Galaxy S3 mü iPhone 4s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi

ios da multitasking yokda ondan önemi yok

ve hakan abi ipod kullanıyorum redsn0w la yaptım he şuu ekliyeyim 4s de olmayabilir ama arkadaşda 4 var o da aynı ama çoğunlukla yapmıyor

Yok artık ! Multitaskingde belirli bir uygulama sayısını geçince ram de tutmaması avantaj sağlıyor .

Uruloki

Uruloki

Üye
hasan samimiyetle söylüyorum tek bir ram hatası ve restart yaşamadım tek facebookda tüm sitede siteden atma hatası aldım ram ile alakalı sandım ama değil facebookdan daha yüksek veri barındıran ram yiyen siteleri denedim onları açıyor ve atmıyor heralde bir noktada uyuşmazlık verdi .

- - - Eklendi - - -

hasan redsnowda takılma performans düşüşü oluyor en son bildiğim redsnowun güncellendiği istersen bir göz at tekrar jailbreakle mümkünse düzelir. ben kardeşime redsnowla jailbreak yaptım rezalet cihaz manasız küçük takılmalar aldı . muhtemel arkadaşında redsnow kullandı absinthe deneyin yağ gibi

absinthe de çok şarj yiyor diyorlar abi ben zaten müzik dinliyorum ipod da pek sallamıyorum yani o olayı

- - - Eklendi - - -

Yok artık ! Multitaskingde belirli bir uygulama sayısını geçince ram de tutmaması avantaj sağlıyor .

ben symbian kullandım multi ne çok iyi biliyorum cihazın yeniden açması değil uygulamayı multi symbianda saniyede gelirken resmen arkada hiçbir şey yok (jb yapmadan önce ki hali bu) facebook u açık bırakıyorum ardından twitter birde müzik çalar müzik mecbur devam ederken biri illa kapanıyor ki arkada açıkmış gibi duruyor milleti kekliyor bir nevi yani ama symbianda ben çok rahat bunları açıyordum ardından asphalt 6 açıyordumda banamısın demiyordu n8 ne iş ikisinde de aynı ram var ipod da daha iyi işlemci gpu ikilisi varken gerçekten ne iş ios işletim sistemi mi olmuş oluyor

• Beğen
Tepkiler: klongs
Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi

absinthe de çok şarj yiyor diyorlar abi ben zaten müzik dinliyorum ipod da pek sallamıyorum yani o olayı

- - - Eklendi - - -

ben symbian kullandım multi ne çok iyi biliyorum cihazın yeniden açması değil uygulamayı multi symbianda saniyede gelirken resmen arkada hiçbir şey yok (jb yapmadan önce ki hali bu) facebook u açık bırakıyorum ardından twitter birde müzik çalar müzik mecbur devam ederken biri illa kapanıyor ki arkada açıkmış gibi duruyor milleti kekliyor bir nevi yani ama symbianda ben çok rahat bunları açıyordum ardından asphalt 6 açıyordumda banamısın demiyordu n8 ne iş ikisinde de aynı ram var ipod da daha iyi işlemci gpu ikilisi varken gerçekten ne iş ios işletim sistemi mi olmuş oluyor

E efendim madem çok biliyoruz sizden GERÇEK bir işletim sistemi yapmanızı bekliyoruz :)

Uruloki

Uruloki

Üye

E efendim madem çok biliyoruz sizden GERÇEK bir işletim sistemi yapmanızı bekliyoruz :)

neyse hiçbir şey demicem gerçek işletim sistemleri şu an mevcut ama ne yaparsın yöneticilerin suçları bunlar sen bence ios la devam et 4s im var diyede hava atarsın ;)

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi

neyse hiçbir şey demicem gerçek işletim sistemleri şu an mevcut ama ne yaparsın yöneticilerin suçları bunlar sen bence ios la devam et 4s im var diyede hava atarsın ;)

Merak etme anam ben senin düşündüğün tip değilim ;) Birşeyler yazarken aynaya bakma hoş olmuyor sonra :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Yanlış karşılaştırma. ıphone 5 çıksın ozaman görün :oke:

NeoV

Üye
Hala karar veremedi. 4s derim ben. S4 çıkar s3'ün papucunu dama atar samsung. Samsung'un huyu belli.

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
4S almak istiyorum ama aklim S3te de kaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...