galaxy s3 mu htc one x+ mi ne alirdiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karotum

karotum

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 mu htc one x+ mi ne alirdiniz
arkadaslar ben n8 kullaniyorum bu 2 si arasinda kararsiz kaldim ben telefonda muzik ve fotograf cekme haricinde fazla bisey yapmam ama yenede nokia da yasadigim hafiza bosken bile hafiza yetersiz yazisinida gormek istemiyorum. Kamerayi cok hizli acsa benim icin guzel olur simdiki telde kamerayi acmak bile 4 5 saniye bekletiyor facebook uygulamasida iyi olmali bu ikisinden hangisini alirdiniz . Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şansen S3 tavsiye ederim HTC One X+ hakkında bir bilgim yok buyrun karşılaştırma konusunun linki

Link (google çevili):

Link (Orjinal hali):

jetpackjoyride

Üye
kardeş onex veya + sı nı alırsan gameloft oyunlarından performans bekleme ve s3 e gelicek ek özellikler var note2 de bulunan ben olsam hertürlü s3 alırdım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kardeş onex veya + sı nı alırsan gameloft oyunlarından performans bekleme ve s3 e gelicek ek özellikler var note2 de bulunan ben olsam hertürlü s3 alırdım

+1 :oke: aynen :) benim askerlik olmasa ben Note 2 alcaktım ama malesef olmadı :(

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
Aynı soru işareti bendede vardı. Bana gelmişler Htc ekranı çok sağlam ama S3 aynı şey denmez diyorlardır. Hatta çivi çakan bi video felan var onu izlettiler timde dedim ben telefonla çivi çakmıcam diyerek ayrıldım mekandan :D sonra gittim internetten s3 siparişi verdim şuanda çok memnunum tavsiye ederim. 3 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok.:oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynı soru işareti bendede vardı. Bana gelmişler Htc ekranı çok sağlam ama S3 aynı şey denmez diyorlardır. Hatta çivi çakan bi video felan var onu izlettiler timde dedim ben telefonla çivi çakmıcam diyerek ayrıldım mekandan :D sonra gittim internetten s3 siparişi verdim şuanda çok memnunum tavsiye ederim. 3 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok.:oke:

Rabbim sıkıntı vermesin :tebessüm: S3 gerçekten muazzam bir cihaz arkadaşımda da var çok hoş cihaz :)

jetpackjoyride

Üye
s3 ü burdan videodan izledin mi okadar güzel durmuyo ama eline aldın mı telefon tamamen cam gibi durduğu için bana baya hitap ediyo yani

___kaptan___

___kaptan___

Üye
s3 ü burdan videodan izledin mi okadar güzel durmuyo ama eline aldın mı telefon tamamen cam gibi durduğu için bana baya hitap ediyo yani

+1 aynen katılıyorum, gidip eline alıp bakacaksın ondan sonra karar vereceksin yani :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S III Alırdım.

yumyjikk2

Üye
kamera+ekran kalitesi+ses kalitesi+malzeme kalitesi=onex
yazılım destegi+donanım performansı+ucuz olması=s3

saygılar ;)

bende bulabilirsem 2.el öncelikli olarak onex,bulamazsam s3 alıcam

gkcll

gkcll

Üye
samsung alacağına paranı hayır yap tasarım ve kalite sıfır htc al şimdiden hayırlı olsun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar Moderatörler ne dedi ?

jetpackjoyride ile tartışma yapmayın.

karotum

karotum

Üye
    Konu Sahibi
cok saolyn arkadaslar secim gercekten zormus htc almaya karar verdim

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2
Türe

Türe

Üye
tabiiki s3

MrExpert

MrExpert

Üye
Tabikide htc one x+ :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Her Konuda tek tek uyarı yapmamızmı gerek .Usluba dikkat edelim.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bana gore one x+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt