Telefon Tavsiyesi SONY XPERİ SP Mİ GALAXY S3 MÜ güncel konu bulamadım..

Sponsorlu Bağlantılar

devilburak123

Üye
    Konu Sahibi
SONY XPERİ SP Mİ GALAXY S3 MÜ güncel konu bulamadım..
Sony xperia sp ve Galaxy s3 arasında kaldım.
2sini de epey araştırdım fakat yeterli sonuca varamadım..
Daha önce kıyaslayanlar olmuş fakat tatmin edici cevaplar bulamadım..
Siz değerli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.
Güncelleme olsun malzeme kalitesi olsun özellikleri olsun hangisi daha iyi olur?
Telefonda oyun oynayan birisi değilim , önemli olan kusursuz internet deneyimi, arayüz, programları kasmadan çalıştırması ve bir süre sonra telefonun kasmaya başlamaması
Yorum atan herkese şimdiden teşekkürler..

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
s3

MaxipmaN

Üye
spyi bilmem de bir sure sonra kasmasın demissin s3 kafadan elenir

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
sp bence arkadaşımda s3 vardı elime alınca çin malı sandım :D çok kalitesiz telefonda gittim xperia sp inceledim zaten keranları da aluminyum çok kaliteli telefon xperia sp 4.4 daha almadı sony sitesinde inceleniyor yazıyor s3 4.4 aldımı bilmiyorum ama yinede sp daha iyi bir tercih olur :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8 düşünüyorum dersen Lumia 820 , 925 , 1320 tavsiye ederim.
Bir de bütçeniz ne kadar bilebilirsek diğer arkadaşlar da size farklı önerilerde bulunabilirler.

MaxipmaN

Üye
sp bence arkadaşımda s3 vardı elime alınca çin malı sandım :D çok kalitesiz telefonda gittim xperia sp inceledim zaten keranları da aluminyum çok kaliteli telefon xperia sp 4.4 daha almadı sony sitesinde inceleniyor yazıyor s3 4.4 aldımı bilmiyorum ama yinede sp daha iyi bir tercih olur :)
s3 almayacak :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kasa kalitesi: SP
Ekran kalitesi: S3
Performans: Çok bir fark yoktur ikisi de yakın performanslar verirler. Belki S3 bir tık ötededir.
Kamera: SP'nin kamerası hakkında hiç de iyi yorumlar yok. S3'ün kamerasının gene bir tık ötede olduğunu düşünmekteyim de şahsen Samsung'un da iyi değil bence kameraları neyse bunu bi geçelim.
Güncelleme desteği: İki modelde de Android 4.4.4 mevcut. Yanlış bilmiyorsam SP'ye bugün yarın gelecek eli kulağında ya da gelmiş de olabilir.

caps6

caps6

Üye
sp daha uygun yinede mağazalara git telefonları incele

Son düzenleme:
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
antutu benchmarkta s3 16.00 civarı yaparken xperia sp 21.00 yapıyor sp kamerası hiç de kötü değil :) sadece çekerken kamerayı odaklamanız gerek buyrun diğer sitelerden örnek resimler

bir de youtube ye s3 vs xperia sp yazın bir sürü inceleme videosu var orada video,kamer vs karşılaştırması yapıyorlar

devilburak123

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yorum yazan herkese teşekkürler , bütçem max 900 tl htc lg gibi markalara da baktım fakat içe siner modeller bulamadım , tavsiyeleriniz olursa elbette onları da değerlendiririm , burdan fikir alışverişi yapabiliriz selamlar iyi forumlar :)

fk555897

fk555897

Üye
SP'nin arayüzü S3 kadar kasmıyor. Oyun ve uygulamalarda da gayet iyi. S3'den tek eksi yanı ekranının TFT olması.

MaxipmaN

Üye
Kasa kalitesi: SP
Ekran kalitesi: S3
Performans: Çok bir fark yoktur ikisi de yakın performanslar verirler. Belki S3 bir tık ötededir.
Kamera: SP'nin kamerası hakkında hiç de iyi yorumlar yok. S3'ün kamerasının gene bir tık ötede olduğunu düşünmekteyim de şahsen Samsung'un da iyi değil bence kameraları neyse bunu bi geçelim.
Güncelleme desteği: İki modelde de Android 4.4.4 mevcut. Yanlış bilmiyorsam SP'ye bugün yarın gelecek eli kulağında ya da gelmiş de olabilir.
şaka mısın s5 bile 4.4.2 nexus 5 4.4.3 su an iki cihaz da 4.3

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Öncelikle yorum yazan herkese teşekkürler , bütçem max 900 tl htc lg gibi markalara da baktım fakat içe siner modeller bulamadım , tavsiyeleriniz olursa elbette onları da değerlendiririm , burdan fikir alışverişi yapabiliriz selamlar iyi forumlar :)

bu fiyata bir de moto g var :) moto g de antutu da 17.000 yapıyor ekran olarak sp den daha iyi ama kamerası 5 mp

orxan_92

orxan_92

Üye
Iki model arasinda tabikide SP ama ekran olarak S3 iyi,başka yönlerden SP iyidir,kendim sp ve l925 kullaniyorum,sp iyidir ama istersen lumialarada bak

Scourge

Scourge

Üye
s3 al bende sen gibi ikisi arasında kaldım sp aldım 4.3 güncellemesi yaptım telefon aşırı derece donma yapıyordu arada sırada dokunmatiği gidiyordu internette araştırdım çoğu kişide aynı sorun varmış gittim sp verdim s3 aldım s3 alalı 2-3 hafta oldu telefonun tek bir eksisi var oda güncelleme almaz.

orxan_92

orxan_92

Üye
s3 al bende sen gibi ikisi arasında kaldım sp aldım 4.3 güncellemesi yaptım telefon aşırı derece donma yapıyordu arada sırada dokunmatiği gidiyordu internette araştırdım çoğu kişide aynı sorun varmış gittim sp verdim s3 aldım s3 alalı 2-3 hafta oldu telefonun tek bir eksisi var oda güncelleme almaz.
Bende SP kullaniyorum 4.3yuklu ama hic sorun yok,bence sen guncellerken bazi sorunlar olmuş ola bilir,yeniden onarsaydın keşke,hemde ilk senden duydum aşiri kasma donma falan hic olmadi

burak1011

Üye
Zamanında bende düşmüştüm bu ikileme. Sonuç olarak s3aldım. Ekran olarak s3daha iyi. Birde geliştirici desteği çok fazla olan bir model. Rom vs çok rahat bulunuyordu . Ben yaklaşık 6ay kullandım hiç bir kasma vs olmadı. Özellikleri beni tatmin etmişti. Ama benim tavsiyem 2. El bir g2 alman. G3 çıktı fiyatları düşecektir. şu anda kullanıyorum ve harika cihaz. Yine de karar sizin.

• Beğen
Tepkiler: devilburak123
dayannight

dayannight

Üye
evet kardeşimde de sp var 4.3 güncellemesi başlarda herkeste sorun çıkardı telefonda ısınma donma vardı kullanıcılar sony nin forumuna şikayet etti bu süreçte eski sürüme dönen ve hiç güncelleme yapmayanlar oldu. Belii bir süre sonra 4.3 fixing update çıkarıp düzelttiler bende xperia s var güncelleme sonrası bende aynı sorunlarla karşılaştım xperia z de aynı sorunlar olmuş pc companion dan onarma var düzeltiyor sony ilgileniyor sp nin tek kötü tarafı ekranı soluk xperia s daha eski model onun ekranı daha net birde dahili hafızası az onun dışında iyi sp ye kitkat gelmesi de planlanıyormuş