------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bide kilit ekrandaki hayat arkadasi yazısı nasıl gidiyor

Kilit ekraninda yazinin ustune bir kac saniye basili tuttugunuzda duzenleyebilir yada silebilirsiniz.

by_je

Üye
Benide ekleyin :)

canazoe

Üye
Arkadaşlar ne yaptım ne ettimse eş zamanlı olarak maillerimi almayı başaramadım. Ancak mail kutusunu açıp eşitle dediğimde mailleri alıyor. Otomatik olarak güncellemiyo ve mail geldiğinde eş zamanlı uyarı almıyorum. O yenileme tuşuna bastığımda da E- posta eşitleme devre dışı (liste ) diye birşey çıkıyor. Sebebi nedir nasıl düzelir noktasında ki paylaşımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden herkese

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar ne yaptım ne ettimse eş zamanlı olarak maillerimi almayı başaramadım. Ancak mail kutusunu açıp eşitle dediğimde mailleri alıyor. Otomatik olarak güncellemiyo ve mail geldiğinde eş zamanlı uyarı almıyorum. O yenileme tuşuna bastığımda da E- posta eşitleme devre dışı (liste ) diye birşey çıkıyor. Sebebi nedir nasıl düzelir noktasında ki paylaşımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden herkese

bildirim çubuğunda senkronize butonu aktifmi

• Beğen
Tepkiler: canazoe
axi58

axi58

Üye
Ana ekrana boş sayfa ekledim nasıl silicem bide üstteki mavi ışık yanıp sönüyor niye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ana ekrana boş sayfa ekledim nasıl silicem bide üstteki mavi ışık yanıp sönüyor niye
Ekrana Başparmağınızla küçültüyor gibi dokunma işlemi yapınız ve ekranları düzenleyiniz.Ayrıca yanan mavi ışık okumadığını bir bildiriminiz olduğunu belirtir :oke:

evren3461

evren3461

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle cihazı alan herkese hayırlı olsun bende 3 gün önce aldım fakat pil yarım gün anca gidiyor sizdede öylemi yoksa değişim talebindemi bulunayım bu akşam 7 de şarjdan çıkardım dolu bir şekilde şu anda %28 şarj kalmış sizce normalmi biraz nette dolaştım ama fazla değil 20dk falan bir 2.ci sorum temassız özelliğini nasıl deneyebilirim bir kaç kez uğraştım ama olmadı ayarı falan mı? ayarlardan temazsız görünümü falan seçtim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar öncelikle cihazı alan herkese hayırlı olsun bende 3 gün önce aldım fakat pil ömrü iyi değil yarım gün anca gidiyor sizdede öylemi yoksa değişim talebindemi bulunayım bu akşam 7 de şarjdan çıkardım dolu bir şekilde şu anda %28 şarj kalmış sizce normalmi biraz nette dolaştım ama fazla değil 20dk falan bir 2.ci sorum temassız özelliğini nasıl deneyebilirim bir kaç kez uğraştım ama olmadı ayarı falan mı? var ayarlardan temazsız görünümü falan seçtim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

Pil ömrü anormal bence henüz bişey yüklemediyseniz fabrika ayarlarına dönerek hiç bir uygulama yüklemeden sade olarak deneyiniz birde bildirimlerde açık bıraktığınız her sensör yada kontrol uygulaması şarj olayına ciddi etki eder bilginize

evren3461

evren3461

Üye

Pil ömrü anormal bence henüz bişey yüklemediyseniz fabrika ayarlarına dönerek hiç bir uygulama yüklemeden sade olarak deneyiniz birde bildirimlerde açık bıraktığınız her sensör yada kontrol uygulaması şarj olayına ciddi etki eder bilginize

Sanırım sizdede buna yakın batarya durumu peki üstad temassız özellikle ilgili yardımcı olabilirmisin nasıl deneme şansım olur nette aradım ama hiç birşey bulamadım kusura bakmayın bu arada çok soru sordum sanırım ama şunu diyebilirim ki süper ötesi bir cihaz tek olumsuz yönü bataryası oldu :( umarım bunada bir çare vardır..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sanırım sizdede buna yakın batarya durumu peki üstad temassız özellikle ilgili yardımcı olabilirmisin nasıl deneme şansım olur nette aradım ama hiç birşey bulamadım kusura bakmayın bu arada çok soru sordum sanırım ama şunu diyebilirim ki süper ötesi bir cihaz tek olumsuz yönü bataryası oldu :( umarım bunada bir çare vardır..
Hayır ben sizin cihazınız için söyledim bendeki pil durumu gayet iyi.

Bununla ilgili bir konu açarım ama ben videoda anlatımları yapmıştım.

evren3461

evren3461

Üye

Yardım içim çok Teşekkür ederim fabrika ayarlarına döndürüyorum cihazı umarım düzelir videoyu izledim sağolun..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim bildirim panelinizdeki gerekli olmayan sensörlerinizi kapatın

Örnek:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

yalinakgl

yalinakgl

Üye

Abi hangi video ? Bende Ekran %76 - Facebook %16 -Anroid Os %6 Android %4 Boşta%3 falan diye gidiyor. Bunları nasıl azaltırım, birde bu gün sebebini bilmiyorum 15 dakika içinde %8 pil yedi telefon. Sebebi nedir ?

appiah200

Üye
ben almadım daha alıcam da peki bişi sorucam s3 deki video izlerken aynı anda nette de dolaşıoduk ya o özellik bunda da yapılmış mı tanıtımlarda gsterilmio ama bn genede sorayaım dedm burdan

appiah200

Üye
ben almadım daha alıcam da peki bişi sorucam s3 deki video izlerken aynı anda nette de dolaşıoduk ya o özellik bunda da yapılmış mı tanıtımlarda gsterilmio ama bn genede sorayaım dedm burdan

Üst Alt