------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
:D şey garanti dışı kalacağını biliyodum da knox'a girememem beni biraz sıktı ... önerilerin için teşekkürler . . . ben zaten s4'ü rom filan flashlamak için aldım yoksa gül gibi note 3 üm vardı (sm-n900) ... sm-n900 lere pek rom bulamadığımdan s4e geri döndüm...

büyük yanlış yapmışsin hocam. Çünkü i9500e de adam akıllı rom yok :D

• Beğen
Tepkiler: nikenroll.kz

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Hassan rom en iyisi bence. yok diyorsan stok+root takıl

• Beğen
Tepkiler: nikenroll.kz
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
omega en iyisi

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

Sammobile'da sistem çalışması var galiba. girilmiyor siteye

best tiger

Üye
güzelde ben ozcan v2.2 kullanıyorum ama baska rom istiyom artik cikmicakmi
Özcan rom nasıl tavsiye eder misin birde bu rom için TWRP Recovery den yükleyin diye uyarmis CWM den yükleniyor mu

The Shadow

The Shadow

Üye
Özcan rom nasıl tavsiye eder misin birde bu rom için TWRP Recovery den yükleyin diye uyarmis CWM den yükleniyor mu
Genelde oyle olan romlar CWM den yuklendiginde installation aborted deyip atiyor TWRP veya PhilZ touch (varsa) kullanmanizi tavsiye ederim :oke:

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

evet TWRPden yükleniyor Türk bir arkadaşın hazırladığı güzel ve temiz bir rom ayrıca s5 uygulamalirini da barındırıyor

best tiger

Üye
TWRP yi nasıl yüklerim CWM nin üzerine kuruluyor mu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:)
TWRP yi nasıl yüklerim CWM nin üzerine kuruluyor mu
Sorun olmaz iki tür.dosya.şekli var yüklemeden önce hangi şekilde yüklenecek ona dikkat ediniz.Cwm üzerinden direk Flash değilde odin olanı kur tavsiyem. Son olarak Cwm bana göre daha avantajlı :oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
:)

Sorun olmaz iki tür.dosya.şekli var yüklemeden önce hangi şekilde yüklenecek ona dikkat ediniz.Cwm üzerinden direk Flash değilde odin olanı kur tavsiyem. Son olarak Cwm bana göre daha avantajlı :oke:

TWRP cwm üzerinden kurulmuyor iki şekli var; biri odinden diğeri google playden TWRP Manager diye aratip recoveryi indirmek,program flaşliyor daha sonra PCye ihtiyacin olmuyor

Üst Alt