------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

buavbenim

Üye

Ganster41

Ganster41

Üye
Arkadaşlar root yaparak ram de oldukca boş bir alan yaratilabiliyor ayrica telefonun hizi artiyor normalde izin verilmeyen uygulamalari supersu programi ile kullanabiliyorsunuz riski yok bence herkes yapmali

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar root yaparak ram de oldukca boş bir alan yaratilabiliyor ayrica telefonun hizi artiyor normalde izin verilmeyen uygulamalari supersu programi ile kullanabiliyorsunuz riski yok bence herkes yapmali
roother zaman avantajdir

berkde

Üye
Telefonumda suan 4.4.2 yukli ve garanti disi. Ilk olarak 4.3 e donup ordan 4.2.2 ye donsem sayac gider ve telefon tekrar garanti kapsamina girer mi ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
.caner.

.caner.

Üye
Sayaç sıfırlama hakkında bilgi var mı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
4.2.2 de sayaç yok diye bliyodum

4.2.2 ye bootloader da dahil üzere dönemeyeceğiniz için sayaç sıfırlanmaz. Eğer 4.2.2ye tamamen dönme gibi bi ihtimal olsa sayaç silinir zaten

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
4.2.2 ye bootloader da dahil üzere dönemeyeceğiniz için sayaç sıfırlanmaz. Eğer 4.2.2ye tamamen dönme gibi bi ihtimal olsa sayaç silinir zaten
Ben 4.2.2ye dönüş yaptım herhangi sıkıntı olmadan, daha sonra tekrar 4.4.2 ye geçiş yaptım,

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ben 4.2.2ye dönüş yaptım herhangi sıkıntı olmadan, daha sonra tekrar 4.4.2 ye geçiş yaptım,

siz 4.2.2ye tam olarak dönemezsiniz. bootloader dosyası eksik olduğu için dönebildiniz. yoksa dönemezdiniz

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
siz 4.2.2ye tam olarak dönemezsiniz. bootloader dosyası eksik olduğu için dönebildiniz. yoksa dönemezdiniz
Valla neyin eksik olduğunu bilmem☺ ancak 4.4.2 kullanırken tekrar 4.2.2 ye döndüm, baktım 4.4.2 daha verimli, hemen 4.4.2 ye tekrar dönüş yaptım, (9505)

baby_face_

baby_face_

Üye
Öncelikle herkese selamlar. Saygı değer arkadaşlar son bir kaç haftadır Youtube ile alakalı problemler yaşıyorum, ağ ile ilgili sorun oluştu hatası alıyorum çıldırmak üzereyim her yeri talan ettim ama çözümünü bulamadım. Eski güncel sürüme döndüm yok, dili ingilizce yaptım yok ne yaptıysam olmadı. Sorun ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
Öncelikle herkese selamlar. Saygı değer arkadaşlar son bir kaç haftadır Youtube ile alakalı problemler yaşıyorum, ağ ile ilgili sorun oluştu hatası alıyorum çıldırmak üzereyim her yeri talan ettim ama çözümünü bulamadım. Eski güncel sürüme döndüm yok, dili ingilizce yaptım yok ne yaptıysam olmadı. Sorun ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Dünyadan bi haber yaşıyorsunuz heralde biraz haber okursanız olayı çözebilirsiniz aslında TİB mahkeme kararıyla youtube türkiyeden erişim engellendi ya açılmasını bekliyeceksiniz yada ip değiştirip gireceksiniz birde apn ile giriş var ama pek güvenli değil

ozelllll

Üye
Arkadaslar psiphon diye bir uygulama var google Play de onunla youtube videoları açıyor. Acaba kunlanan varmı, ne kadar güvenli. Teşekkürler

baby_face_

baby_face_

Üye
Dünyadan bi haber yaşıyorsunuz heralde biraz haber okursanız olayı çözebilirsiniz aslında TİB mahkeme kararıyla youtube türkiyeden erişim engellendi ya açılmasını bekliyeceksiniz yada ip değiştirip gireceksiniz birde apn ile giriş var ama pek güvenli değil
Dünyadan bihaber değilim çok şükür ülkemdeki hertürlü gelişmeyi takip ediyorum, sorun youtubenin kapatılması olsaydı ipadden giremezdim heralde, ayrıca AYM kararıyla yasak kaldırıldı, wep sürümlerinde ve iosda bir sıkıntı yok. Konu hakkında bilginiz yoksa susmayı tercih ediniz.

• Beğen
Tepkiler: bafrali046
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye

Bu sorun bende de mevcut. Site açılıyor ancak videolar açılmıyor, vpn programı ile seyrediyorum malesef

Üst Alt