ElektrikTech
Üye
Samsung Galaxy S3 Kullandığınız Rom [Anket]
Arkadaşlar merhaba, ben forumda yeni olan bir arkadaşınızım. Samsung S3 Telefonumda stock rom performansı ve custom rom görseli arıyorum. İkisini aynı anda aramak mantıklı değildir belki ama ortaya karışık birşeyler olsun istedim. Bu bağlamda forumumuzda olan birkaç farklı Rom denedim. Hoşuma giden genelde Note 4 tarzı romlar oldu. @burak1553 isimli arkadaşın
SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BLEKOTA NOTE 4 V4.1.1 ANDROİD 4.4.4 (07.04.2014) °•○●YENİ●○•°
isimli romunu kullandım Çok hoşuma gitti. Fakat Boeffla programı uyduramadım biraz daha performans almak istedim.
@Aziz04 isimli arkadaşın
★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015
isimli romunu kullandım, Boeffla ile ayar yaptım fakat, bu romda da Menü tuşu işlevi değişmiyor. Ayrıca mobil erişim noktası sorunu var , açmaya çalıştığımda sürekli aç-kapa yapıyor.
Kullanmak istediğim romda rehberdeki isimlere kaydırma yaparak Arama-Mesaj yapılıyor olması lazım.
SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BLEKOTA NOTE 4 V4.1.1 ANDROİD 4.4.4 (07.04.2014) °•○●YENİ●○•°
isimli romunu kullandım Çok hoşuma gitti. Fakat Boeffla programı uyduramadım biraz daha performans almak istedim.
@Aziz04 isimli arkadaşın
★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015
isimli romunu kullandım, Boeffla ile ayar yaptım fakat, bu romda da Menü tuşu işlevi değişmiyor. Ayrıca mobil erişim noktası sorunu var , açmaya çalıştığımda sürekli aç-kapa yapıyor.
Kullanmak istediğim romda rehberdeki isimlere kaydırma yaparak Arama-Mesaj yapılıyor olması lazım.
tavsiyeniz icin tesekkur ederim
Aziz bey nasil bir rom uzerinde çalışıyor?