xperia p mi galaxy s3 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

kadir5

Üye
    Konu Sahibi
xperia p mi galaxy s3 mini mi?
arkadaslar yeni bir telefon alacam ikisi arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim.benim icin onemli olan birkac seyde menuler arasi gecis akici olmali kamerasi iyi olmali bataryasi daha uzun sursun iyi bir internet ve android surumu guncel olsun. simdiden tesekkurler.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
karşılaştırma burada var bence s3 mini

Invoke

Invoke

Üye
Xperia P
Kamerası, tasarımı daha iyi.
Performans hemen hemen aynı olacaktır, güncelleme desteği farksız olacaktır ikiside en son 4.1.2 aldı diyebiliyorum belki s3 mini almamış bile olabilir bu konuda bir bilgim yok. Ama son varacakları yer çok farklı olmaz, yakında destekleri kesilir. Custom romlarla devam edersiniz. Custom rom konusunda da Xperialar bir adım önde.

S3 mininin tek artısı hafıza kartı takılıyor olması gibi, Xperia P'nin de hafızası yetecektir ha tabi fazla olsa daha güzel olurdu ama yeteceğeni düşünüyorum.

fk555897

fk555897

Üye
S3 Mini'ye hafıza kartı takılıyor. Ancak Xperia P'nin de kamera ve video çözünürlüğü yüksek.

aykutaktas_1989

Üye
P alma kardesim s3 mini al kamera olarak p bir adim onde ekran olarak p nin piksel degeri daha yuksek ama bravia ekran istenen canliligi veremiyor s3 un piksel degeri daha dusuk ancak amoled ekran gercekten gozu doyuruyor yaZilim olarak ikiside son noktaya ulasti daha da guncelleme almayacaklar performans olarak da s3 bir adim onde p kullaniyorum ara ara s3 mini de kullandim ona gore yorum yapiyorum . Xperia p ics de hafif takilma oluyordu jell bean geldi yine takilmalara devam degisen hicbirsey yok s3 yag gibi akiyo ikiside 1gb ram ikiside dualcore 1ghz sonydeki takilmanin kaynagi ise sony nin kendi kullandigi arayuz donanimi fazla kullaniyor olmasi deneyimlerime dayanarak s3 mini yi tavsiye ederim