güncelleyebilirsin kiestenbu root işlemi telefona yeni güncelleme gelirse yüklemeye engel değil dimi şimdi ben root yaptım diyelim 4.4 kitkat geldi normal kies ile güncelleyebiliyorum dimi![]()
supersu engellendi diye felan uyarı veriyordu şuan halloldu vermiyor herşey yolunda![]()
ewt root işleminden sonra wipe işlemini yaptım knox u kaldırdım ve sorun çözüldü4.3 yüklü ve o güvenlik uyarısını veriyor, rootlu uygulamaları açamıyorum o yüzden. Uyarıyı Knox'u kaldırarak mı kapattınız?

SuperSu versiyonu kaç şu an ?öncelikle çok teşekkür ederim.(cihazım i9500 4.3 stock rom) işlemlerin hepsini eksiksiz yaptım kurulum bitti knox kalktı. sonra superuseri playstore' den indirdim.fakat supersu güncellemesi yapmıyor. ne yapmalıyım.?
Var diye biliyorumNote 3 için yok mu![]()

Evet var ama sayacı artırmadan kaldıramıyor görünüyor şu anVar diye biliyorum![]()
Link atayım mı özelden ?Hayır hepsinde öyle şuanEvet var ama sayacı artırmadan kaldıramıyor görünüyor şu anLink atayım mı özelden ?
sayaç bir sorunRica ederimtelefonu root ladım gayet cok basit ellerin dert görmesin
biraz geç oldu ama yoğunluktan form a yeni bakabildim bütün işlemleri hallettim. tekrar tşk.SuperSu versiyonu kaç şu an ?
Rica ederim sorun değilbiraz geç oldu ama yoğunluktan form a yeni bakabildim bütün işlemleri hallettim. tekrar tşk.