Galaxy S3 i9300 Galaxy S3 i9300 Güncel Firmware Listesi [07.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Şu dosyayı zipten çıkarıp pite yerleştirin ve firmware i bi de öyle kurun kurulumdan önce ve sonra wipe data/wipe cache yapın :oke:

ErenMSC

Üye
Şu dosyayı zipten çıkarıp pite yerleştirin ve firmware i bi de öyle kurun kurulumdan önce ve sonra wipe data/wipe cache yapın :oke:

Deniyorum. Sorun çözülecekmi sizce :)

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi

ErenMSC

Üye
Bilmem :D O sorunu hiç stock romda yaşamadım. Custom romların birinde görmüştüm sadece :) Denemekten bi zarar gelmez :oke:
Eyw tamamdır. :oke:Arama yapamıyorum? ( Sağa sürükleyince " Ağda kayıtlı değil" hatası) @The Shadow

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
06 kare yapınca imei çıkıyor sorgulama yapınca başka telefona kopyalandı yazıyor :/
0049 lu degilse imei n calinmistir o zaman romla alakali degildir yapabilecegim bi sey yok o zaman :(

egzantrik1453

Üye

yukarıdaki güncel türkiye romunu ilk defa 4.0.4 olan klon imei telefonuma kurmayı düşünüyorum. Fakat anabant sürümü benim telefonumda I9300XXUMGMK6 yazıyor. Pc ye konu başlığındaki güncel romu indirdiğim yukarıdaki dosyada I9300XXUGBN6 yazıyor. Bu romu yüklersem sorun çıkarır mı? Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi

yukarıdaki güncel türkiye romunu ilk defa 4.0.4 olan klon imei telefonuma kurmayı düşünüyorum. Fakat anabant sürümü benim telefonumda I9300XXUMGMK6 yazıyor. Pc ye konu başlığındaki güncel romu indirdiğim yukarıdaki dosyada I9300XXUGBN6 yazıyor. Bu romu yüklersem sorun çıkarır mı? Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?
Sorun olmaz güvenle kurabilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: egzantrik1453
__Midas__

__Midas__

Üye
Konuyu takip edeceğim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

cnr_cnr_00

Üye
Merhabalar. Uzman Bi Arkadaştan Bilgi Rica Ediyorum. Herkes Kafasına Göre Bir Şey Sallıyor.
Ben Telefonuma Root Yapmadım. Orjinal Güncel Sürümü Yükledim. "Android 4.3 Jelly Bean" Diye Yazıyor.
Şimdi Ben Root Yapmalı mıyım? Bunun Üstü Daha Günceli Var mı? Hafıza Kazanıyoruz Sanırım. Dolayısıyla Az da Olsa Bi Performans Mümkün. Başka Ne Gibi Yenilik ve Üstünlüğe Kavuşacağım?

Ve Bir Yerde Root ile Hafızayı 64 GB'a Yükseltme Gördüm. Bunun Hakkında Neler Diyebilirsiniz?

Teşekkürler.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar. Uzman Bi Arkadaştan Bilgi Rica Ediyorum. Herkes Kafasına Göre Bir Şey Sallıyor.
Ben Telefonuma Root Yapmadım. Orjinal Güncel Sürümü Yükledim. "Android 4.3 Jelly Bean" Diye Yazıyor.
Şimdi Ben Root Yapmalı mıyım? Bunun Üstü Daha Günceli Var mı? Hafıza Kazanıyoruz Sanırım. Dolayısıyla Az da Olsa Bi Performans Mümkün. Başka Ne Gibi Yenilik ve Üstünlüğe Kavuşacağım?

Ve Bir Yerde Root ile Hafızayı 64 GB'a Yükseltme Gördüm. Bunun Hakkında Neler Diyebilirsiniz?

Teşekkürler.
Resmi olarak daha günceli yok baseband farkı vardır varsa sadece. Custom romlarla android sürümü arttırılabilir tabii ki de. Root un hafıza arttırmayla bir doğrudan bir ilgisi yok. Bu hangi yenilik ve üstünlüklere kavuşmak istediğine bağlı yani evet veya hayır diyebilirim genel olarak ne istediğini söylersen. Dahili hafızayı 64 GB yapmak istiyosan rootun yanında birde 64 GB lık bir hafıza kartına ihtiyacın var. Bana soracak olursan gereksiz bu arada. Yalnız bu sorularınla ilgili android genelde bir konu açsan daha iyi olur benim konumla pek de alakası yok çünkü. Sen aç etiketle beni oraya da gelirim ben cevaplamaya :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
tr rom da farklilik hic yok gibi english stock romda 4.3 fm radyo dinlerken donmalar oluyor pili cikar tak durumunda kaliyorum ...
suan efext romu kullaniyorum 4.3 ama 4.4.2 gibi Stock. romlari indirirken sorun olmaz insAllah. .
linler icin Eyw..

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
tr rom da farklilik hic yok gibi english stock romda 4.3 fm radyo dinlerken donmalar oluyor pili cikar tak durumunda kaliyorum ...
suan efext romu kullaniyorum 4.3 ama 4.4.2 gibi Stock. romlari indirirken sorun olmaz insAllah. .
linler icin Eyw..
:rica:

karakule6868

karakule6868

Üye
öğrenmek istediğim şu.
attığım rom hoşuma gitmedi ve orjinal roma dönmek istiyorum.
bu romu attıktan sonra samsung tarafından gelen güncelleştirmeyi cihaz üzerinden yapabilecekmiyiz

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
öğrenmek istediğim şu.
attığım rom hoşuma gitmedi ve orjinal roma dönmek istiyorum.
bu romu attıktan sonra samsung tarafından gelen güncelleştirmeyi cihaz üzerinden yapabilecekmiyiz
Tabii ki de :)