Nextman
Emekli Yönetici
Rica ederim
Tamda burayi soruyordum tesekkurler
Rica ederim
Tamda burayi soruyordum tesekkurler
Benim soru kaynamış araya sanırımSon güncellemeyi yaptıktan sonra gelen sms hem mesaj kutusunda hem de e-postada birleşik gelen kutusunda görünüyor... Bunu nasıl iptal edebilirim?
Teşekkürler şimdiden
Bende öyle bir şey yok. Ayrica stock romu kaldırdım olan arkadaşlar kontrol ederler
Kardeş root yapımı hakkında az bilgi verirmisin ? Bende yapmayı planlıyorumda.
olsun ama bilmende fayda var ayrica acele etmezsen konu ile aksam ilgilenicem.
37olsun ama bilmende fayda var ayrica acele etmezsen konu ile aksam ilgilenicem.
uuuu 37 Nextman ağabey diyeceğiz artık. 
Bende öyle bir şey yok. Ayrica stock romu kaldırdım olan arkadaşlar kontrol ederler
Rica ederim birsey yakalarsam size bildiririmTeşekkürler yakın ilgin için...Yani çok saçma bir durum oluşuyor. Hem mesaj bölümünden hem de mail kutusu bölümünden silmen gerekiyor.
Arkadaşlar benim bilgisayarım yok bu yeni güncellemeyi şebeke üzerinden yükleme ne zaman yapacam.kies üzerinden yapın diyor fakat bilgisayarım yok gelmiyecekmi bu telefona güncelleme...
32 gb modeli Turkcell aracalığı ile satılıyor. 2 yıl GENPA garantili.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Istanbul Bilişim de satıyor.
Nextman cok cok tesekkurler yeni guncellemeyi link olarak vermissin. Odin ile guncellemeyi yaptim. simdi Bana guzel bir recover mod onerecek varmi aranizda))

Ben su an wanam rom kurdum gayet akıcı ve stabil.ram kullanimida 800-900 mb surekli mobil acik.detayli konusu forumda varmi bakmadim yoksa acarimYeni güncelleme den sonra 32 gb a gerek kalmaz bence ? Eğer hafıza kartına taşıyabiliyir isek. @Nextman ağabey custom rom atsam sorun olurmu? S4 dede sayaç varmı ?
Nextman cok cok tesekkurler yeni guncellemeyi link olarak vermissin. Odin ile guncellemeyi yaptim. simdi Bana guzel bir recover mod onerecek varmi aranizda))

Ben su an wanam rom kurdum gayet akıcı ve stabil.ram kullanimida 800-900 mb surekli mobil acik.detayli konusu forumda varmi bakmadim yoksa acarim
İlgin için sağol ağabey![]()