The Shadow
Üye
Şu dosyayı zipten çıkarıp pite yerleştirin ve firmware i bi de öyle kurun kurulumdan önce ve sonra wipe data/wipe cache yapınÜstteki

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu dosyayı zipten çıkarıp pite yerleştirin ve firmware i bi de öyle kurun kurulumdan önce ve sonra wipe data/wipe cache yapınÜstteki

Deniyorum. Sorun çözülecekmi sizceŞu dosyayı zipten çıkarıp pite yerleştirin ve firmware i bi de öyle kurun kurulumdan önce ve sonra wipe data/wipe cache yapın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

BilmemDeniyorum. Sorun çözülecekmi sizce![]()
O sorunu hiç stock romda yaşamadım. Custom romların birinde görmüştüm sadece
Denemekten bi zarar gelmez 
Eyw tamamdır.BilmemO sorunu hiç stock romda yaşamadım. Custom romların birinde görmüştüm sadece
Denemekten bi zarar gelmez
![]()
Arama yapamıyorum? ( Sağa sürükleyince " Ağda kayıtlı değil" hatası) @The ShadowImei duruyo mu ?Eyw tamamdır.Arama yapamıyorum? ( Sağa sürükleyince " Ağda kayıtlı değil" hatası) @The Shadow
06 kare yapınca imei çıkıyor sorgulama yapınca başka telefona kopyalandı yazıyor :/Imei duruyo mu ?
0049 lu degilse imei n calinmistir o zaman romla alakali degildir yapabilecegim bi sey yok o zaman06 kare yapınca imei çıkıyor sorgulama yapınca başka telefona kopyalandı yazıyor :/

Klonlamışlar :/0049 lu degilse imei n calinmistir o zaman romla alakali degildir yapabilecegim bi sey yok o zaman![]()
Klonlamışlar :/
En iyisi yeni imei aramaya bak senYok benim cihaz değil zaten, ArkadasınEn iyisi yeni imei aramaya bak sen

O zaman o imei aramaya baksinYok benim cihaz değil zaten, Arkadasın![]()

Sorun olmaz güvenle kurabilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukarıdaki güncel türkiye romunu ilk defa 4.0.4 olan klon imei telefonuma kurmayı düşünüyorum. Fakat anabant sürümü benim telefonumda I9300XXUMGMK6 yazıyor. Pc ye konu başlığındaki güncel romu indirdiğim yukarıdaki dosyada I9300XXUGBN6 yazıyor. Bu romu yüklersem sorun çıkarır mı? Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?

Resmi olarak daha günceli yok baseband farkı vardır varsa sadece. Custom romlarla android sürümü arttırılabilir tabii ki de. Root un hafıza arttırmayla bir doğrudan bir ilgisi yok. Bu hangi yenilik ve üstünlüklere kavuşmak istediğine bağlı yani evet veya hayır diyebilirim genel olarak ne istediğini söylersen. Dahili hafızayı 64 GB yapmak istiyosan rootun yanında birde 64 GB lık bir hafıza kartına ihtiyacın var. Bana soracak olursan gereksiz bu arada. Yalnız bu sorularınla ilgili android genelde bir konu açsan daha iyi olur benim konumla pek de alakası yok çünkü. Sen aç etiketle beni oraya da gelirim ben cevaplamayaMerhabalar. Uzman Bi Arkadaştan Bilgi Rica Ediyorum. Herkes Kafasına Göre Bir Şey Sallıyor.
Ben Telefonuma Root Yapmadım. Orjinal Güncel Sürümü Yükledim. "Android 4.3 Jelly Bean" Diye Yazıyor.
Şimdi Ben Root Yapmalı mıyım? Bunun Üstü Daha Günceli Var mı? Hafıza Kazanıyoruz Sanırım. Dolayısıyla Az da Olsa Bi Performans Mümkün. Başka Ne Gibi Yenilik ve Üstünlüğe Kavuşacağım?
Ve Bir Yerde Root ile Hafızayı 64 GB'a Yükseltme Gördüm. Bunun Hakkında Neler Diyebilirsiniz?
Teşekkürler.

tr rom da farklilik hic yok gibi english stock romda 4.3 fm radyo dinlerken donmalar oluyor pili cikar tak durumunda kaliyorum ...
suan efext romu kullaniyorum 4.3 ama 4.4.2 gibi Stock. romlari indirirken sorun olmaz insAllah. .
linler icin Eyw..

Tabii ki deöğrenmek istediğim şu.
attığım rom hoşuma gitmedi ve orjinal roma dönmek istiyorum.
bu romu attıktan sonra samsung tarafından gelen güncelleştirmeyi cihaz üzerinden yapabilecekmiyiz