------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Soru ne ? Neden caner

Yanlislikla alt alta yazdi bu seferde kare kare gözüktü bende editleyip yorumu sil dedim :)

Gangstar rioda çalişmadı siyah ekranda attı :( yemin ederim nefret etmeye başladım telefondan wifi bulup google play dan çekicem oda çalışmaz ise artık servise yollayacağım.
Keşke one alsaydim :(

.caner.

.caner.

Üye
Antutu sonuçlarım : bunlar neden s4 un altında kalıyor ? :hmm

.caner.

.caner.

Üye
Şimdi yaptığım testte ise 26000 verdi antutu ya güven olmaz:(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arka arkaya mesaj atmayiniz caner arkadasim

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Odinle guncelleme yapmadan once telefon kapalimi olcak yoksa download mod da mi

btogan

Üye

Buda benim telin

• Beğen
Tepkiler: .caner.

canazoe

Üye
Son güncellemeyi yaptıktan sonra gelen sms hem mesaj kutusunda hem de e-postada görünüyor... Bunu nasıl iptal edebilirim?
Teşekkürler şimdiden

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet sonunda cihazı root'ladım :cool:

• Beğen
Tepkiler: canazoe ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
blackeye0606

blackeye0606

Üye
benide ekle beyaz s4 bugün aldım

erhan14321

erhan14321

Üye
Sevgili arkadaşlar ne zaman telefon üzerinden güncelleme yapabileceğim.lütfen yardimci olun cevaplarınızı bekliyorum.saygilarimla...

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar bende dün güncellemeyi yaptım ama telefonu daha inceleyemedim stabilitede iyileşme var mı zaten hiç fena değildi ama çok minik hatalar olabiliyordu nasıl ?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Iste telefonu oyle birakacakmiyiz yoksa download moda alip mi romu atacagiz onu demek istedim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. :oke:

Zaten root lu değilmiydi ? Rom felan deniyordun en son yeni güncelleme sonrası mı rootladın ? Dosyalarini paylaşirmisin ?
Hayır hep orjinal kullandim ayrica sizlerde 9500 ile olan tum romlari deneyebilirsiniz
benide ekle beyaz s4 bugün aldım
Konu kurallarini lütfen okuyunuz ilk mesajda belirttim.hayirli olsun
Sevgili arkadaşlar ne zaman telefon üzerinden güncelleme yapabileceğim.lütfen yardimci olun cevaplarınızı bekliyorum.saygilarimla...
Telefon uzerinden guncellemede kiesde odinde aynı dir dun mesajıniza cevap vermistim.

Burdaki konudan son sıradaki romu odin ile yükleyiniz
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/yeni-cikan-tr-odin-surumler-bu-baslikta-2-805883.html

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Aaa son surumde koyulmus ben 2. Sini yuklemeye calisiyordum :D az once sordugum soru hala gecerli

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aaa son surumde koyulmus ben 2. Sini yuklemeye calisiyordum :D az once sordugum soru hala gecerli

Recep kardeşim odin ile yükleme prosedürü forumda android bölümünde var ama kısaca bahsedeyim

usb sürücüleriniz yüklü olcak
ilgili odin sürümü güncel olcak ki konuda verdim
telefonu kapatın pcde kies ile ilgili hiç bir şey çalışmıyor olcak (görev yöneticisinden kapatın)

daha sonra telefonu downloand moda almak için seskısma+power +menu yaparak moda alın usb kablonuzu bağladığınızda odinde bağlantı portunu göreceksiniz

Aynen burda resimli anlattığım gibi

http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/stock-rusya-romu-i9500xxubmf3-811843.html

• Beğen
Tepkiler: .caner.
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

daha sonra telefonu downloand moda almak için seskısma+power +menu yaparak moda alın usb kablonuzu bağladığınızda odinde bağlantı portunu göreceksiniz

Tamda burayi soruyordum tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt