------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

axi58

axi58

Üye
Rehberimde facedekilerde var nasıl kaldirabilirim

- - - Eklendi - - -

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Ayarlar/hesaplar/facebook senkronizasyonunu kapatin

axi58

axi58

Üye
Teşekkür ederim:)

- - - Eklendi - - -

Hesabi kaldir diyor o sekildemi rehberiniz mesajlar silinir diyor

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Nextman

kenan.02

Üye
Merhaba ben antivirüs programi soracaktım. Hangisini kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ?

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Dr.Web Pro kullanıyorum. Çok memnunum

kenan.02

Üye
Avast kullandın mı peki ?

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Avast yorumlarını okuyunca vazgeçtim. Zaten bu Dr.Web'in burada apk.'sı mevcut. İndir çatır çatır kullan. Ben hayranım. En ufak virüs bulunca indirtmiyor

• Beğen
Tepkiler: Dede

kenan.02

Üye
Eyvallah. Dediginin sürümü 7.00.3 demi ?
Bide şu arka planda
çalışan Programlari kapatmak için kullandığın program varmı ? Telefonun kendi Programı ile yapıyorum sonra baktığımda tekrar açılmış olarak görüyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim:)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Siz normal rehberinizi google hesabı ile senkronize ettiyseniz (Hesaplar bölümünden) sadece facebook ile ilgili olanları silinir.

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Clean Master var, onu kullanıyorum memnunum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tavsiye etmiyorum ben bu tür uygulamaları baştan söyleyim :oke:

axi58

axi58

Üye
Az once telefonum sarjdaydi ustunde ince bi ortu vardi asiri isinmisti 5dk okuyor daha yeni sogumaya basladi neden oldu acaba ortudenmidirki inceydi ama

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az once telefonum sarjdaydi ustunde ince bi ortu vardi asiri isinmisti 5dk okuyor daha yeni sogumaya basladi neden oldu acaba ortudenmidirki inceydi ama
Bir ihtimal olabilir ama internette gezinin biraz, yada oyun varsa oynayın öyle test edin.Ancak telefonu alalı 15 gün oldu 1 saat film seyredim 2 saat oyun oynadım aşırı bir ısınma yok S2 modelinde olsaydı ateş gibi olurdu telefon :D

ANIL

ANIL

Admin
Normal kullanımda sorun yok fakat oyun sırasında kameranın altında aşırı ısınma olduğunu söylüyor bazı kullanıcılar.

Htc One vs S4 arasında 5 dakikalık oyundan sonra oluşan sıcaklık paylaşılmış.

[video=youtube;wQt4Jnn-m_Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wQt4Jnn-m_Y#t=0s[/video]

Ayrıca video sahibinin diğer incelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. Octa versiyonu ile test ediyor S4 almak isteyenlere yararlı olur.

• Beğen
Tepkiler: laz6116 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bür gün topluyacam herkesi bir bendemi tuhaflık var hiç bişey olmuyor :D:nazar:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Bu arada google etkinliğinde S4 Nexus programına alındı. Stock Android yazılımı taşıyacak yani touchwiz arayüzü olmayacak. Snapdragon 600 işlemcili versiyon olacak. Fiyat ise 649 dolar olarak belirlenmiş. Bootloader açık olacağı için 16 gb modelde hafıza sorunu olmayacak çünkü ön yüklü yazılımlar olmayacak. Bu durumda sensörler çalışmayacak gibi. Ve tabi Nexus programına katılması güncellemeleri hızlı alacağı anlamına geliyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada google etkinliğinde S4 Nexus programına alındı. Stock Android yazılımı taşıyacak yani touchwiz arayüzü olmayacak. Snapdragon 600 işlemcili versiyon olacak. Fiyat ise 649 dolar olarak belirlenmiş. Bootloader açık olacağı için 16 gb modelde hafıza sorunu olmayacak çünkü ön yüklü yazılımlar olmayacak. Bu durumda sensörler çalışmayacak gibi. Ve tabi Nexus programına katılması güncellemeleri hızlı alacağı anlamına geliyor.

Sensorler çok işime yarıyor özellikle araç kullanırken ve toplantı esnasında. bugün 5 kişiyi daha S4 sahibi yaptım.Sebebi çok açık toplatı bitiminde herkes bir bakabilirmiyim deyince hoppp dedim alıcakları showroom'lara lütfen :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
laz6116

laz6116

Üye
Arkadaşlar S4 ümüz hayırlı uğurlu olsun inş. Telefonu root da yaptık çok şükür.Bir tek flash player desteği olmaması bende hayal kırıklığına sebep olmuştu ama onunda çaresi var çok şükür :D puffin tarayısısını kurdum o da halloldu. Telefonun maşallahı var. S2 de ki gibi ısınma problemide yok. Şuan cyanogen mod bekliyorum umarım kısa zamanda çıkarırlar :)))

• Beğen
laz6116

laz6116

Üye
Normal kullanımda sorun yok fakat oyun sırasında kameranın altında aşırı ısınma olduğunu söylüyor bazı kullanıcılar.

Htc One vs S4 arasında 5 dakikalık oyundan sonra oluşan sıcaklık paylaşılmış.

[video=youtube;wQt4Jnn-m_Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wQt4Jnn-m_Y#t=0s[/video]

Ayrıca video sahibinin diğer incelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. Octa versiyonu ile test ediyor S4 almak isteyenlere yararlı olur.

Aynen kardesim ben yaklasik olarak 1-1.5 saatlik mesafede ise gidiyorum. S2 vardi 8 gundur s4 kullaniyorum arada ucurumlar var. Ise gidis ve gelislerimde surekli oyun oynar yada dizi izlerim hafiften dahi olsa sicaklik hissetmedim. S4 gayet basarilii buluyorum.

• Beğen
axi58

axi58

Üye
Ekran fotograf ini nasil cekiyoruz iphondaki gibi yaptim olmadi?

Üst Alt