Galaxy S3 i9300 Galaxy S3 i9300 Güncel Firmware Listesi [07.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Kardes o root veya sayaci etkiler mi bide senin paylastigin bu surumun csc si tur mu afr mi ben baska bir yerden indirdim dedim ya sammobile den bu da aynimi yoksa farklu mi
Aynisi csc otomatik olarak afr olur onu sen kendin tur yapacaksin.

dogankara54

dogankara54

Üye
Modem etkilemez. Ve odinde cp ye koyup yukleyeceksin.
Kardes senide bunalttim galiba ama son sorum olacak simdi bu kies guncellemesini yaptigimda benim orjinal imei mi gelcek ? 4.0.4 den 4.3 e gecerken yoksa modem mi kalacak gene :)

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Kardes senide bunalttim galiba ama son sorum olacak simdi bu kies guncellemesini yaptigimda benim orjinal imei mi gelcek ? 4.0.4 den 4.3 e gecerken yoksa modem mi kalacak gene :)
Modem degisecegi icin orjinal imei geri gelir.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Bunalttigin falan yok hem. Ayni turde sorulari merak ettiginden dolayi firmwareleri kuramayan insanlar varsa cevaplarima bakarak aradiklarini bulabilirler :oke:

dogankara54

dogankara54

Üye
dogankara54

dogankara54

Üye
dogankara54

dogankara54

Üye
4.3 modemi in 4.0.4 modemi out :oke: Kendi imein in 0049 lu imei out :oke: Anladin ? :D
4.0.4 de 49 lu imei oluyor tamam mi kardes modem i kurduktan sonrada guncellemeyi yaptiktan sonra benim kendi imeim mi olucak 49 olmucak dimi

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
4.0.4 de 49 lu imei oluyor tamam mi kardes modem i kurduktan sonrada guncellemeyi yaptiktan sonra benim kendi imeim mi olucak 49 olmucak dimi
:oha: Hala mi anlamadin :zzz: Guncellemeyi yapacaksan modemi kurma ikisinden birini yaparsan zaten imein geri gelir :)

dogankara54

dogankara54

Üye
:oha: Hala mi anlamadin :zzz: Guncellemeyi yapacaksan modemi kurma ikisinden birini yaparsan zaten imein geri gelir :)
modemi neden istiyom niliyor musun bu 4.0.4 deki *#272*imei yaziyom# sebeke yok diyor o yuzden istedim yani

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
modemi neden istiyom niliyor musun bu 4.0.4 deki *#272*imei yaziyom# sebeke yok diyor o yuzden istedim yani
4.3 e guncellediginde sebeke de imei de geri gelecek modem guncellemenin icinde var zaten :ah

dogankara54

dogankara54

Üye
4.0.4 modemi kurarsan imei geri gelmezki :ah 4.3 modemi lazim sana :ah
Kardes peki bu csc kodunu nadil yapacam sebeke olayinca gelmiyor o tur yapamadim dun o yuzden tur yapip kies ilr 4.3 yukseltip csc yi TUR olsun diye ugrasiyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Kardes peki bu csc kodunu nadil yapacam sebeke olayinca gelmiyor o tur yapamadim dun o yuzden tur yapip kies ilr 4.3 yukseltip csc yi TUR olsun diye ugrasiyorum
En iyisi sen bana pm at ordan devam edelim olmayacak bu boyle :ah