galaxy s3 cm10.1 hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 cm10.1 hakkinda
Sayin forum uyeleri bugun s3 cihazima cm10.1 rom yukledim fakat arama yaparken goruntulu arama secenegini bulanadim cm10.1 de bu ozellik yok mu ben mi bulaniyorum. Eger yoksa bu ozellik elinde orijinal 4.1.2 romu olan varsa paylasmasini rica ediyorum

-Emre

-Emre

Üye
Sayin forum uyeleri bugun s3 cihazima cm10.1 rom yukledim fakat arama yaparken goruntulu arama secenegini bulanadim cm10.1 de bu ozellik yok mu ben mi bulaniyorum. Eger yoksa bu ozellik elinde orijinal 4.1.2 romu olan varsa paylasmasini rica ediyorum
Custom romlarfa malesef görüntülü görüşme yok

TheMadness

TheMadness

Üye
Sammobile.com'da orjinal 4.1.2 romu bulabilirsin.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
bu kötü oldu ya cm 10.1 orjinalden daha seri otjinali biraz hantal ama başka çare yok artık yardımlarınız için teşekkürler

Ali58_58

Ali58_58

Üye
dual kernel var yani bildiğim kadarıyla stock romla cm10.1 beraber kullanabiliyosun böylelikle görüntülü konuşmada oluyor madem cm10.1 yükleyecek kadar bir şeyler öğrendin bunuda bilmen lazımdı :D

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
rom atmayı xperia neoda öğrendim sonra 920 ile wp8 e geçtim bazı sebeplerden dolayı 920 yi değiştirmem gerekti ondanda s3 denk geldi bu rom konusunda sadece rom atmayı biliyorum detayları baya unutmuşum uzun süredir yapmayınca cm10.1 ile görüntülü görüşme kullanmamın yolunu yazarsan beni çok mutlu edersin :sirit:

- - - Eklendi - - -

neyse dual kernel siyah kernel baya araştırdım ama bişey bulamadım peki sizce orjinal rommu daha iyi cm 10.1 mi tavsiyelerinize ihtiyacım var

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Cm10.1 daha iyi calisiyor ama kamera kotu oluyor bi de klavyede pano ozelligi var kullanisli bunlar cm romunda olsa hic durmazdim. Daha hizli kesinlikle ve tema destegi de var

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Evet cm10.1 daha hizli ozellikle muzik calardaki ses yuksekligi en begendigim yonu ama orjinaldeki bazi ozelliklerin kisitlanmasi kotu olmus sanirim orjinale doncem telin su haliyle direk odinle flaslasam bi sikinti olurmu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Olmaz