Galaxy S3 i9300 Galaxy S3 i9300 Güncel Firmware Listesi [07.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

cambaz738

cambaz738

Üye
İyi günler , konuda belirttiğiniz samsung firmware 'yi indirdim .Custom CWM ile dosyayı seçtim yüklemedi . install absorted hatası verip duruyor ne yapmam lazım ?

herşeyden önce Factory reset yaptım tabiki.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler , konuda belirttiğiniz samsung firmware 'yi indirdim .Custom CWM ile dosyayı seçtim yüklemedi . install absorted hatası verip duruyor ne yapmam lazım ?

herşeyden önce Factory reset yaptım tabiki.
Sanırım klon imeili s3 kullanıcısısınız :hmmm İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp teker teker flashladığınıza emin misiniz ?

cambaz738

cambaz738

Üye
Sanırım klon imeili s3 kullanıcısısınız :hmmm İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp teker teker flashladığınıza emin misiniz ?

Klon imei ne bilmiyorum 2 senedir orjinal şekilde kullanıyordum. 2 gün önce omega rom kurdum bu şekilde ama buradakini kuramadım. rardan çıkartmadım dosyayı direk kurdum omegayı kurduğum gibi.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Klon imei ne bilmiyorum 2 senedir orjinal şekilde kullanıyordum. 2 gün önce omega rom kurdum bu şekilde ama buradakini kuramadım. rardan çıkartmadım dosyayı direk kurdum omegayı kurduğum gibi.
O dosya klon imeililer için firmware kurulumu bittikten sonraki başlığı okumadınız mı :ehe Gerek yok onları flashlamanıza öyle bir sorununuz yoksa. Çok istiyosanız da o dosya rarlı içinde 2 tane zip var onlar flashlanıyor :ehe

cambaz738

cambaz738

Üye
O dosya klon imeililer için firmware kurulumu bittikten sonraki başlığı okumadınız mı :ehe Gerek yok onları flashlamanıza öyle bir sorununuz yoksa. Çok istiyosanız da o dosya rarlı içinde 2 tane zip var onlar flashlanıyor :ehe

:blink: Vallahi flashlamadan anlamıyorum bu konularda çok yeniyim.Tek amacım hızlı bir sistem ram, şarj, donma problemi yaşamak istemiyorum sizce hangi romu kurmalıyım :(

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Bu yazılım samsung'un orjinal yazılımımıdır?

onurhanerk

onurhanerk

Üye
yüklemeye çalışıcam inşallah yaparım :)
Kardeşim titanium ile rehberi geri yüklemedi allahtan yedeğini .vcf uzantısı olarak bilgisayar almıştım. Nereye atmam laızm bu dosyayı rehberi geri getirmek için.Yeniden başlattım yükleme bitince ama samsung yazısında kaldı telefon yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeye çalışıcam inşallah yaparım :)
Kardeşim titanium ile rehberi geri yüklemedi allahtan yedeğini .vcf uzantısı olarak bilgisayar almıştım. Nereye atmam laızm bu dosyayı rehberi geri getirmek için.Yeniden başlattım yükleme bitince ama samsung yazısında kaldı telefon yardım edebilecek var mı?
Ne yuklemesi ?

onurhanerk

onurhanerk

Üye
kardeşim titanium backup ile yedek almıştım ama galeri video ve müzikleri geri yükleyemiyorum naısl yapıcam acaba? gitti dosyalarım :SYedek elimde var hala

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
onurhanerk

onurhanerk

Üye
yapma ya gittimi her şey şimdi :S

ErenMSC

Üye
Telefon kilit ekranına geldiğinde resetleniyor sürekli sorun ne wipe data yaptım_