H0lligan
Üye
O da olur zamanlaevet ilk izlenimim guzel sarj da guzel guzel artiyor lp romlarina nazaran.ama klavye de bir sorun var yav olmamis bu klavye onun disinda hos gorunuyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyani goz var nizam var olmusmu simdi bu sizce
insallah olur seviyorum samsung klavyeyiO da olur zamanla
Eğer vakit bulabilirsem sizler için bi düzenleme yaparım.
OZAMAN BEKLEMEDEYİZ.. ŞİMDİLİK İNDİRMİYORUM.
Dediğin romu kurdum 2gun kulandim kusura bakma ama dediğin ROM mororomun Birak karsilastirmayi yani dan bile geçemezen iyi rom bu değil.
en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.
Romda Kesfettigin ozellikleri buraya yaz hocambildirim cubugunun en altina 2kere basinca genisliyor guzel bir ozellik yeni farkettim
oldukca yazacagim bu arada romda yukardaki attigim ss lerden baska arayuzde varmisRomda Kesfettigin ozellikleri buraya yaz hocam
Bikac bise daha kesvettim ama suan biryere gidiyorum aksam devam ederim yazmayaoldukca yazacagim bu arada romda yukardaki attigim ss lerden baska arayuzde varmisbirde ses panali otomatik genis cikiyor ve daha once ss sini atip sorunlu dedigim klavye s5 klavyesiydi sanirim simdi s3 klavyesi kurdum alt taraf da ufak bir bosluk var ama ispanyolca karakter yok suan ve s5 arayuzunde turkcelestirilmesi gereken yerler var ayarlar guc menusu vs. gibi
ve butun kk romlarda oldugu gibi bildirim cubugunu 2parmakla cekdiginizde genislemis hizli ayarlar aciliyor direk ayricaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızekranda gordugumuz uygulama ile de %90 eminim romun ayarlarini yapiyoruz deneyip anlayabildiklerimi yazarim yarin sabah simdi blekota nin yeni surumunu deniyecegim
s5 arayuzunde de dil degismedigini farkettim ama bu uygulama ile degistirebilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızilki pencere animasyonlari 2.side uygulamalarin acilis kapanis animasyonlari
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhangi uygulamalarin tam erkan acilacagini seciyorsunuz burdan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCoklu pencereye girecek uygulamalari seciyorsunuz burdan
aynen media kontrol özelliğide varmışMuzik calarken tuslar kitliyken ses acma kapatmaya basili tutunca muzik değişiyor
Eğer vakit bulabilirsem sizler için bi düzenleme yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?