Telefon Tavsiyesi SONY XPERİ SP Mİ GALAXY S3 MÜ güncel konu bulamadım..

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
mesela s3 e bakarken gözlerini kapatırsan telefon otomatik kilitleniyor

Bence gidip bir incele telefonları :) zaten özellikleri hemen hemen aynı gidip incelersin hangisi hoşuna gidiyorsa alırsın :) mesela bende senin gibi konu açtım xperia sp mi moto g mi diye moto g almaya gittim xperia sp hoşuma gitti :D yani burda biz ne kadar anlatsak da tavsiye etsek de telefonu sen kullanacaksın hangisini daha fazla beğeniyorsan onu al :) bu arada xperia sp ön kamerası vga ön kamerayla fotoğraf çok çekiyorsan kamerayı beğenmessin :)
Bence böyle şeyler boş şeylerdir yaani bu süsler cocuklar icindir,mesela sp-ninde şık led-i var fotoğrafa muziğe uygun bir led ışıklar :) yani boyle şeyler icin telefon alinmaz,s3 spden eski cihaz,4.4ü alicakmi belli değil,S4 olursa daha iyi olurdu S3ün yerine.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kesinlikle Xperia SP..

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bence böyle şeyler boş şeylerdir yaani bu süsler cocuklar icindir,mesela sp-ninde şık led-i var fotoğrafa muziğe uygun bir led ışıklar :) yani boyle şeyler icin telefon alinmaz,s3 spden eski cihaz,4.4ü alicakmi belli değil,S4 olursa daha iyi olurdu S3ün yerine.

S3 android 5.0 ı alacaktı sanırım öyle bir yazı okumuştum bir yerde ama tam emin değilim :D bence Sp s3 ten çok çok daha iyi çünkü hem kaliteli hem led ışıkları var hem sesi daha kaliteli s3 ün pek bir artısı yok yani çok abartılacak bir artısı yok artısı olsa bile ufak tefek artılardır :)

enterneoll

enterneoll

Üye
iki telefonuda eline al incele hangisini beğenirsen yanlız kim nederse desin samsung'un ekranı sony'nin ekranından çok daha iyi ve rom (geliştirici seçeneği) çook daha fazla ama ikisindede pişman olmazsın bence ben s3 kullanan biri olarak öneriyorum

gorkem2239

Üye
Evet kardeşim, benim sony xperia sp bu gün geldi,goldttan aldım.

Şuan şarja koydum 10-15 dk baktım telefon gerçekten çok hoş ve sağlam güzel

Ekran hiç kötü değil baya canlı resimler olsun vs.
Alttaki Led gerçekten çok iyi yani güneş ışığında bile çok iyi yanıyor bu kadar beklemezdim gerçekten
Kamera olarak arka kamerası yeterli iyi, flaşı iyi,odaklayınca güzel.
Ön kamera biraz kötü VGA olduğu için ama yine işe yarar.
Ses yeterli
Android sürümü 4.1 olarak geldi wifiye bağlandım kontrol ettim 4.3 yükleyecem birazdan.
Kulaklıkta çok iyi ses ve bas veriyor.

S3 ten bence daha mantıklı gibi geliyor bana yinede sana kalmış :)

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
sp al geç.

• Beğen