Telefon Tavsiyesi Galaxy S3'ten Lumia Telefona Geçilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Retrica Windows Phone için zaten planları yok. Ama bi sürü alternatifleri var.

Windows Phone için "Mackolik" uygulamasına göz atın

Youtube: Burası zurnanın zırt dediği delik. Google Youtube uygulaması yapmayınca Microsoft bir uygulama yaptı. Reklamsız, sade ve tekrar izlemek için indirme özellikli. Google hemen erişimi kıstı ve uygulamayı mağazadan kaldırttı zorla. Zira androidtiki resmi uygulamadan on kat daha üstündü.
Yorumları okuyun derim.
Bu arada alternatif uygulamalar da gayet güzel işler başarıyor;)

Windows Phone için "YouTube" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Opera Mini - beta" uygulamasına göz atın

Son düzenleme:

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
cm 12 nasıl sarj yiyor haberin varmı :)

cihazi sürekli 1400 mhzde çalıştırıyor dakkada %1 sarj gitmesine neden oluyor.

cihazdan sıkıldım diyelim degisiklik lazim

hemde 6 inch deneyimimiz olur uygulamalarida artık bulacaz bir çare symbian daki gibi (az çektirmedi bana)

WP yi daha çok stabilliginden dolayi sevdim nedeni giriş seviyesi olan lumia 520de bile rahatça çalışması (bizim arkadasta var) multitask performansı süper uygulamalar wpye çok iyi optimize edilmiş multitask yaparken hemen uygulamaya geçebiliyorsunuz biz ise ram yetmediginden öbürku uygulamayi yeniden başlatıyor. Touchwiz arayüzü zaten başa bela.CM 11 yada CM 12 yuklesem sarji emiyor resmen %100den çıkardım 4 dakka içinde %96 seviyelerine indi.bunun sebebi en yüksek frekans ta cihazı çalıştirmasi.
wpnin stabilligi ve fiyati beni etkiledi o alcagin android cihaz kasacaktir. ikinci elinden daha çok alırsam sıfırini alırım hazirana doğru bakicaz bir şeyler sıfıra param yetmiyor. :)
Windows Phone için "Facebook" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Messenger" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Instagram BETA" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "WhatsApp" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Tapatalk" uygulamasına göz atın

Davamı geliyor
Windows Phone için "ZEDGE™ Ringtones &..." uygulamasına göz atın

Sahibinden com için olumsuz ( milyonlar kazan ama 3 kuruşa kıyıp uygulama yazamadılar ona gülerim)

Windows Phone için "HABERTÜRK" uygulamasına göz atın
teşekkür ederim bunlar düzgün çalışıyorsa çok güzel :)

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
teşekkür ederim bunlar düzgün çalışıyorsa çok güzel :)
Buda bonus olsun
Tapatalktan maxicep sitesini görüntülemek yerine bizim forumumuzun resmi uygulamasını da kullanabilirsiniz . (İos ve Android sistemleri şimdilik bakmakla yetiniyorlar)

Windows Phone için "MaxiCep" uygulamasına göz atın

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Buda bonus olsun
Tapatalktan maxicep sitesini görüntülemek yerine bizim forumumuzun resmi uygulamasını da kullanabilirsiniz . (İos ve Android sistemleri şimdilik bakmakla yetiniyorlar)

Windows Phone için "MaxiCep" uygulamasına göz atın
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
lumia 1320de 8gb dahili hafıza var.uygulamalar için yetermi yoksa hafiza kartina taşıma gibi bir seçenek varmıdır ?

...decode...

...decode...

Üye
lumia 1320de 8gb dahili hafıza var.uygulamalar için yetermi yoksa hafiza kartina taşıma gibi bir seçenek varmıdır ?
8.1 güncellemesiyle uygulamalarınızı hafıza kartınıza kurabilme özelliği geldi. Yani sadece dahili hafızaya bağlı değilsiniz uygulama kurma konusunda. Ki telefonu ilk aldığınızda 8 GB'lık dahili hafızanın sanırım 5-6 GB'lık yeri boş oluyor.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyimiş. 32gb hafıza kartım var bana her türlü yeter.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Root atma derdi olmadan uygulamalar izin verdiği zaman hafıza kartına taşıyabiliyorsun.
Bende de 32 GB var. Dolduramadım halen;)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu cihaz lumia 1320 idi ? :)
Üvey evlat 620:) Yüklü olan oyun uygulama sistem uygulamaları dahil 180'in üzerinde. (Aynı şeyi Samsung android cihazlarda denemek isterdim. Nasıl tepki süreleri veriyor diye)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Üvey evlat 620:) Yüklü olan oyun uygulama sistem uygulamaları dahil 180'in üzerinde. (Aynı şeyi Samsung android cihazlarda denemek isterdim. Nasıl tepki süreleri veriyor diye)
180 uygulama... sanırım çökerdi benim s3 :)

9.90 gb lık ne uygulamalar indirdin :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
2 tane ufaklık olunca evde telefon oyun konsoluna dönüyor. Onlar için indirip duruyorum. (Arada bende oynuyorum çaktırmadan).
Birde internet işin içine girince telefonu resmen haşat ediyorum. Bir günde yarı yolda bıraktığını görmedim. Kısmet olursa 1520 almayı düşünüyorum ikinci elden. Piyasası bana göre halen yüksek. (750 civarına inince alabilirim. Şu anda 950-1200 bandında)

luckysleven

luckysleven

Üye

Benim 1320 yi 500 e satayim istersen. 3 ay kullandim hatta 2.5 falan. Bir yerlerde hafiza kartimda olacakti 8gb lik onuda icine koyar veririm bulabilirsem satamadim 1 aydir cihazi . Belliki wp ye inatla bulasacaksin degerlendirmek istersen teklifimi pm den ulasabilirsin

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Benim 1320 yi 500 e satayim istersen. 3 ay kullandim hatta 2.5 falan. Bir yerlerde hafiza kartimda olacakti 8gb lik onuda icine koyar veririm bulabilirsem satamadim 1 aydir cihazi . Belliki wp ye inatla bulasacaksin degerlendirmek istersen teklifimi pm den ulasabilirsin
şuanlik düşünmüyorum iyice araştırmam lazım sonradan pişman olmamak için

bu arada neden satmayı düşünüyorsun ?

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
şuanlik düşünmüyorum iyice araştırmam lazım sonradan pişman olmamak için

bu arada neden satmayı düşünüyorsun ?

Simdi buraya satma sebeplerimi yazarsam etik olmaz. Ama yukarida yazdigim senaryo benim bire bir yasadigim surectir az cok anlamissindir herhalde.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Simdi buraya satma sebeplerimi yazarsam etik olmaz. Ama yukarida yazdigim senaryo benim bire bir yasadigim surectir az cok anlamissindir herhalde.
anladım kardeşim anlamaz olurmuyum symbianda az çekmedik.ama bendekide bir anlık heves gibi.eger alipda pişman olduğumu hissedersem işkence o zaman başlar.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu uygulamalarin hangilerini istiyorsun ? : )))
Ya aslinda soyle mesela wp de youmusic var bu androidin en buyuk eksigidir. Tubemate gibi ugrastirmaz. Youtube zaten yok replikalari var hep.. Ama youtube arayuzunu bekleme.. Sosyal uygulamar zaten ya cakma yada orjinalleri sorunlu. Hos facebook son zamanlarda toparlandi diyorlar Whatsappta ayni sekilde yeni toparlandi ama her an sorun cikarabilirler .. Bu arada senaryoda eldeki uygulamalar bana yeter diyecegin zamanida yazdim dikkat ettiysen : )

Bu arada yukardaki senaryo benim bire bir yasadigimdir. Ama diger yandan 2 sene seve seve kullananda var
Hocam bu sistemi 2 sene seve seve kullananlar, telefonlarını 3310 gibi kullanan kullanıcılardır :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Hocam bu sistemi 2 sene seve seve kullananlar, telefonlarını 3310 gibi kullanan kullanıcılardır :)

Hem oyle hocam hemde su var, wpler ucuz telefonlar (bir kac model disinda) . Simdi androidi android gibi kullanmak istiyorsan iyi para harcamak lazim ama karsiliginida alirsin orasi kesin. Wp yi bugun 300 liraya bile alabiliyorsun . Simdi kullanici diyorki ben facebook vs kullanayim iki resim cekeyim bu bana yeter. Boyle diyen birine sen para harcatip adam gibi bir cihaz aldiramazsin. Wp ler bu tip kullanicilar icin vazgecilmez oldu. Az paralar harcayarak modeller arasi geciste yapilabilir.

Simdi ben sorarim bana kac tane wp ye dusuk modelle baslayip wp ye ayilip bayildigi icin amiral modele gecis yapan kullanici gosterebilirsin ? : )

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu sistemi seve seve kullanan bir kullanıcıyım ve eksikliğini hissettiğim 3 şey var şu ana kadar: Snapchat ve Instagrama video ve kalem desteği. Onun dışında bu telefonda kaç kez ödev hazırlayıp sunum yaptım. Sayfalarca makale hazırladım. İnan ki hiç de 3310 gibi kullanmıyorum bu telefonu. Gayet de memnunum ama note 4 almayı düşünüyorum sırf şu kalem ve snapchat işinden dolayı. Tüm Windows sistemleri kullandım(Mobile 6, Phone7, Phone 8) sormak istediğin bir şey varsa özelden sorabilirsin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
anladım kardeşim anlamaz olur muyum symbianda az çekmedik.ama bendeki de bir anlık heves gibi.eğer alıpta pişman olduğumu hissedersem işkence o zaman başlar.
Kullanıcı isteklerinizi göz önünde bulundurursak pişman etmez.
Stabilize ✔
Hız ✔
Güncelleme desteği ✔
Sosyal medya kullanımı ✔
İnternet deneyimi ✔
Tek sıkıntınız yeni bir işletim sistemine geçtiğiniz için eski alışkanlıklarınızı (rom root mağaza dışı oyun uygulama yükleme gibi) bir kenara bırakmanız gerekecek. Mağaza dışı oyun uygulamalar bizde de var ama androidteki gibi kolay değil sadece.
Olurda wpye geçerseniz atraksiyon boldur. Pfd , güncelleme haberleri , yeni sürümlerin sızıntıları gibi.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
pfd nedir cahilligime verin ? :)