fk555897
Üye
ben almadım daha alıcam da peki bişi sorucam s3 deki video izlerken aynı anda nette de dolaşıoduk ya o özellik bunda da yapılmış mı tanıtımlarda gsterilmio ama bn genede sorayaım dedm burdan
Bildiğim kadarı ile var.
ben almadım daha alıcam da peki bişi sorucam s3 deki video izlerken aynı anda nette de dolaşıoduk ya o özellik bunda da yapılmış mı tanıtımlarda gsterilmio ama bn genede sorayaım dedm burdan
Kurduğunuz uygulamaları kaldırıp deneyiniz gereksiz uygulamalarda yapabilir.ayrica sensorlerde kullanmadigin varsa kapat
Abi hangi video ? Bende Ekran %76 - Facebook %16 -Anroid Os %6 Android %4 Boşta%3 falan diye gidiyor. Bunları nasıl azaltırım, birde bu gün sebebini bilmiyorum 15 dakika içinde %8 pil yedi telefon. Sebebi nedir ?
Ya dün öğleden sonra telefonun şarjı aşırı gitmeye başladı. 17 dakika da %8 'lik bir kullanım oldu. Acil bu konuda bilgi lazım ve varsa eğer "nextman" abimizin ayarlarını denemek isterim. Yoksa böyle olmaz bu
Sosyal Medya zımbırtılarından başka bir şey yok telefonda. Gittim satıcı ile görüştüm yeni gelen güncelleme yüzündenmiş. Mutlaka düzeltilir dedi. Ben yine de yedek bir akü aldım, değiştirip kullanırım
Sürüm farkından olabilir belki de... :thumbdown:

Arkadaşlar pil sorununu aştım şöyle belirteyim Nextman'ın dediği gibi fabrika ayarına geri döndürdüm ve sadece bir antivirüs uygulaması yükledim ve tekrar dediği gibi gereksiz sensörleri kapatdım ana ekranda hava durumu çok pil tüketiyomuş onu farketip etkin etmedim birde google hesabında oturum açmadım sabah işe giderken %de 65 di şuan da &de 50 kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun ilgilendi..![]()
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Ancak hepimizin unutmaması gereken nokta ne kadar fazla özellik okadar enerji sarfiyatı 
Şarj içinmi sordunuz ?Google hesabi ne alaka? Odami etkiliyor
Öncelikle hayırlı olsun aldığınız microSd kartı pcde formatlamadan direk telefonda formatı deneyiniz ve hiç bir zaman telefondan çıkarıp pcye takmayınız.Bu işlemi yapınız.Yine aynı sorunları yaşarsanız kart değiştiriniz.Benim tavsiyem 16Gb Class 10 bir kart kullanmanızdır.Dün itibariyle bende s4 kullanmaya başladım. Ürünü teknosadan aldm yannda 16 gb bellek kartı aldım. İlklerde bellek kartı okudu problem olmadı hatta çektiğim fotoları içine kaydetti falan ama bugn sabah bi baktm kartı okumuyor. bi kaç kez çıkarıp taktım ama nafile.. Yardımcı olablr misinz lütfen?
Öncelikle hayırlı olsun aldığınız microSd kartı pcde formatlamadan direk telefonda formatı deneyiniz ve hiç bir zaman telefondan çıkarıp pcye takmayınız.Bu işlemi yapınız.Yine aynı sorunları yaşarsanız kart değiştiriniz.Benim tavsiyem 16Gb Class 10 bir kart kullanmanızdır.

Yok kardesim asla özellikle oyun denedim 30 dakika oynadim multiscreen calistirdim hiç sorun yok şükür olsunSait abi s4 hiç kastı mı sende? Ben teknosada denedim menüye girerken kasmıştı. Çok şaşırdım.
Telefonda şuan kartı görmyor nasl formatlayablirim? Bide konşarak msj yazma özelliği var mı acaba biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler![]()
Yok kardesim asla özellikle oyun denedim 30 dakika oynadim multiscreen calistirdim hiç sorun yok şükür olsun
Ozaman mecbur pcde format atip oyle kullanacaksınız. Yine gormezse karti iade ediniz.sesli kontrol var ancak yine kısıtlı
ama sesli msj hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vereblr msnz?
Yok kardesim asla özellikle oyun denedim 30 dakika oynadim multiscreen calistirdim hiç sorun yok şükür olsun
Ozaman mecbur pcde format atip oyle kullanacaksınız. Yine gormezse karti iade ediniz.sesli kontrol var ancak yine kısıtlı

Sd kart sorunumu hallettm tşkrlerama sesli msj hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vereblr msnz?