------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
Tuş kilitliyken kilit açma ekranındaki saati nereden değiştirebiliyoruz bendeki ufak biraz büyütebilirmiyim ?Tarih falanda ekleniyormu ?Ayrıca ekran resmi alma varmı varsa nasıl?
Kilit ve home tuşlarına aynı anda basarak ekran resmi alabilirsin.

KD1907

KD1907

Üye
Tuş kilitliyken kilit açma ekranındaki saati nereden değiştirebiliyoruz bendeki ufak biraz büyütebilirmiyim ?Tarih falanda ekleniyormu ?Ayrıca ekran resmi alma varmı varsa nasıl?
Ekran resmini menü tuşu ve güç tuşuna bikaç saniye basarak alabilirsin :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ortadaki tuş home tuşu sol menu tamam

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Sciondar
KD1907

KD1907

Üye
Nası ya menü tuşu ortadaki tuş değil mi? Menü - home tuşu aynı şey değil mi 100 senedir böyle biliyodum ben bunu :(

Sciondar

Sciondar

Üye
Nası ya menü tuşu orta tul değil mi? Menü - home tuşu aynı şey değil mi 100 senedir böyle biliyodum ben bunu :((
Basit bir şekilde düşün ortadaki tuşa basınca menüye mi giriyor ana ekrana mı dönüyor?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
BornToKill

BornToKill

Üye
Kilit ekranı saati boyutu nereden ayarlanıyor bilen yokmu?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
murat hocam şu ram kullanımıni nasıl 500mblara düşüruyorsun aklım hayalim almıyor vallahi. custom romlarda bile bu değerleri elde edemiyorum sen nasıl bu hale getirdin ram performansini? :)

@muratvemine

KD1907

KD1907

Üye
murat hocam şu ram kullanımıni nasıl 500mblara düşüruyorsun aklım hayalim almıyor vallahi. custom romlarda bile bu değerleri elde edemiyorum sen nasıl bu hale getirdin ram performansini? :)

@muratvemine
Konu açtı ya ayarlardaki gereksiz uygulamaları devre dışı bırakın diye o yüzden öyle düşük ramı. Ama bence iyi bişey değil ramın düşük olması

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar birde forumlarda genelde cihazı kapalı şarj edince şarjın daha iyi gittiği söyleniyor ama ben mesela şarjı bitiriyorum sonra telefonu açıyorum %0 yazıyor açık halde şarja takip fulluyorum öyle daha iyi oluyor sizde de mi öyle yoksa benim bataryadami sikitji var?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
eminde

eminde

Üye
Kullanılabilirliği biraz daha gelişmesi lazım ama denemek isterseniz SHAKE ME diye markette bi uygulama var aktif ettikten sonra telefonu sallayarak tuş kilidini açabiliyorsunuz

Üst Alt