Arkadaşlar xda da hassan rom var kullanan arkadaş varsa görüşlerini belirtebilir mi
bu romda ana ekranın duvar kağıdı kaydırılmaması için seçenek var mıkullanmıştım. şarjı çok çabuk bitiyor o romun. yinede deneyebilirsin gayet stsnil5
bu romda ana ekranın duvar kağıdı kaydırılmaması için seçenek var mı
Root ile ne yapabilirim gorselligi ne gibi seyler yaparak gelistirebilirim beyler
Gorsellik olsun istiyorum yani launcher felan gibi ama normal s4 un disina cikmak istiyorum
Aynen kardeş 2 gündür kullanıyorum çok iyi. Hassan romu omega romu denedim hiç biri lidroid romda ki kullanım deneyimini sunmadı özellikle görsellik açısında.LiDroid rom çok guzelmis yakinda konusunu acicam
Miui surumu 4.4.4 - Android surumu 4.2.2Aynen kardeş 2 gündür kullanıyorum çok iyi. Hassan romu omega romu denedim hiç biri lidroid romda ki kullanım deneyimini sunmadı özellikle görsellik açısında.
Miui romun andoid sürümü 4.2.2 mi arkadaşlar 4.4.4 de yazıyor neyin nesidir. Kitkat sürümüyse onuda tecrübe etmek istiyorum bilgisi olan arkadaş android sürümünü bana söyleyebilir mi.
sağol ustamMiui surumu 4.4.4 - Android surumu 4.2.2
ciddi bir düşüş var performansta hayırdır?
Bana yetiyorbaterybin dosyasini sil
anlatim önce telefonu sarja tak sonra fulle cikarmadan root explorerle sil baterybin stats dosyasini sil düzeleceğini gorekeceksin
Çok da memnunumdaha guncelleme gelmemis sizeElimde ana bant sürümü I9500XXUEMJ8 olan ülke kodu acr olan bir S4 var fakat hala kit kat guncellemesi gelmedi. Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
şarjı çabuk bitiyor ama denemeye değer.Arkadaşlar xda da hassan rom var kullanan arkadaş varsa görüşlerini belirtebilir mi
kasma var diyordun??LiDroid rom çok guzelmis yakinda konusunu acicam