Menüden müziğe tıkla, istediğin şarkıyı seç.Arkadaşlar Ahizeden Nasıl Müzik Dinlerim S4'den
Menüden müziğe tıkla, istediğin şarkıyı seç.
Sen Yanlış Anladım Ben Ahize Diyorum Telefonun Ön Tarafındaki

Dinlenebilecegini sanmıyorumSen Yanlış Anladım Ben Ahize Diyorum Telefonun Ön Tarafındaki
baterybin dosyasini sil
neyle root yaptinizMerhaba,
I9505 galaxy s4 um var root attim biraz sorunlu oldu fail verdi yedekleme de yapmamistim jailbreak gibi bir sey silinmiyor diye konusmustuk yalniz fail verdi kapattim biraz korkuttu beni sonra biraz ugrastim aklima kies geldi adamlar kiesden yasaklamistir diye kiesi sildim ve root oldu supersu yuklendi game killeri yukledim bir uygulamayi acayim dedim root yetkisi yok yaziyor anlamadim bu isi
siteyi atarmisin hocam hovam sayac sikinti dilse niye abuk subuk root prolarariyla ugrasiyordunuzBir site vardi oradan zip dosyasi indirdim md5 uzantili bir dosya vardi onu odinle yukledim.
Ne gibi şeyler yapabilirim telefonu kullanışlı yapıp görselliğini güzelleştirecek neler vardır pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link aşağıdadır;ne istediklerine bagliSitesi bu birkaç gün önce bir arkadaş atmıştı daha önce android işinde hiç bu şekil bir şey yapmamıştım biraz araştırdım öğrendim fail alınca biraz korkuttu telefon açılmadı ama kiesi silmek geldi aklıma oradan yaptım game killer root yetkisi yok diyor çözemedim bir de root bana ne kazandırır bunu da bilmiyorum ama root yapmadım demeyim diye yaptım bunuNe gibi şeyler yapabilirim telefonu kullanışlı yapıp görselliğini güzelleştirecek neler vardır pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link aşağıdadır;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cihaz 9505mi himm olmasi lazimdi dowland modda attiniz degilmiSitesi bu birkaç gün önce bir arkadaş atmıştı daha önce android işinde hiç bu şekil bir şey yapmamıştım biraz araştırdım öğrendim fail alınca biraz korkuttu telefon açılmadı ama kiesi silmek geldi aklıma oradan yaptım game killer root yetkisi yok diyor çözemedim bir de root bana ne kazandırır bunu da bilmiyorum ama root yapmadım demeyim diye yaptım bunuNe gibi şeyler yapabilirim telefonu kullanışlı yapıp görselliğini güzelleştirecek neler vardır pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link aşağıdadır;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız