Tavsiye GALAXY S3 ALICAKLAR DİKKAT

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben baktim simdi daha once buna benzer bisey denemistim. Ekranda herhangi bir iz leke yok. Telefon beyaz bu arada :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
4.3 gelsede bi kursahh :bira:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sorunlu diyolar birde odin falan bulaşmak istemiyorum nasıl kurulcağını bilmiyorum s3te karışık biraz wonderda bağlıyorduk kıcına kabloyu odini aç :D firmware seç kur bunda modem vs vs birsürü şey var imei gitme durumuda varmış :hmmmbirde yaw benim telefon niye vietnam malı ben onu anlamadım ya kesin orda sorun var ilk defa çin dışında üretilen bir telefon kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
sorunlu diyolar birde odin falan bulaşmak istemiyorum nasıl kurulcağını bilmiyorum s3te karışık biraz wonderda bağlıyorduk kıcına kabloyu odini aç :D firmware seç kur bunda modem vs vs birsürü şey var imei gitme durumuda varmış :hmmmbirde yaw benim telefon niye vietnam malı ben onu anlamadım ya kesin orda sorun var ilk defa çin dışında üretilen bir telefon kullanıyorum :D
vietnam malı iyidir :oke: benim emektar ace 2 de vietnam malıydı bu ne bilmiyorum bakmadım :D imei falan gitmiyor yalnız 4.3 kurunca 4.1.2 ye geri dönünce gidiyor efs yedeğini alırsan sorun olmaz onda da :) tek dosya var ayrıca teker teker yerleştirme sadece pitli sürümlerde ve test romlarında oluyor :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
acaba kitkat nasıl olcak ya arayüz falan çok merak ediyorum samsung ne gibi değişiklikler yapar galaxy wonder kitkatta uçuyodu s3 heralde roket olur

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Benimki korede yapilmis farketmiyor nerde yapildigi. 4.4 gelecek mi saniyosunu ben hala 4.3'un trye geleceginden supheliyim :ehe

The Shadow

The Shadow

Üye
Benimki korede yapilmis farketmiyor nerde yapildigi. 4.4 gelecek mi saniyosunu ben hala 4.3'un trye geleceginden supheliyim :ehe
Tr ye 4.3 gelir sen merak etme de neden bu ulke islerini kafaya takiyosunuz bu kadar anlamiyorum yani hangi ulkenin varsa onu kur gitsin zaten knox yok rahatiz ne gerek var ki sikinti yapmaya :D 4.4 gelir ama ne olacagi belli olmaz samsung tan ses seda cikmiyor bir suru sorunla birlikte yollar kesin 4.4 u bize :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
4.4 her halükarda gelicek cihazın donanımı rahatlıkla kaldırıyor ics alan tüm cihazlar kitkat alabilirAlmanya ve isviçreyede gelmiş güncelleme

Narutodth

Narutodth

Üye
Cm akar stock umrumda değil artık benim. imeimde cortladı zaten canım sıkılıncada garantiye veririm efs yedeğini alıp çeşit çeşit romlar denerim artık :naughty:

RowneSM

RowneSM

Üye
Cm akar stock umrumda değil artık benim. imeimde cortladı zaten canım sıkılıncada garantiye veririm efs yedeğini alıp çeşit çeşit romlar denerim artık :naughty:

İnsan akıllı olmasın ahahaha :D Sevdim bu taktiği. Stockta bende çok takılmam varsa yoksa cm ama şu son kitkat bi yerine otursun 1 aya belki 15 güne tam versionu çıkar yaşadık o zaman :naughty:

Narutodth

Narutodth

Üye
İnsan akıllı olmasın ahahaha :D Sevdim bu taktiği. Stockta bende çok takılmam varsa yoksa cm ama şu son kitkat bi yerine otursun 1 aya belki 15 güne tam versionu çıkar yaşadık o zaman :naughty:
Bende onu bekliyorum desem :D Nightly diye kurmadım stable 10.2 kurdum 11 in stable ını bekliyorum :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Goruntulu gorusme olsa operator uzerinden cm kullanacam da mecburen ikide birde rom degistiriyom :D goruntulu gorusme olsa keske :(

Son düzenleme:
RowneSM

RowneSM

Üye
Bende onu bekliyorum desem :D Nightly diye kurmadım stable 10.2 kurdum 11 in stable ını bekliyorum :D

İşte 11 in stablesi yakında gelir ya :D En fazla 1 ay sürer düzeltilip tam oturması o zaman deymeyin keyfimize :halay1:

TheMadness

TheMadness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Valla ulkesi farketmiyor ben samsungun 1 tane stock romunu bilmiyorum

Üst Alt