Galaxy s3 yardım edermisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenk06

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 yardım edermisiniz.
Arkadaşlar imei klonlu galaxy s3 var güncelleme yapamıyorum fakat bu durumdan sıkıldım pasaporta kayıt ettirmek istiyorum pasaporta kayıt ettirince düzelirmi araştırdım düzelmez diyorlar efs dosyası bozuluyormuş bundan kurulmak mümkün değilmi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Klonlu cihazların bu tür sorunları var malesef kurtulmamız mümkün değil imei numaranızı hangi cihazın imei yaptılarsa o göründüğü için o şekilde görünür.
Belki odin ile flash atabilirsiniz ama kesin emin degilim.

cenk06

Üye
    Konu Sahibi
Klonlu cihazların bu tür sorunları var malesef kurtulmamız mümkün değil imei numaranızı hangi cihazın imei yaptılarsa o göründüğü için o şekilde görünür.
Belki odin ile flash atabilirsiniz ama kesin emin degilim.

klonlu imei tamamen kaldırmak mümkün değilmi orjinal imei döndürsek ? çok saçma geliyor çünkü sen orjinal imei iptal ediyorsun herhangi bi telefonun imeini atıyorsun. bu klon imeide iptal edip orjinali döndürmek mümkün olmaması çok saçma değilmi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tamam ama birkere sistem bozuluyor egerki orjinal imei varsa bir araştırın kullanılmamış ise belki düzelir.
imei çakmakla cihazın açıldığını sanmak işin en saçma kısmı aslında bu tür hataları tuketic iye söylemek zorundalar para için uyuşturucu satıp çoluk çocuğu zehirlemek ne kadar suç ise bu işlemi yapanlar aynı bana göre nedeni ortada mağdur olanlar mutlaka oluyor.
Çok para veriyoruz ve uçup gidiyor.

cenk06

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ama birkere sistem bozuluyor egerki orjinal imei varsa bir araştırın kullanılmamış ise belki düzelir.
imei çakmakla cihazın açıldığını sanmak işin en saçma kısmı aslında bu tür hataları tuketic iye söylemek zorundalar para için uyuşturucu satıp çoluk çocuğu zehirlemek ne kadar suç ise bu işlemi yapanlar aynı bana göre nedeni ortada mağdur olanlar mutlaka oluyor.
Çok para veriyoruz ve uçup gidiyor.

teknik servisler sistemi baştan kuramazmı yanı bozulan sistemi yapamazlarmı samsungun teknik servisleri sonuçda teknik oldukları için yazılısal donanımsal düzeltebilirler. fabrika bu sistemi yapıoda bozuldugunda ne yapıyor yeni telefonmu veriyorlar illaki bi çözümü vardır

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Servise danışmak en iyisi.
Yanlız yeni cihaz verme olayı olmaz herhalde.
Yinede yanlış bilgilendirmeyelim sağlıklı olan servise danışmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt