Galaxy S3 Rom yardım , Acil

Sponsorlu Bağlantılar

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Rom yardım , Acil
Arkadaşlar biliyorum bir çok root atma veya Rom yapma konuları var fakat ben çoğunun sırasını falan bilmiyorum. Fazla da girmedim bu işlere çok da geride kaldım bilgim yok yardımınızı istiyorum.

Galaxy S3 telefonum var ve son aldığı güncelleştirmeden sonra memnun değilim internette MIUI romunu gördüm videolarda falan çok başarılı geldi gözüme fakat ben bu Romu nasıl yüklicem arkadaşlar ?

Telefonum Rootlu değil , Flash diyor bir kaç kişi falan aklım karıştı sizden ricam bana bunu sırasıyla anlatabilecek birisi var mı ?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar iyi forumlar

serdar431

serdar431

Üye
Arkadaşlar biliyorum bir çok root atma veya Rom yapma konuları var fakat ben çoğunun sırasını falan bilmiyorum. Fazla da girmedim bu işlere çok da geride kaldım bilgim yok yardımınızı istiyorum.

Galaxy S3 telefonum var ve son aldığı güncelleştirmeden sonra memnun değilim internette MIUI romunu gördüm videolarda falan çok başarılı geldi gözüme fakat ben bu Romu nasıl yüklicem arkadaşlar ?

Telefonum Rootlu değil , Flash diyor bir kaç kişi falan aklım karıştı sizden ricam bana bunu sırasıyla anlatabilecek birisi var mı ?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar iyi forumlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mntsfth
The Shadow

The Shadow

Üye
Yanlış bilgi vermeyin S3 te CWM ile MIUI yükleyemezsiniz. TWRP veya Philz touch kullanmanız lazım. İnanmıyosanız bekleyin ve görün ;)

serdar431

serdar431

Üye
.

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
cwm dediğimiz orjinal cwm değil herhalde orjinal olsa cwm yüklemen lazim demeyiz demi. senin kadar bizde biliyoruz.
Orjinal CWM ? Hiçbir cwm ile yüklenmiyor. Kastettiğin şey PhilZ Touch sa o cwm based sadece cwm den apayrı ve neredeyse tüm özellikleri farklı. Ayrıca arkadaşta büyük bir ihtimalle anlattıklarınızdan orjinal cwm hakkında bahsettiğinizi düşünmüştür.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Orjinal CWM ? Hiçbir cwm ile yüklenmiyor. Kastettiğin şey PhilZ Touch sa o cwm based sadece cwm den apayrı ve neredeyse tüm özellikleri farklı. Ayrıca arkadaşta büyük bir ihtimalle anlattıklarınızdan orjinal cwm hakkında bahsettiğinizi düşünmüştür.

Bende yazıları hayretle okuyorum cwm ile nasıl yükleniyor bu zamana kadar hep biz mi yanlış biliyorduk diye ki sen yine yapmışsın gerekli açıklamayı kardeşim helal :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow