------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ardakan12

ardakan12

Üye
Kuruyorum ama zaten var diyor olmuyor siliyorum başarısız diyor

oleytoo

oleytoo

Üye
Arkadaşlar telefonla uyumlu Nba2k13 apk ve sd data'sı olan paylaşabilir mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gencler biraz daha sabırlı olun uygun zamanda isteklerinizi alicam .oyunlar da stock ve custom rom farkı olurmu diye bakicam su an custom ve root var cihazimda :oke:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ben calistirmisdim nbayi ama maalesef sildim :(

eskbxl

eskbxl

Üye
slm usta yine ben s3 alacaktim baktim forumda senin S4 aldigini gorunce bende SAMSUNG Galaxy S4 16 Go i9505 aldim haftaya gelecek yanliz farkettim seninki 9500 aradaki fark ne onu anliyamadim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağol abi :oke:

Hadi be :(
http://www.maxicep.com/android-oyun...android-4-0-ve-uzeri-guncel-surum-705355.html

Buyur bakalım ben kurdum sapasağlam linkler oyunda çalıştı hemde çok hızlı hiç tutukluk bile yok :oke: buda ekran görüntüleri

slm usta yine ben s3 alacaktim baktim forumda senin S4 aldigini gorunce bende SAMSUNG Galaxy S4 16 Go i9505 aldim haftaya gelecek yanliz farkettim seninki 9500 aradaki fark ne onu anliyamadim.

Kardeşim hayırlı olsun işlemci farklı bana kalırsa her ikiside iyide kullanıma bağlı olarak istekler bitmiyor malesef :) hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
Kardeşim hayırlı olsun işlemci farklı bana kalırsa her ikiside iyide kullanıma bağlı olarak istekler bitmiyor malesef :) hayırlı olsun

tessekkur ederim usta.

• Beğen
udisinaan

udisinaan

Üye
Slm arkadaslar s4 kullanisiyim goruntulu arama geliyo aciyorum konusuyom ama ben arama yapamiyom napmam gerek bir ayarmi yapacam yardim ederseniz sevinirim tsk [email protected]

masyali

Üye
Arama yapmadan internetini kapat oyle dene. Ne alakası var bilmiyorum ama ben de öyle yapinca arayabiliyorum

- - - Eklendi - - -

Arama yapmadan internetini kapat oyle dene. Ne alakası var bilmiyorum ama ben de öyle yapinca arayabiliyorum

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Su an oyun arsivi yapiyorum ama maalesef upload hizim yavas oldugundan paylasamiyorum anca versiyon numaralarini verebilecegim

.caner.

.caner.

Üye
Bende çoğu oyun oyundan atıyor.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Daha indirdigim oyunlari denemedim eeneyince calisan oyunlarin linklerini atarim

tugays77

Üye
arkadaşlar s4 de en iyi çekim için kamera ayarlarını nasıl ayarlamamız lazım tecrübeli olan birisinden yardım bekliyorum.
hayırlı günler.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar s4 de en iyi çekim için kamera ayarlarını nasıl ayarlamamız lazım tecrübeli olan birisinden yardım bekliyorum.
hayırlı günler.

Hiç yorulmadan bence uygulamasını indir zaten geriye kalan herşeyi o hallediyor elindeki cihazlada sen sahneyi tuttur yeter :)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
The amazing spider man backstab veya 9mm yi deneyen oldu mu

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt