Telefon Tavsiyesi SONY XPERİ SP Mİ GALAXY S3 MÜ güncel konu bulamadım..

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
SP

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
bence birde buraya bak telefonu tavsiye edenlerde var her gün telefonunun donduğunu söyleyip reset attığını söyleyenler de var

• Beğen
Tepkiler: devilburak123

gorkem2239

Üye
s3 'Mü ? :SDSD xperia sp al tabikide kardeşim.s3 telefonmu .dsd çok kasıyor herkesde. tabikide xperia sp

devilburak123

Üye
    Konu Sahibi
s3 kullanma imkanım oldu fakat sp kullanma fırsatım olmadı kısa bir zamanda teknosa vs. gidip denemeliyim, şurada yazılanlara baktıkça insan daha da ikileme düşüyor :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
s3 kullanma imkanım oldu fakat sp kullanma fırsatım olmadı kısa bir zamanda teknosa vs. gidip denemeliyim, şurada yazılanlara baktıkça insan daha da ikileme düşüyor :)

sp çok güzel telefon s3 e göre çok falza detayı var örnek:
-kilit tuşu bile aluminyum :D çok güzel bir tuş
-yanları aluminyum böyle bir soğukluk geliyor eline alınca telefonu
-resim açınca en çok hangi renk varsa alttaki ledler o rengi alıyor
-müzik açınca ledler ritmik yanıyor

zaten telefonla biraz uğraşsan ne kadar güzel olduğunu anlarsın bende gidip inceledim :) s4 mini,s3 e göre çok çok kaliteli

orxan_92

orxan_92

Üye
sp çok güzel telefon s3 e göre çok falza detayı var örnek:
-kilit tuşu bile aluminyum :D çok güzel bir tuş
-yanları aluminyum böyle bir soğukluk geliyor eline alınca telefonu
-resim açınca en çok hangi renk varsa alttaki ledler o rengi alıyor
-müzik açınca ledler ritmik yanıyor

zaten telefonla biraz uğraşsan ne kadar güzel olduğunu anlarsın bende gidip inceledim :) s4 mini,s3 e göre çok çok kaliteli
Sen ne aldın buarada?)

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Sen ne aldın buarada?)

daha almadım ya para biriktiriyorum :D ama kararım şimdi sp oldu zaten 1 kere alıp 3-4 sene kullancağım 100 tl daha fazla verip daha iyisini alacağım :D sp alacağım sanırım ama

burada telefonu gerçekten tavsiye edenlerde var telefonun hiç kullanılmadığında sıcak havalarda bile ısındığını söyleyenlerde var :) sıcak bir havada telefonda hiç bir şey yapmadığında ısınıyormu ?

bulentercan

Üye
s3 al bence

orxan_92

orxan_92

Üye
daha almadım ya para biriktiriyorum :D ama kararım şimdi sp oldu zaten 1 kere alıp 3-4 sene kullancağım 100 tl daha fazla verip daha iyisini alacağım :D sp alacağım sanırım ama

burada telefonu gerçekten tavsiye edenlerde var telefonun hiç kullanılmadığında sıcak havalarda bile ısındığını söyleyenlerde var :) sıcak bir havada telefonda hiç bir şey yapmadığında ısınıyormu ?
Hicbir şey yapmadan nasil isinirki bu?? Eger öyle oluyorsa demekki bir telefonda sorun vardir,melesa bende sadece şarjdayken kullandigimda isiniyor ve başka telefonun şarj cihazini kullandigimda isiniyor.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Hicbir şey yapmadan nasil isinirki bu?? Eger öyle oluyorsa demekki bir telefonda sorun vardir,melesa bende sadece şarjdayken kullandigimda isiniyor ve başka telefonun şarj cihazini kullandigimda isiniyor.

şarjda kullanımda zaten her telefon ısınıyor :D sp alacağım ya zaten telefonuda beğeniyorum gittim inceledim ekranı ve kalitesi de çok hoşuma gitti :) ve senn telefonun hiç donup kilitlendimi yani bazılarında telefon kilitleniyormuş sonr arkadaki reset tuşuyla yeniden açıyolarmış ama son güncelleme ile hiç bir sorun kalmamış öyle diyorlar :)

orxan_92

orxan_92

Üye
Valla kardeş bende guncellemeden oncede sonrada oyle sorunlar olmadi,belkide bazi arkadaşlarda guncelleme veya flash falan atarken sorun olmuşdurki boyle şeyler yaşamişlardir.sende guncellerken sorun yapassan bişey olmaz :))

• Beğen

devilburak123

Üye
    Konu Sahibi
aslında telefona çok para yatırmak istemiyorum , imkanlarımı zorlasam 1300 -1500 tlye kadar da telefon alabilirim , fakat çok pahalı bir telefon kullanmak istemiyorum söylediğim gibi , kusursuz bir internet keyfi , sağlam arayüz sağlam bir tarayıcı yeterli olacaktır bana ayrıca uygulamaların kasmadan çalışabilmesi de önemli , oyun oynayan birisi değilim telefonda :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bnce sp al alt tarafindaki led yter zaten :)

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
özellikleri aynı sayılır ama kalite olarak sp daha iyi s3 ün yazılımsal olarak daha iyi özellikleri var

devilburak123

Üye
    Konu Sahibi
Şu sadece sp al yada s3 al diyen arkadaşları anlamıyorum , neden sp ? neden s3 ? sadece bunu yazmak yerine gerekçesiyle birlikte yazarsanız çok daha iyi fikir vermiş olursunuz , yorum yazan herkese tekrardan teşekkürler

The Shadow

The Shadow

Üye
Şu sadece sp al yada s3 al diyen arkadaşları anlamıyorum , neden sp ? neden s3 ? sadece bunu yazmak yerine gerekçesiyle birlikte yazarsanız çok daha iyi fikir vermiş olursunuz , yorum yazan herkese tekrardan teşekkürler
S3 un tasarimi sp ye gore daha hos ve operator uzerinden goruntulu konusma var sp de yok. Hem ilerde cihaziniza rom falan yuklemeyi dusunurseniz gelistirici destegi sp den cok cok daha fazla.

• Beğen
Tepkiler: burak1011 ve devilburak123
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

mesela s3 e bakarken gözlerini kapatırsan telefon otomatik kilitleniyor

Bence gidip bir incele telefonları :) zaten özellikleri hemen hemen aynı gidip incelersin hangisi hoşuna gidiyorsa alırsın :) mesela bende senin gibi konu açtım xperia sp mi moto g mi diye moto g almaya gittim xperia sp hoşuma gitti :D yani burda biz ne kadar anlatsak da tavsiye etsek de telefonu sen kullanacaksın hangisini daha fazla beğeniyorsan onu al :) bu arada xperia sp ön kamerası vga ön kamerayla fotoğraf çok çekiyorsan kamerayı beğenmessin :)

• Beğen
Tepkiler: devilburak123 ve The Shadow
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
İki telefon arasından xperia sp tabiki.