KD1907
Üye
Bundan sonra da samsung kötü samsung berbat falan demezsin umarım
nasıl?
Ha bu arada nasıl böyle benimki gibi iyi oldu şarjın 
Bundan sonra da samsung kötü samsung berbat falan demezsin umarım
nasıl?
Ha bu arada nasıl böyle benimki gibi iyi oldu şarjın 
Bundan sonra da samsung kötü samsung berbat falan demezsin umarımHa bu arada nasıl böyle benimki gibi iyi oldu şarjın
![]()
5 bucuk saat ekran sürem oldu ve 19 saatHayır yani rom root falan mı yaptın yoksa custom rom mu?anlamadım bende valla5 bucuk saat ekran sürem oldu ve 19 saat
Hayır yani rom root falan mı yaptın yoksa custom rom mu?
Vay be nasıl olmuş oHayır orjinal 4.3 tukrye romu bu
Bende hala aynı bi düzelme olmadı? Gerçi zaten düzelme olsa 10 saat ekran süresi alırım heralde 
Ne dedinizde degistirdiler ?Servise batarya değişimi yaptırdım bakalım bi değişiklik olacakmı müspet anlamda
Cuma günü öğlen kutusunu garantisini aldım yanıma pili günde iki kez şarj ediyorum bu normal mi diye çıkıştım bi bakalım dediler akşam aradılar pil değişti diye gittim aldımGarantili cihazları ikiletmiyorlar benceNe dedinizde degistirdiler ?
Saat 6 gibi cihazı aldım yüzde 30 gibiydi şarj yeni 15 e düştü tabi bi dünya program yükledim daha da bayağı program var hiç bi şey kalmamış cihaz anadan üryansimdi sarj nasil gidiyor hocam
önceden kac saat gidiyordu kullansanizda kullanmasanizdaSaat 6 gibi cihazı aldım yüzde 30 gibiydi şarj yeni 15 e düştü tabi bi dünya program yükledim daha da bayağı program var hiç bi şey kalmamış cihaz anadan üryan
Ağa ben sadece kaşeli garanti belgesini verdim sorun çıkmadıhocam garanti kagidi almıyorlar cihazin arka bataryanin icindeki yazan seye baktilar bende garanti kagidini verdim ama gerek yok dediler
Ya aslında biraz abarttım işin doğrusu ben bu sarj olayının sebebini anlamak bi denemek istedim sorun gerçekten pilde mi yoksa 4.3 de miönceden kac saat gidiyordu kullansanizda kullanmasanizda