Tavsiye GALAXY S3 ALICAKLAR DİKKAT

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S3 ALICAKLAR DİKKAT
Galaxy s3 aldım ve büyük bir dertten yakınıyorum cihazımızın ekranına gece baktığımızda tamda şöyle bir lekeler beliriyor ekranımızda bizde yok demeyin alıcaklarda bunu göz ardı etmeyin bu sorun hemen hemen her s3 te varmış ve amoled ekrandan kaynaklı bir sorunmuş

Diğer telefonlara bakmadım belki galaxy s4 ve s4 minidede vardır note 2 de var diyen oldu .

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
1 senedir s3 kullaniyorum bende yok.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bence senin ekranında bir sorun var dostum tanıdığım hiçbir samsung galaxy s serisini kullanıcısında bende dahil olmak üzere böyle sorun yok

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
dikkatli bakmıyorsunuz o zaman s3 lerde var diğerlerini bilmem çok büyükte olmasa küçük olanlarıda var forum xdada 100lerce kişi yakınmış türkiyedede reklam olmasın bir forumda çoğu kişi aynı dertten yakınıyor ben sadece uyarıyorum alıcaklar için karşılaşırlarsa hemen iade etsinler

AYRICA samsung canlı destekde sorun kabul edildi
"Telefonunuzda aşırı karanlık ortamlarda tipik bir görüntü formu oluşması telefonda kullanılan "OCTA LCD" özelliğinden kaynaklıdır. Bu bir arıza olmayıp genel bir durumdur, ancak sadece aşırı karanlık ortamlarda ortaya çıkmaktadır."

samsung canlı destekde aynen bunu söylediler

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yok arkadasim dikkatli bakmiyorsunuz ne demek. Gmdlerin hepsinde olu piksel var diye karalamislardi zamaninda birkac arkadasim aldi gram puruz yok ekranda.

• Beğen
Tepkiler: anilari35 ve blackcat67
enterneoll

enterneoll

Üye
bende vardı verdim servise yenisini verdiler

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

bunlardamı yalan konuşuyor :D bende servise vericem yanlız bimeksten aldım almaz olaydım zorla kocaeline yollayın teknik servise diyolar oraya gidişi ayrı bir mesele 2-3 belkide 4 gün bekleticekler samsung teknik servisine götürsem acaba değişim yaparlarmı ?

jr_arif

jr_arif

Üye
ya bende yok ondan .d

TheMadness

TheMadness

Üye
Bende de var ama çok karanlıkta oluyor

Türe

Türe

Üye
Evet benim eski s3 de vardi 1 cm çaplı bişey daha çok karanlıkta belli oluyordu

MrTech

MrTech

Üye
Benim S3te yeni ama yok öyle bir leke felan :allalla:

tycoon_gs

Üye
1, 5 senedir s3 kullaniyorum. yok oyle bisey. kotuleme bosubosuna

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim karşılaşanlar var diyorum sende yoksa yoktur

TheMadness

TheMadness

Üye
Çok karanlık bir ortamda minimum parlaklıkla deneyin

• Beğen
Tepkiler: Türe
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sorun yaşayan varsa teknik servise götürsün gözlerine sokun ordakilerin :D değişim isteyin sonuçta sizle alakası yok benim telefon toplama gibi bataryası çinden telefon vietnamdan karmaşık bişe olmuş

Narutodth

Narutodth

Üye
Aynı sorun bendede var mesela gece film falan izlerken yada flaşsız kamera açınca ekranda siyah siyah lekeler oluşuyor. Ama çokta rahatsız edici değil. Bi sorun arz ediyomu diye araştırmıştım sorun olmadığını öğrenince kafama takmadım

esmeran3

esmeran3

Üye
bende niye yok şu an o kadar karanlıkta baktım ? tek nokta bile yok hangi renkte deneyim ?

Narutodth

Narutodth

Üye
bende niye yok şu an o kadar karanlıkta baktım ? tek nokta bile yok hangi renkte deneyim ?
Zifiri karanlık biyere gir. flaş kullanmadan kamerayı aç dikkatlice bak. Yoksa şanslısın çünkü çoğu amoled ekranda oluyomuş. Gerçi olmasıda şanssızlık sayılmaz ama :D

esmeran3

esmeran3

Üye
hemen deniyorumyok kardeşim ekran simsiyah :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt