------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
s4 için nasil pil kalibrasyonu yapılıyor ?
magazada battery calibrate diye bi pro var onu indirip sarjdayken basiyon kullaniyon kalibre ediyor bitince sarj gene kalibre ete basip ediyor artik kullanabilirsin tabi bunlari yaparken cihaz acik sarjda ellememelisin OK

.caner.

.caner.

Üye
magazada battery calibrate diye bi pro var onu indirip sarjdayken basiyon kullaniyon kalibre ediyor bitince sarj gene kalibre ete basip ediyor artik kullanabilirsin tabi bunlari yaparken cihaz acik sarjda ellememelisin OK
Eminim FAKE uygulamadır.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Sciondar

Sciondar

Üye

Arkadaslar bu normal mi yoksa biraz iyi mi?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
@muratvemine rom falan mı kullanıyorsun?

Anil-D

Anil-D

Üye

bende böyle daha ne kapayayim

muratvemine

muratvemine

Üye
Ben bunlarin disinda nova touchwiz kullaniyorum, ve stock android uyglamalari kullaniyorum.

Mesela samsungun muzik calari, hesap makinasi, galeri uygulamasi, kamera uygulamasi ve not programini kullanmiyorum.
Bunlarin yerini google nin saf uygulamalatini kullaniyorum.
Daha stabil ve hizli oluyorlar.
Pile de katkilari var dye dusunuyrm.

Nova touchwizde bir ayar var, uzun sure acik kalip islem yapmadigniz uyglamalari kpatiyor.
Bu sayede pil ve perfmns daha bi kalibre hale geliyor.

Sciondar

Sciondar

Üye
Şimdi biz devre dışı bırakıyor pil ömrünü uzatıyoruz da bunun bir kullanım eksisi olacak mı?

KD1907

KD1907

Üye
Şimdi biz devre dışı bırakıyor pil ömrünü uzatıyoruz da bunun bir kullanım eksisi olacak mı?
Ben sırf o özellikleri kapatınca telefonda bişeyler eksikmiş gibi hissettiğimden devre dışı bırakmıyorum.

yaso57

Üye
ArkadaSlar kitkattan haber varmiii

BornToKill

BornToKill

Üye
Tuş kilitliyken kilit açma ekranındaki saati nereden değiştirebiliyoruz bendeki ufak biraz büyütebilirmiyim ?Tarih falanda ekleniyormu ?Ayrıca ekran resmi alma varmı varsa nasıl?

Üst Alt