------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
yok başka cihazda denemedim 64gb zaten daha 1saate kadar calışiyordu bi frmat atayım sıfırlayım dedim ozman anladım silinmeyince deneyeck bi telefon yokki çalışiyor hafıza kartı ama siliyorum telefonu kapatıp acınca sildiklerim geri geliyor

EBRU34

EBRU34

Üye
o zaman bilemicem tam

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
yinede çok teşekkür ederim yardımlarınız için artık bi hata daha verirse hafıza kartına bi sorun olursa satacam diye söz vermiştim kendime artık samsung kullanmayacam götürüp satıp kurtulacam zaten bi sorun olsa satsam kurtulsam diyordum canımı sıktı satmak farz oldu bunu Hayırlı Akşamlar çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: EBRU34
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Ahizeden Nasıl Müzik Dinlerim S4'den

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Varsa Link Atın Arkadaşlar :(

.caner.

.caner.

Üye

Eray1910

Üye
Merhaba,
I9505 galaxy s4 um var root attim biraz sorunlu oldu fail verdi yedekleme de yapmamistim jailbreak gibi bir sey silinmiyor diye konusmustuk yalniz fail verdi kapattim biraz korkuttu beni sonra biraz ugrastim aklima kies geldi adamlar kiesden yasaklamistir diye kiesi sildim ve root oldu supersu yuklendi game killeri yukledim bir uygulamayi acayim dedim root yetkisi yok yaziyor anlamadim bu isi

EBRU34

EBRU34

Üye
Merhaba,
I9505 galaxy s4 um var root attim biraz sorunlu oldu fail verdi yedekleme de yapmamistim jailbreak gibi bir sey silinmiyor diye konusmustuk yalniz fail verdi kapattim biraz korkuttu beni sonra biraz ugrastim aklima kies geldi adamlar kiesden yasaklamistir diye kiesi sildim ve root oldu supersu yuklendi game killeri yukledim bir uygulamayi acayim dedim root yetkisi yok yaziyor anlamadim bu isi
neyle root yaptiniz

Eray1910

Üye
Bir site vardi oradan zip dosyasi indirdim md5 uzantili bir dosya vardi onu odinle yukledim.

EBRU34

EBRU34

Üye
Bir site vardi oradan zip dosyasi indirdim md5 uzantili bir dosya vardi onu odinle yukledim.
siteyi atarmisin hocam hovam sayac sikinti dilse niye abuk subuk root prolarariyla ugrasiyordunuz

Eray1910

Üye
Sitesi bu birkaç gün önce bir arkadaş atmıştı daha önce android işinde hiç bu şekil bir şey yapmamıştım biraz araştırdım öğrendim fail alınca biraz korkuttu telefon açılmadı ama kiesi silmek geldi aklıma oradan yaptım game killer root yetkisi yok diyor çözemedim bir de root bana ne kazandırır bunu da bilmiyorum ama root yapmadım demeyim diye yaptım bunu :) Ne gibi şeyler yapabilirim telefonu kullanışlı yapıp görselliğini güzelleştirecek neler vardır pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link aşağıdadır;

EBRU34

EBRU34

Üye
Sitesi bu birkaç gün önce bir arkadaş atmıştı daha önce android işinde hiç bu şekil bir şey yapmamıştım biraz araştırdım öğrendim fail alınca biraz korkuttu telefon açılmadı ama kiesi silmek geldi aklıma oradan yaptım game killer root yetkisi yok diyor çözemedim bir de root bana ne kazandırır bunu da bilmiyorum ama root yapmadım demeyim diye yaptım bunu :) Ne gibi şeyler yapabilirim telefonu kullanışlı yapıp görselliğini güzelleştirecek neler vardır pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link aşağıdadır;
ne istediklerine bagli

EBRU34

EBRU34

Üye
cihaz 9505mi himm olmasi lazimdi dowland modda attiniz degilmi

Eray1910

Üye
Evet ses kisma menu tusu ve acma kapama tusuna bastim kapaliyken sonra ses acmaya bastim kabloyu taktim attim yalniz freedom adli bir program var onu denedim simdi o calisti sanirim gamekillerin sorunu root oldugunu anlayacagim bir sey var midir yani sunu yaparsa telefon root olmustur diyeceginiz birsey var mi ?

Üst Alt