s3 kullanma imkanım oldu fakat sp kullanma fırsatım olmadı kısa bir zamanda teknosa vs. gidip denemeliyim, şurada yazılanlara baktıkça insan daha da ikileme düşüyor![]()
çok güzel bir tuş
s4 mini,s3 e göre çok çok kaliteliSen ne aldın buarada?)sp çok güzel telefon s3 e göre çok falza detayı var örnek:
-kilit tuşu bile aluminyumçok güzel bir tuş
-yanları aluminyum böyle bir soğukluk geliyor eline alınca telefonu
-resim açınca en çok hangi renk varsa alttaki ledler o rengi alıyor
-müzik açınca ledler ritmik yanıyor
zaten telefonla biraz uğraşsan ne kadar güzel olduğunu anlarsın bende gidip inceledims4 mini,s3 e göre çok çok kaliteli
Sen ne aldın buarada?)
ama kararım şimdi sp oldu zaten 1 kere alıp 3-4 sene kullancağım 100 tl daha fazla verip daha iyisini alacağım
sp alacağım sanırım ama
sıcak bir havada telefonda hiç bir şey yapmadığında ısınıyormu ?Hicbir şey yapmadan nasil isinirki bu?? Eger öyle oluyorsa demekki bir telefonda sorun vardir,melesa bende sadece şarjdayken kullandigimda isiniyor ve başka telefonun şarj cihazini kullandigimda isiniyor.daha almadım ya para biriktiriyorumama kararım şimdi sp oldu zaten 1 kere alıp 3-4 sene kullancağım 100 tl daha fazla verip daha iyisini alacağım
sp alacağım sanırım ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada telefonu gerçekten tavsiye edenlerde var telefonun hiç kullanılmadığında sıcak havalarda bile ısındığını söyleyenlerde varsıcak bir havada telefonda hiç bir şey yapmadığında ısınıyormu ?
Hicbir şey yapmadan nasil isinirki bu?? Eger öyle oluyorsa demekki bir telefonda sorun vardir,melesa bende sadece şarjdayken kullandigimda isiniyor ve başka telefonun şarj cihazini kullandigimda isiniyor.
sp alacağım ya zaten telefonuda beğeniyorum gittim inceledim ekranı ve kalitesi de çok hoşuma gitti
ve senn telefonun hiç donup kilitlendimi yani bazılarında telefon kilitleniyormuş sonr arkadaki reset tuşuyla yeniden açıyolarmış ama son güncelleme ile hiç bir sorun kalmamış öyle diyorlar 

bnce sp al alt tarafindaki led yter zaten![]()
S3 al.Ne gibi mesela?özellikleri aynı sayılır ama kalite olarak sp daha iyi s3 ün yazılımsal olarak daha iyi özellikleri var
S3 un tasarimi sp ye gore daha hos ve operator uzerinden goruntulu konusma var sp de yok. Hem ilerde cihaziniza rom falan yuklemeyi dusunurseniz gelistirici destegi sp den cok cok daha fazla.Şu sadece sp al yada s3 al diyen arkadaşları anlamıyorum , neden sp ? neden s3 ? sadece bunu yazmak yerine gerekçesiyle birlikte yazarsanız çok daha iyi fikir vermiş olursunuz , yorum yazan herkese tekrardan teşekkürler
Ne gibi mesela?
Şu sadece sp al yada s3 al diyen arkadaşları anlamıyorum , neden sp ? neden s3 ? sadece bunu yazmak yerine gerekçesiyle birlikte yazarsanız çok daha iyi fikir vermiş olursunuz , yorum yazan herkese tekrardan teşekkürler
zaten özellikleri hemen hemen aynı gidip incelersin hangisi hoşuna gidiyorsa alırsın
mesela bende senin gibi konu açtım xperia sp mi moto g mi diye moto g almaya gittim xperia sp hoşuma gitti
yani burda biz ne kadar anlatsak da tavsiye etsek de telefonu sen kullanacaksın hangisini daha fazla beğeniyorsan onu al
bu arada xperia sp ön kamerası vga ön kamerayla fotoğraf çok çekiyorsan kamerayı beğenmessin