------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
ben almadım daha alıcam da peki bişi sorucam s3 deki video izlerken aynı anda nette de dolaşıoduk ya o özellik bunda da yapılmış mı tanıtımlarda gsterilmio ama bn genede sorayaım dedm burdan

Bildiğim kadarı ile var.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Abi hangi video ? Bende Ekran %76 - Facebook %16 -Anroid Os %6 Android %4 Boşta%3 falan diye gidiyor. Bunları nasıl azaltırım, birde bu gün sebebini bilmiyorum 15 dakika içinde %8 pil yedi telefon. Sebebi nedir ?
Kurduğunuz uygulamaları kaldırıp deneyiniz gereksiz uygulamalarda yapabilir.ayrica sensorlerde kullanmadigin varsa kapat
ben almadım daha alıcam da peki bişi sorucam s3 deki video izlerken aynı anda nette de dolaşıoduk ya o özellik bunda da yapılmış mı tanıtımlarda gsterilmio ama bn genede sorayaım dedm burdan

Multiscreen özelliği mevcuttur

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Ya dün öğleden sonra telefonun şarjı aşırı gitmeye başladı. 17 dakika da %8 'lik bir kullanım oldu. Acil bu konuda bilgi lazım ve varsa eğer "nextman" abimizin ayarlarını denemek isterim. Yoksa böyle olmaz bu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya dün öğleden sonra telefonun şarjı aşırı gitmeye başladı. 17 dakika da %8 'lik bir kullanım oldu. Acil bu konuda bilgi lazım ve varsa eğer "nextman" abimizin ayarlarını denemek isterim. Yoksa böyle olmaz bu

Bende ozel bir ayar yok.sensorler kapali ve gereksiz uygulama yok.sizde isterseniz bir fabrika ayarlarina donup deneyiniz. Ilk kullanimda heyecan yapıp bazi uygulamaları yuklediyseniz silip oyle deneyin.

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Sosyal Medya zımbırtılarından başka bir şey yok telefonda. Gittim satıcı ile görüştüm yeni gelen güncelleme yüzündenmiş. Mutlaka düzeltilir dedi. Ben yine de yedek bir akü aldım, değiştirip kullanırım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sosyal Medya zımbırtılarından başka bir şey yok telefonda. Gittim satıcı ile görüştüm yeni gelen güncelleme yüzündenmiş. Mutlaka düzeltilir dedi. Ben yine de yedek bir akü aldım, değiştirip kullanırım

Bende o guncellemeyi yukledim .

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Sürüm farkından olabilir belki de... :thumbdown:

evren3461

evren3461

Üye
Arkadaşlar pil sorununu aştım şöyle belirteyim Nextman'ın dediği gibi fabrika ayarına geri döndürdüm ve sadece bir antivirüs uygulaması yükledim ve tekrar dediği gibi gereksiz sensörleri kapatdım ana ekranda hava durumu çok pil tüketiyomuş onu farketip etkin etmedim birde google hesabında oturum açmadım sabah işe giderken %de 65 di şuan da &de 50 kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun ilgilendi..
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pil sorununu aştım şöyle belirteyim Nextman'ın dediği gibi fabrika ayarına geri döndürdüm ve sadece bir antivirüs uygulaması yükledim ve tekrar dediği gibi gereksiz sensörleri kapatdım ana ekranda hava durumu çok pil tüketiyomuş onu farketip etkin etmedim birde google hesabında oturum açmadım sabah işe giderken %de 65 di şuan da &de 50 kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun ilgilendi.. :tşk:

Rica ederim :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Ancak hepimizin unutmaması gereken nokta ne kadar fazla özellik okadar enerji sarfiyatı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt
axi58

axi58

Üye
Google hesabi ne alaka? Odami etkiliyor

ibrahim34.

Üye
Dün itibariyle bende s4 kullanmaya başladım. Ürünü teknosadan aldm yannda 16 gb bellek kartı aldım. İlklerde bellek kartı okudu problem olmadı hatta çektiğim fotoları içine kaydetti falan ama bugn sabah bi baktm kartı okumuyor. bi kaç kez çıkarıp taktım ama nafile.. Yardımcı olablr misinz lütfen?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün itibariyle bende s4 kullanmaya başladım. Ürünü teknosadan aldm yannda 16 gb bellek kartı aldım. İlklerde bellek kartı okudu problem olmadı hatta çektiğim fotoları içine kaydetti falan ama bugn sabah bi baktm kartı okumuyor. bi kaç kez çıkarıp taktım ama nafile.. Yardımcı olablr misinz lütfen?
Öncelikle hayırlı olsun aldığınız microSd kartı pcde formatlamadan direk telefonda formatı deneyiniz ve hiç bir zaman telefondan çıkarıp pcye takmayınız.Bu işlemi yapınız.Yine aynı sorunları yaşarsanız kart değiştiriniz.Benim tavsiyem 16Gb Class 10 bir kart kullanmanızdır.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sait abi s4 hiç kastı mı sende? Ben teknosada denedim menüye girerken kasmıştı. Çok şaşırdım.

ibrahim34.

Üye

Öncelikle hayırlı olsun aldığınız microSd kartı pcde formatlamadan direk telefonda formatı deneyiniz ve hiç bir zaman telefondan çıkarıp pcye takmayınız.Bu işlemi yapınız.Yine aynı sorunları yaşarsanız kart değiştiriniz.Benim tavsiyem 16Gb Class 10 bir kart kullanmanızdır.

Telefonda şuan kartı görmyor nasl formatlayablirim? Bide konşarak msj yazma özelliği var mı acaba biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sait abi s4 hiç kastı mı sende? Ben teknosada denedim menüye girerken kasmıştı. Çok şaşırdım.
Yok kardesim asla özellikle oyun denedim 30 dakika oynadim multiscreen calistirdim hiç sorun yok şükür olsun
Telefonda şuan kartı görmyor nasl formatlayablirim? Bide konşarak msj yazma özelliği var mı acaba biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler :)

Ozaman mecbur pcde format atip oyle kullanacaksınız. Yine gormezse karti iade ediniz.sesli kontrol var ancak yine kısıtlı

ibrahim34.

Üye

Yok kardesim asla özellikle oyun denedim 30 dakika oynadim multiscreen calistirdim hiç sorun yok şükür olsun

Ozaman mecbur pcde format atip oyle kullanacaksınız. Yine gormezse karti iade ediniz.sesli kontrol var ancak yine kısıtlı

Sd kart sorunumu hallettm tşkrler :) ama sesli msj hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vereblr msnz?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Bende sansa denk geldi oyle o zaman :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sd kart sorunumu hallettm tşkrler :) ama sesli msj hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vereblr msnz?

internet bağlantisi kullanarak klavyeden mikrofon isaretine tıklayıp bu şekilde kullanabilirsiniz.

Üst Alt