dRaJ3N
Üye
-
Konu Sahibi
-
s3 1200 tl discovery 600 tl
kolay gelsin
arkadaşlar kamera hariç(ki bence discovery nin kamerası idare eder,s3 ün daha iyi oldugunu duydum), s3 ün rahatlıkla yapıp,discovery nin yapamadıgı ne var?Gerçekten bilmedigim için soruyorum.2 katı fiyat farkı verme sebepleri nelerdir?
Yani Samsung'un Üzerine İyi Telefon Yapan Marka Tanımam.
kendi bildiğim kadarıyla yazıyorum.
s3 : öncelikle kamera. - sensör - basitleştirilmiş kullanılabilir arayüz. - göze hoş gelen iconlar - firmware ( yazılım) ını her şekilde bulma - türkiyenin her yerinde teknik destek - fonksiyon fazlalıkları - tamamen türkçe
ayrıca belirtmek isterim. yanlış anlaşılmak istemem dedim. Discovery i kötülemiyorum. ama yan yana koyduğumuzda karşılaştıramayız s3 ile.
ve yine s3 ü olanlar. ısrarla tavsiye ediyorum 4.2.2 kurun. sonra birkez daha düşüneceğinizden eminim..
iyi forumlar..
arkadaşlar kamera hariç(ki bence discovery nin kamerası idare eder,s3 ün daha iyi oldugunu duydum), s3 ün rahatlıkla yapıp,discovery nin yapamadıgı ne var?Gerçekten bilmedigim için soruyorum.2 katı fiyat farkı verme sebepleri nelerdir?
Tecrübelerim bana samsung almamayı öğretti.Eğer discovery olmasaydı 700 tl ye sola alırdım.Asla ama asla samsung almak gibi bir hataya düşmem inşallah.Sen telefona istediğin donımı koy s3 1 metre yükseklikten düşünce 500 tl masraf açıyosa 5 para etmez
s3 yazılım konusunda daha iyi demişsin ama s3 de olupta discovery de olmayan yada çalışmayan ne varki tek sorunu var oda samsung olmaması...artı discovery çin malı değil amarikan blu diye bir markagm nin bu telefonu bu kadar ucuza satması açıkcası kendini kazıklaması samsung gelipte S3ü 1200tlye satıyorsa gm de en az 800tl ye filan satmalıydı kullanmadığım için bilmiyorum yakında S3 geçeceğim sanırım marka takıntım var tabi general mobile da bütçesi dar olanlar için iyi bir seçenek ama yazılım konusunda S3 daha iyi malzeme kalitesi damacana plastiği ama
600 liraya s3 le aynı özelliklere neredeyse sahip telefon buldun kıllısını mı istiyon birader
600 liraya s3 le aynı özelliklere neredeyse sahip telefon buldun kıllısını mı istiyon birader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?