buavbenim
Üye
Tahminen ne zaman geleceği hakkında bir fikriniz var mı?daha guncelleme gelmemis sizeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan takip edebilirsiniz
Tahminen ne zaman geleceği hakkında bir fikriniz var mı?daha guncelleme gelmemis sizeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan takip edebilirsiniz
hic bir fikrim yok verdigim adresten takip edebilirsiniz.Tahminen ne zaman geleceği hakkında bir fikriniz var mı?
Benim kullandigim rom özcanrom S5 STyle
roother zaman avantajdirArkadaşlar root yaparak ram de oldukca boş bir alan yaratilabiliyor ayrica telefonun hizi artiyor normalde izin verilmeyen uygulamalari supersu programi ile kullanabiliyorsunuz riski yok bence herkes yapmali
Aynen katılıyorum root için garanti gidecekse gitsin özgür android deneyimi çok güzel. Telefonlarımız bizle yaşayacak değilroother zaman avantajdir
Telefonumda suan 4.4.2 yukli ve garanti disi. Ilk olarak 4.3 e donup ordan 4.2.2 ye donsem sayac gider ve telefon tekrar garanti kapsamina girer mi ?
Sayaç sıfırlama hakkında bilgi var mı?
4.2.2 de sayaç yok diye bliyodumHayır tabikide
4.2.2 de sayaç yok diye bliyodum
Ben 4.2.2ye dönüş yaptım herhangi sıkıntı olmadan, daha sonra tekrar 4.4.2 ye geçiş yaptım,4.2.2 ye bootloader da dahil üzere dönemeyeceğiniz için sayaç sıfırlanmaz. Eğer 4.2.2ye tamamen dönme gibi bi ihtimal olsa sayaç silinir zaten
Ben 4.2.2ye dönüş yaptım herhangi sıkıntı olmadan, daha sonra tekrar 4.4.2 ye geçiş yaptım,
Valla neyin eksik olduğunu bilmem☺ ancak 4.4.2 kullanırken tekrar 4.2.2 ye döndüm, baktım 4.4.2 daha verimli, hemen 4.4.2 ye tekrar dönüş yaptım, (9505)siz 4.2.2ye tam olarak dönemezsiniz. bootloader dosyası eksik olduğu için dönebildiniz. yoksa dönemezdiniz
Dünyadan bi haber yaşıyorsunuz heralde biraz haber okursanız olayı çözebilirsiniz aslında TİB mahkeme kararıyla youtube türkiyeden erişim engellendi ya açılmasını bekliyeceksiniz yada ip değiştirip gireceksiniz birde apn ile giriş var ama pek güvenli değilÖncelikle herkese selamlar. Saygı değer arkadaşlar son bir kaç haftadır Youtube ile alakalı problemler yaşıyorum, ağ ile ilgili sorun oluştu hatası alıyorum çıldırmak üzereyim her yeri talan ettim ama çözümünü bulamadım. Eski güncel sürüme döndüm yok, dili ingilizce yaptım yok ne yaptıysam olmadı. Sorun ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Dünyadan bihaber değilim çok şükür ülkemdeki hertürlü gelişmeyi takip ediyorum, sorun youtubenin kapatılması olsaydı ipadden giremezdim heralde, ayrıca AYM kararıyla yasak kaldırıldı, wep sürümlerinde ve iosda bir sıkıntı yok. Konu hakkında bilginiz yoksa susmayı tercih ediniz.Dünyadan bi haber yaşıyorsunuz heralde biraz haber okursanız olayı çözebilirsiniz aslında TİB mahkeme kararıyla youtube türkiyeden erişim engellendi ya açılmasını bekliyeceksiniz yada ip değiştirip gireceksiniz birde apn ile giriş var ama pek güvenli değil
Bu sorun bende de mevcut. Site açılıyor ancak videolar açılmıyor, vpn programı ile seyrediyorum malesefÖncelikle herkese selamlar. Saygı değer arkadaşlar son bir kaç haftadır Youtube ile alakalı problemler yaşıyorum, ağ ile ilgili sorun oluştu hatası alıyorum çıldırmak üzereyim her yeri talan ettim ama çözümünü bulamadım. Eski güncel sürüme döndüm yok, dili ingilizce yaptım yok ne yaptıysam olmadı. Sorun ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.