptal edebilirim?
Teşekkürler şimdiden

Bende öyle bir şey yok. Ayrica stock romu kaldırdım olan arkadaşlar kontrol ederler

.caner.

.caner.

Üye
.caner.

.caner.

Üye
15 :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman

canazoe

Üye

Bende öyle bir şey yok. Ayrica stock romu kaldırdım olan arkadaşlar kontrol ederler

Teşekkürler yakın ilgin için...Yani çok saçma bir durum oluşuyor. Hem mesaj bölümünden hem de mail kutusu bölümünden silmen gerekiyor.

erhan14321

erhan14321

Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarım yok bu yeni güncellemeyi şebeke üzerinden yükleme ne zaman yapacam.kies üzerinden yapın diyor fakat bilgisayarım yok gelmiyecekmi bu telefona güncelleme...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler yakın ilgin için...Yani çok saçma bir durum oluşuyor. Hem mesaj bölümünden hem de mail kutusu bölümünden silmen gerekiyor.
Rica ederim birsey yakalarsam size bildiririm
Arkadaşlar benim bilgisayarım yok bu yeni güncellemeyi şebeke üzerinden yükleme ne zaman yapacam.kies üzerinden yapın diyor fakat bilgisayarım yok gelmiyecekmi bu telefona güncelleme...

Bilgisayariniz yoksa biraz Bekleyebilirsiniz yada yakınınızda yetkili servise götür orda yukletirsiniz

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve canazoe
oleytoo

oleytoo

Üye
Güncellemeden sonra ram kullanımı 1,39 gb/1,82 gb telefon çok aşırı ram kullanmıyor mu ?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
.caner.

.caner.

Üye
Istanbul Bilişim de satıyor.

Yeni güncelleme den sonra 32 gb a gerek kalmaz bence ? Eğer hafıza kartına taşıyabiliyir isek. @Nextman ağabey custom rom atsam sorun olurmu? S4 dede sayaç varmı ?

laz6116

laz6116

Üye
Nextman cok cok tesekkurler yeni guncellemeyi link olarak vermissin. Odin ile guncellemeyi yaptim. simdi Bana guzel bir recover mod onerecek varmi aranizda :)))

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Philz touch oneririm

.caner.

.caner.

Üye
Nextman cok cok tesekkurler yeni guncellemeyi link olarak vermissin. Odin ile guncellemeyi yaptim. simdi Bana guzel bir recover mod onerecek varmi aranizda :)))

Göremedim ben ? Rusya romu var :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme den sonra 32 gb a gerek kalmaz bence ? Eğer hafıza kartına taşıyabiliyir isek. @Nextman ağabey custom rom atsam sorun olurmu? S4 dede sayaç varmı ?
Ben su an wanam rom kurdum gayet akıcı ve stabil.ram kullanimida 800-900 mb surekli mobil acik.detayli konusu forumda varmi bakmadim yoksa acarim

Rica ederim cwm menu ve root konusu var aslında ama daha geniş olarak acarim gerekirse. :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
laz6116

laz6116

Üye
Nextman senin tercihlerini oncelikli olarak almak isterim. Recover mod olarak ''Teamwin'' onerirmisin? Bu arada root da yapmam lazim.

.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt