Rehberimde facedekilerde var nasıl kaldirabilirim
- - - Eklendi - - -
Rehberimde facedekilerde var nasıl kaldirabilirim
Siz normal rehberinizi google hesabı ile senkronize ettiyseniz (Hesaplar bölümünden) sadece facebook ile ilgili olanları silinir.Teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
Hesabi kaldir diyor o sekildemi rehberiniz mesajlar silinir diyor
- - - Eklendi - - -
Hesabi kaldir diyor o sekildemi rehberiniz mesajlar silinir diyor
Bir ihtimal olabilir ama internette gezinin biraz, yada oyun varsa oynayın öyle test edin.Ancak telefonu alalı 15 gün oldu 1 saat film seyredim 2 saat oyun oynadım aşırı bir ısınma yok S2 modelinde olsaydı ateş gibi olurdu telefonAz once telefonum sarjdaydi ustunde ince bi ortu vardi asiri isinmisti 5dk okuyor daha yeni sogumaya basladi neden oldu acaba ortudenmidirki inceydi ama

Bu arada google etkinliğinde S4 Nexus programına alındı. Stock Android yazılımı taşıyacak yani touchwiz arayüzü olmayacak. Snapdragon 600 işlemcili versiyon olacak. Fiyat ise 649 dolar olarak belirlenmiş. Bootloader açık olacağı için 16 gb modelde hafıza sorunu olmayacak çünkü ön yüklü yazılımlar olmayacak. Bu durumda sensörler çalışmayacak gibi. Ve tabi Nexus programına katılması güncellemeleri hızlı alacağı anlamına geliyor.

puffin tarayısısını kurdum o da halloldu. Telefonun maşallahı var. S2 de ki gibi ısınma problemide yok. Şuan cyanogen mod bekliyorum umarım kısa zamanda çıkarırlar
))Normal kullanımda sorun yok fakat oyun sırasında kameranın altında aşırı ısınma olduğunu söylüyor bazı kullanıcılar.
Htc One vs S4 arasında 5 dakikalık oyundan sonra oluşan sıcaklık paylaşılmış.
[video=youtube;wQt4Jnn-m_Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wQt4Jnn-m_Y#t=0s[/video]
Ayrıca video sahibinin diğer incelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. Octa versiyonu ile test ediyor S4 almak isteyenlere yararlı olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız