------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Kendi sorumun çözümünü buldum :) Aynı sorunu yaşayanlar var ise, çözümü;
E-postadan-Ayarlar-eklenen hesaplardan (ilk eklenmiş olanı seçip, birden fazla varsa benim gibi)-Diğer ayarlar-SMS senkronize et
iptal ederek, gelen smslerin hem mesaj hem de mail kutusunda görülmesini engellemiş olursunuz ;)

Güncelleyemedim ama Sağol :oke:

.caner.

.caner.

Üye
Güncelleme yapmadim ama birdaha yapamayacakmiyim :(

Ana bant sürümü I9500XXUAMDK

Lütfen cevap :(

.caner.

.caner.

Üye

Odin surumu kur son olani ayni şey

Bu arada sarjim halen bitmedi :oke:

Saol abi odinle güncelle yecegim simdi değilmi ? Birde Ram çok çabuk doluyor muzik + tapatalk =1.71 gb ram ? Sizdede boylemi ? Waow o nasıl bir sarj :( ben ustune 2 kerw fulledim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saol abi odinle güncelle yecegim simdi değilmi ? Birde Ram çok çabuk doluyor muzik + tapatalk =1.71 gb ram ? Sizdede boylemi ? Waow o nasıl bir sarj :( ben ustune 2 kerw fulledim.

Evet biraz cihaz üzerinde stock takıl cihaza alış sonrasında root yaparsın.Ram ve depo alanından tasaruf edersin :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
condo06

condo06

Üye
arkadaslar bugün bende yeni süreüme güncelledim s4ümü. oyunları sd karta tasımada sıkıntı yasıyorum sd karta tasıyor diyor cihaz ama tasımıyor sd kartın hafızasında bir degişme olmuyor acaba sorun bendemi oyunlar cok yer kapladıgı için sd karta tasımak istiyorum doya doya oyun yüklemek icin. bu arada hafıza kartım lexmark 32 gb

.caner.

.caner.

Üye

Evet biraz cihaz üzerinde stock takıl cihaza alış sonrasında root yaparsın.Ram ve depo alanından tasaruf edersin :)

Sağol abi telefonu yarın garantiye geriyorum gelir gelmez root ;) custom da dwnerim wifi bulursam :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
cardanadam

cardanadam

Üye
Nextman usta bende okadar şarjım gitsin istiyorum ne yaptın söylermisin lütfen

masyali

Üye
Zil sesi cok az cikiyor. Gürültülu bir ortamda çalıştığım için çoğu aramayi duyamiyorum. Bir çözümü varmi arkadaşlar

eskbxl

eskbxl

Üye
hayirli olsun usta
s3 alacaktim vaz gectim simdi bende s4 alayim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman usta bende okadar şarjım gitsin istiyorum ne yaptın söylermisin lütfen
Root ve custom rom tweak
Zil sesi cok az cikiyor. Gürültülu bir ortamda çalıştığım için çoğu aramayi duyamiyorum. Bir çözümü varmi arkadaşlar
Artarak calma zilsesinden dolayi ki root yaptığınız da anca modunu yukleyerek yaparsınız. Ayrica arama ayarlarinda stock romlarda cep icimdeyken zil sesini arttir var ama ben işe yaradigini gormedim
hayirli olsun usta
s3 alacaktim vaz gectim simdi bende s4 alayim.

Ooo Sağol kardeşim bencede cihaz guzel senin oralarda dahada uygun alırsın. Şimdiden hayırlı olsun. :)

ibrahim34.

Üye
Güzel bir sesli navigasyon programı önerebilir misiniz arkdaşlar?

.caner.

.caner.

Üye
Tapatalk + chrome =

ardakan12

ardakan12

Üye
Arkadaşlar s4 aldım oyun yükleyemiyorum oyunların SD dosyasını OBb atıyorum ama başarısız diyor Format attım yinede düzelmedi sizin yardımlarınızi bekliyorum bu sorunu çöze bilen varsa söylesin lutfen

oleytoo

oleytoo

Üye
Arkadaşlar s4 aldım oyun yükleyemiyorum oyunların SD dosyasını OBb atıyorum ama başarısız diyor Format attım yinede düzelmedi sizin yardımlarınızi bekliyorum bu sorunu çöze bilen varsa söylesin lutfen
Airdroid adlı programla atabiliyorum ben ama airdroid'i telefona yüklediğin zaman daha kaldıramıyorsun

ANIL

ANIL

Admin

Android/obb klasörüne atılamıyor hata veriyor. Bunun için obb adında yeni bir klasör aç dosyaları oraya at ondan sonra telefondan gerekli yere kopyala :oke:

Üst Alt